Şişecam kime ait?

Şişecam hangi gruba ait?

Efes Holding A.Ş.

Paşabahçenin sahibi kim?

Paşabahçe, Atatürk’ün Türkiye’de cam sanayiini kurma ve geliştirme talimatları doğrultusunda 1935 yılında Paşabahçe‘de kurulan Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Sosyetesi’nin bugünkü adıyla Şişecam Topluluğu’nun en bilinen markası.

Isıcam sahibi kim?

Şişecam

Menkul değer sembolü BİST:SİSE
Ürün Düzcam, Cam ev eşyası, Cam ambalaj, Maden işleme, cam elyaf, cam geri dönüşümü, Kimyasallar
Gelir 21 Milyar ₺ (2020)
Net gelir 2,8 Milyar ₺ (2020)
Sahibi İş Bankası: P,93 Efes Holding: %6,04 Anadolu Hayat Emeklilik: %0,05 Halka Açık: B,98

Şişecam Genel Müdürü Kimdir?

Şişecam, 30 Haziran itibarıyla görevinden ayrılacak Ahmet Kırman’ın yerine Mustafa Görkem Elverici’nin genel müdür olarak görevlendirildiğini açıkladı. Ahmet Kırman, Olağan Genel Kurul’da Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirildi.

Mustafa Görkem Elverici nereli?

MUSTAFA GÖRKEM ELVERİCİ KİMDİR? 1976 yılında Ankara’da doğan Görkem Elverici, 1996 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini, 1998 yılında Bilkent Üniversitesi MBA programında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Paşabahçe cam kime satıldı?

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Trakya Cam Sanayii A.Ş., Anadolu Cam Sanayii A.Ş. ve Soda Sanayii A.Ş.’nin portföyündeki toplam 33.29 milyon lira nominal değerdeki Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. hisselerinin 125 milyon Avro bedelle EBRD’ye satılmasına karar verildiği belirtildi.

Paşabahçe Cam kime satıldı?

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Trakya Cam Sanayii A.Ş., Anadolu Cam Sanayii A.Ş. ve Soda Sanayii A.Ş.’nin portföyündeki toplam 33.29 milyon lira nominal değerdeki Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. hisselerinin 125 milyon Avro bedelle EBRD’ye satılmasına karar verildiği belirtildi.

Paşabahçe Cam Sanayi kime satıldı?

Cam üreticisi Şişecam, bağlı ortaklıkları Trakya Cam, Anadolu Cam ve Soda Sanayii portföyündeki, toplam 33.3 milyon lira nominal değerdeki Paşabahçe Cam Sanayii hisselerini 125 milyon euroya European Bank for Reconstruction and Development’a (EBRD) satmak için sözleşme imzaladı.

Düzce cam sahibi kimdir?

Kasım Aktaş 1961’de İstanbul’da doğmuştur. 1987’de Okan Cam Şirketini kurmuştur.

Şişecam kimle birleşti?

Şişe Cam grubu bildiğiniz gibi 30 Ocak 2020 tarihinde kamuoyuna birleşme işlemini duyurdu. Buna göre Denizli Cam, Paşabahçe, Anadolu Cam, Trakya Cam ve Soda Sanayi, Şişe cam çatısı altında birleşecek ve birleşme sonrasında Borsa İstanbul’da yoluna Şişe Cam olarak devam edecek.

Burhan Ergene kimdir?

Burhan Ergene,1990 yılında Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. … Pazarlama ve satış alanındaki görevlerde toplam 15 yıl yöneticilik yapan Ergene, Şişecam Topluluğu Kimyasallar Grup Başkanlığı görevine getirildi.

Görkem Elverici kimdir?

Görkem Elverici Şişecam’a 1 Mart 2013 tarihinde Düzcam Grubu Mali İşler Direktörü olarak katılan Elverici, Mayıs 2014 tarihinden Temmuz 2021 tarihine kadar Şişecam Mali İşler Başkanı olarak görevini sürdürmüş, 1 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Şişecam’ın Genel Müdürü olarak atanmıştır.

Prof Dr Ahmet Kırman kimdir?

AHMET KIRMAN|Yönetim Kurulu Başkanı| 1958, Ankara. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Prof. Dr. Ahmet Kırman 1981 yılında Ankara Üniversitesi’nde Avrupa Topluluğu Rekabet Hukuku dalında yüksek lisans yaptıktan sonra 1989 yılında Ticaret Hukuku dalında hukuk doktoru unvanını almıştır.

Paşabahçe hangi firmanın?

Paşabahçe Mağazaları A.Ş., Şişecam Topluluğu Cam Ev Eşyası Grubu’nun zincir ihtisas mağazacılığı iş alanını oluşturmaktadır. Paşabahçe Atatürk’ün direktifleriyle Türkiye İş Bankası tarafından ülkemizin temel cam ürün ihtiyacını karşılamak üzere 1935 yılında Beykoz Paşabahçe‘de kurulmuştur.

Paşabahçe Cam Sanayi satıldı mı?

Paşabahçe Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yüzde 15.4’ü Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’na satıldı. … Toplam yüzde 15.4 hisse 125 milyon Euro’ya EBRD’ye satılmış oldu. Paşabahçe‘de Şişecam yüzde 84 payla hakim ortak konumunda bulunuyor.