Lig maçlarını kim veriyor?

Süper Lig ihalesini kim aldı?

Saran Media Group olarak, bu sürenin dolmasını beklemeden ilgili sözleşmeleri 11 Mart 2022 Cuma günü imzalamış, teminat mektuplarıyla da birlikte, TFF’ye teslim etmiş bulunuyoruz. İhale sürecinde alternatif olarak sunmuş olduğumuz SüperLig TV proje ve vizyonunun da halen kuvvetle arkasındayız.”

Süper Lig yayın hakkını kim aldı?

Lig yayın haklarının devri için ihale gerçekleştirildi. İhale sonucunda Digiturk; Süper Lig maçlarının tamamının canlı yayımlama, bu yayınları uluslararası kuruluşlara pazarlama, görüntülerin mobil yayın haklarına, verdiği $500 milyon+KDV’lik teklifiyle sahip oldu.

Bu gece hangi maç var?

07:00 A Spor Sabah Sporu (Futbol) Canlı
20:30 S Sport Manchester United – Tottenham (Futbol) Canlı
20:30 BeIN Sports 3 Mönchengladbach – Hertha Berlin (Futbol) Canlı
20:30 Smartspor Villarreal – Celta Vigo (Futbol) Canlı
20:30 Tivibu Spor 3 Mönchengladbach – Hertha Berlin (Futbol) Canlı

Digitürk hangi maç hangi kanalda?

Bu sezon Süper Lig maçları Lig TV‘den ve Lig TV 2’den yayınlanacak. Lig TV 2, Digiturk‘ün 78, 378 (HD), 205 (salon) ve 778 (ticari) numaralı kanallarından izlenebilecek.

Saran Group kimin?

Eski Fenerbahçeli yönetici Sadettin Saran‘ın sahibi olduğu Saran Media Group, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) düzenlediği yayın ihalesi ile alakalı bir açıklama yayımladı.

Lig ihalesi ne oldu?

Saran Media Group, 1-B (324 milyon lira), 1-C (30 milyon 375 bin lira), 1-E (16 milyon 200 bin lira), 2 ve 3 (12 milyon dolar) paketleri için gerekli sözleşmeyi imzaladı. TRT ise 1-D (190 milyon 400 bin lira) ve 1-F (4 milyon 80 bin lira) paketlerine ilişkin sözleşmelere imza attı.

Süper Lig bu hafta neden yok?

Lig maçları Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri nedeniyle 1 hafta süreyle ertelendi. Türkiye Liglerinin’nin yanı sıra Avrupa’da da bu hafta karşılaşmalar oynanmayacak.

Digitürk hangi maçlar var?

Haftanın Maçları

  • Süper Lig. beIN SPORTS 2. GZT GİRESUNSPOR. Yarın. 13:30. GÖZTEPE. …
  • Fransa Ligi. beIN SPORTS 2. PARİS SG. Bugün. 23:00. ST ETİENNE. …
  • Almanya Bundesliga. beIN SPORTS 2. EİNTRACHT FRANKFURT. CANLI. 20:30. BAYERN MÜNİH. …
  • Almanya 2. Bundesliga. beIN SPORTS 3. SG DYNAMO DRESDEN. Maç Başlıyor. 22:30. …
  • Binicilik. SAUDI. CANLI. 20:00. CUP.

Beın Sports var mı?

BeIN Sports Haber, Digiturk’te 83. kanaldan izlenebiliyor.

S Sport kimin?

S Sport, Saran Holding’in D-Smart platformuna özel olarak yayın yapan Spor Smart 2 (O dönemki adı Smart Spor 2) kanalını satın almasıyla 18 Mart 2017 tarihinde ismini değiştirerek kurmuş olduğu kanaldır.

Süper Lig yayın ihalesi ne zaman?

Mevcut katılımcılardan; toplam 12 adet revize teklif, Yayın İhale Komisyonuna sunulmuş ve revize teklifler değerlendirilmiştir. Komisyonun bir sonraki toplantısı, 24 Şubat 2022 Perşembe günü yapılacak olup, yayın ihalesine ilişkin nihai karar, 28 Şubat 2022 Pazartesi günü yapılacak toplantıda verilecektir. “

Süper Lig TV projesi nedir?

SÜPER LİG TV PROJESİ NEDİR? Süper Lig TV projesine göre sahibinin Kulüpler Birliği Vakfı olduğu bir kanal kurulacak. Projeye göre Saran Group, kulüplere 120 milyon dolar garanti para ve gelir paylaşımı teklif ediyor. Süper Lig TV kanalını ott ve uydu yayını yapan tüm yerler ücret karşılığı yayınlayacak.

Süper lige neden ara verilecek 2022?

TFF’den yapılan açıklama şu şekilde: 22. Hafta müsabakalarının oynanacağı tarih Federasyonumuz tarafından daha sonra ilan edilecek.” Buna göre maçlar hava şartları nedeniyle ileriki bir tarihe ertelenmiştir.

Liglere neden ara verildi 2022?

Ancak 2022 yılına gireli henüz 24 gün olmuşken liglerin büyük bölümünde maçlara ara verildiğini görüyoruz. Bunun nedeni ise UEFA dışındaki konfederasyonlarda Dünya Kupası eleme grubu karşılaşmalarının oynatılması.

beIN sport hangi ligleri Veriyor 2022?

Bu anlaşmayla beIN Sports, Türkiye Süper Ligi, Türkiye 1. Ligi, Ligue 1, Ligue 2, Bundesliga, Bundesliga 2, İngiltere Championship, İngiltere Lig 1, THY Avrupa Ligi, WTA tenis, hentbol, motor sporları gibi yayın hakları portföyüne Premier Ligi de kattı.