Isabetli pas rekoru kimde?

Süper Lig pas rekoru kimde?

Karadeniz devi, Kayserispor maçında oldukça üstün oynasa da bir puanla yetindi. Maçın ilk yarısında tam 383 pasa imza atan bordo-mavililer, Süper Lig‘de en fazla isabetli pas yaptığı ilk 45 dakikayı oynadı.

Türkiyede hangi maçta seyirci rekoru kırıldı?

22 Eylül 2013 tarihinde oynanan Beşiktaş – Galatasaray karşılaşması ise süper lig tarihinin en seyircili maçı olarak kayıtlara geçmiştir. Bu karşılaşmayı ise 76.127 seyirci izlemişti.

Süper ligde yenilmezlik rekoru hangi takımda?

Türkiye Birinci Futbol Ligi‘nde evinde en uzun süre yenilmeyen takım, 1975-76 sezonu 9. haftadan 1981-82 sezonu 16. haftaya kadar toplam 90 maçlık ve 2304 günlük yenilmezlik serisini sürdüren Trabzonspor’dur.

1 maçta ortalama kaç pas olur?

Ta- kımlar bir maçta ortalama 400 pas yapar ve en iyi takımlar bu rakamın çok üstüne çıkar. Teknik kalite oyun- cuların baskı altındayken bile topu kontrol etmelerini ve takımarkadaş- larına aktarmalarını sağlar. Bu, en üst düzeyde başarıyı belirleyen etken- lerden biridir.

Süper Lig gol rekoru hangi takımda?

Tanju Çolak tarihe geçti Lig tarihinin geride kalan 63 sezonunda, gol kralları içinde en fazla skor üreterek bu unvanı yakalayan futbolcu Tanju Çolak. Tanju Çolak, 1987-1988 sezonunda Galatasaray formasıyla 39 gol atarak, Metin Oktay’a ait 38 gollük rekoru kırdı ve Türk futbol tarihine geçti.

En uzun süre yenilmeyen takım kimdir?

Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun ilk hafta maçında 13 Ağustos Cuma günü Çaykur Rizespor’u konuk edecek son şampiyon Beşiktaş, 63 yıllık lig tarihinde birçok rekoru elinde bulunduruyor. Siyah-beyazlılar, ligde en uzun süre yenilmeyen takım olarak yıllardır rekoru elinde tutuyor.

Dünya seyirci rekoru hangi maçta kırıldı?

BREZİLYA – URUGUAY (199.854) Brezilya ve Uruguay arasındaki 1950 Dünya Kupası finali, futbol tarihinin en fazla seyirciye sahip olan karşılaşmasıdır. Brezilya’nın Maracana stadyumunda oynanan karşılaşmayı 199.854 futbol sever tribünden takip etti.

Türkiye’de en çok seyirci hangi takımda?

Türkiye temsili yapılan araştırmada, 18 yaş üstü kişilerin 25,9 milyonu Galatasaray ‘ı, 20,3 milyonu Fenerbahçe ‘yi ve 13,5 milyonu Beşiktaş ‘ı tutuyor. Kadınlar Beşiktaş’ı tercih ediyor! Diğer takımlara göre Beşiktaş, kadın taraftar sayısı en fazla olan takım.

Ilklerin takımı kim?

Galatasaray – İlklerin Takımı – Avrupa Fatihi.

En kötü Lig hangisi?

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun 2008 yılı değerlendirmesine göre, dünyanın en zorlu ligi olarak İngiltere Premier Ligi belirlenirken, Turkcell Süper Lig ise 11. sırada gösterildi.

OPTA verileri nedir?

yaklaşık 70 ülkeden 30 farklı spor türünü inceleyip veriler biriktirerek çıkarttıkları analizleri müşterilerine sunan spor verileri firması. özellikle futbol konusunda son yıllarda ciddi aşama kaydedip bir çok premier league takımının yanında sky sports, espn ve the guardian gibi kuruluşlara veri sağlayan firma.

Futbol istatistik nedir?

Futbolda analiz, takımların, oyuncuların ve maçların sağlıklı değerlendirilebilmeleri için yapılır ve geçmişin ışığında geleceğe dönük bir bilgilenme aracıdır. İstatistik ise çeşitli analiz yöntemlerinden, sayısal ölçümlere dayalı olanıdır ve ancak doğru akıl yürütmelerle kurulan bir analizin içinde anlam kazanır.

Tarihteki ilk golü kim attı?

RSSSF istatistikleri

# Futbolcu Gol
1 Erwin Helmchen 982+
2 Josef Bican 948+
3 Ronnie Rooke 886+
4 Cristiano Ronaldo 807

Süper Lig tarihinde bir maçta en fazla kaç gol atılmıştır?

Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında 1991-1992 sezonunda Fenerbahçe Stadı’nda yapılan 30. ve son hafta maçını sarı-lacivertli ekip 8-4 kazandı. Karşılaşma, atılan toplam 12 golle lig tarihinin en çok skor üretilen müsabakası olarak kayıtlara geçti.

Deplasman seyirci rekoru hangi takımda?

Dünya Futbol Tarihinde ‘Deplasman‘ Taraftar Rekoru “TRABZONSPOR” Taraftarına Aittir. 2,841 people like this.