Taksim Şişhane nasıl gidilir?

Şişhane metro istasyonuna nasıl gidilir?

Beyoğlu bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Şişhane Metro İstasyonu adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 32T, 46Ç, 47E, 54E, 66, 74A, 80T, 93T, 97T.
  2. Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK)
  3. Metro: M2.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: B-44.

5 Mar 2022

Şişhaneye hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Şişhane yakınından geçiyor: 32T, 46Ç, 47E, 54E, 66, 74A, 76D, 97T.

Marmarayla Şişhaneye nasıl gidilir?

Marmaray ile ulaşım sağlayacaksanız; Yenikapı durağında indikten sonra, M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattına aktarma yaparak, Şişhane ya da Taksim duraklarında inebilirsiniz. Ayrıca, Sirkeci durağında inerseniz; Kabataş- Bağcılar tramvay hattını kullanarak da aktarma yapmanız gerekmektedir.

Metrobüsle Taksim Meydana nasıl gidilir?

Bulunduğunu yerdeki en metrobüs istasyonuna gidin ve metrobüse binin. Bindiğiniz metrobüste Mecidiyeköy durağında inin. Buradaki duraktan bağlantı tünelini kullanın ve Mecidiyeköy Metro İstasyonu’na geçin. Burada Yenikapı istikametine giden metroya binin ve Metro Taksim İstasyonu’nda inin.

Vezneciler metro nereye gidiyor?

Hat Vezneciler bölgesinde tarihi suriçinde başlayarak Fatih ilçesini doğu batı istikametinde geçmekte, Eyüp ve Gaziosmanpaşa ilçelerinden geçerek Mescid-i Selam istasyonunda sonlanmaktadır.

Şişhane kaç metro çıkışı var?

5 ayrı çıkış noktası vardır. istiklal caddesine cikmak icin 297 adet basamagi vardir.

72T ne zaman gelir?

72T otobüs hattı (Harbiye‎→Yeşilköy), Harbiye durağından başlayıp Yeşilköy durağına gidene kadar 45 duraktan geçiyor. 72T otobüs hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 21:40’da çalışmaya başlıyor ve 22:50’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

92 T nerede?

92T (İETT) 92T otobüs hattının ilk durağı Harbiye olup son durağı Çınar Mahallesi durağıdır. 92T (Harbiye‎→Çınar Mahallesi), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 92T hattında 45 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 49 dakika.

Marmaray ile Galata Kulesine nasıl gidilir?

Marmaray Sirkeci durağında metrodan inmeniz gerekiyor. Sirkeci Marmaray durağından sonra Bağcılar-Kabataş tramvay hattına aktarma yapın. Kabataş yönüne binin ve Karaköy durağında inin. İndiğiniz yerden yokuşu kullanarak Galata Kulesi’ne ulaşabilirsiniz.

Kadıköye Marmaray ile nasıl gidilir?

MARMARAY İLE KADIKÖY’E ULAŞIM Kadıköy’e gitmek için Marmaray’ın herhangi bir durağından binilerek Anadolu Yakası duraklarından olan Ayrılık Çeşmesi’nde inilmesi gerekmektedir. Sonrasında Kadıköy’e yürünerek gidilebileceği gibi Kadıköy-Kartal metro hattı ile de ulaşım sağlanabilmektedir.

Metrobüsle beyoğluna nasıl gidilir?

Metrobüs ile Beyoğlu ilçesine doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Metrobüs bağlantısını kullanmak isterseniz, Mecidiyeköy metrobüs istasyonunda inip, Yenikapı metrosuna aktarma yapmanız gerekmektedir. Yenikapı metrosuna bindikten sonra, Taksim istasyonunda inerek Beyoğlu ilçesine ulaşabilirsiniz.

Taksim metro hangi durakta?

Taksim, Beyoğlu bölgesinde Taksim Metro İstasyonu yakınlarındaki Tramvay durakları

Durak adı Mesafe
Taksim 2 dk yürüme GÖRÜNTÜLE

5 Mar 2022

Vezneciler metro ne zaman açıldı?

16 Mart 2014Vezneciler / Açılış tarihi

Vezneciler – İstanbul Üniversitesi Metro İstasyonu, İstanbul metrosunun M2 hattında bulunan bir metro istasyonudur. İstasyon Fatih’in Vezneciler semtinde Şehzadebaşı ve 16 Mart Şehitleri Caddesi arasında yer almaktadır. 16 Mart 2014 tarihinde açılmıştır.

Vezneciler metro kaç katlı?

yerin yedi kat dibi bu metro istasyonu, merdivenlere yöneleyim demeyin sakın paşa paşa asansörü bekleyin.

Şişhane Hacıosman kaç dakika?

Şişhaneye :27 dak.