TÜMOSAN 4050 kaç beygir?

Tümosan 4250 kaç beygir?

TÜMOSAN Mühendisleri Tarafından Dizayn Edilen, Donanımlı, 3 Silindir 48 Beygir Yerli TÜMOSAN Motor İle Yüksek Çekiş Performansı Ve Düşük Yakıt Tüketimi Sağlamaktadır.

55 50 Tümosan kaç beygir?

TÜMOSAN Mühendisleri Tarafından Dizayn Edilen, Donanımlı, 3 Silindir Turbo İntercooler 55 Beygir Yerli TÜMOSAN Motor İle Yüksek Çekiş Performansı Ve Düşük Yakıt Tüketimi Sağlamaktadır.

Tümosan 50 45 kaç beygir?

Teknik Özellikler

MOTOR Euro II
Toplam Silindir Hacmi cm3 2700
Sıkıştırma Oranı 17:1
Ağırlık (Kuru) (Kavrama Hariç) Kg 335
DIN Azami Gücü BG (dev/dak) 50/2500

•14 Eki 2010

Tümosan Traktör kaç beygir?

TÜMOSAN Mühendisleri Tarafından Dizayn Edilen, Donanımlı, 4 Silindir Turbo İntercooler 105 Beygir Yerli TÜMOSAN Motor İle Yüksek Çekiş Performansı Ve Düşük Yakıt Tüketimi Sağlamaktadır. Yükseklik ve derinlik ayarı yapılabilen direksiyon sistemi ile rahat sürüş konforu.

Tümosan 4055 kaç beygir?

Geleneksel Çizgilerden Vazgeçemeyenler İçin Konforlu Ve Donanımlı, TÜMOSAN Mühendisleri Tarafından Dizayn Edilen, 3 Silindir 50 Beygir Yerli TÜMOSAN Motor İle Yüksek Çekiş Performansı Ve Düşük Yakıt Tüketimi Sağlamaktadır. Her türlü arazi koşulunda gücü ve ekonomiyi beraberinde sunma imkânı.

Tümosan 60 55 kaç beygir?

Geleneksel Çizgilerden Vazgeçemeyenler İçin Konforlu Ve Bol Donanımlı, TÜMOSAN Mühendisleri Tarafından Dizayn Edilen, 3 Silindir Turbo İntercooler 55 Beygir Yerli TÜMOSAN Motor İle Yüksek Çekiş Performansı Ve Düşük Yakıt Tüketimi Sağlamaktadır.

Tümosan mazot deposu kaç litre?

Çift devir kuyruk mili seçeneği sayesinde fazla güç gerektirmeyen işlerde yüksek iş başarısı. Asansör çeki sistemi ile her tür bağlantı için uygun yükseklik seçimi imkânı. Güçlü ve dinamik aydınlatma grubu sayesinde kesintisiz çalışma imkânı. 115 litre yakıt deposu ile gün boyu kesintisiz çalışma imkânı.

TÜMOSAN 80 95 kaç beygir?

TÜMOSAN Mühendisleri Tarafından Dizayn Edilen, Donanımlı, 4 Silindir Turbo İntercooler 95 Beygir Yerli TÜMOSAN Motor İle Yüksek Çekiş Performansı Ve Düşük Yakıt Tüketimi Sağlamaktadır. Yükseklik ve derinlik ayarı yapılabilen direksiyon sistemi ile rahat sürüş konforu.

TÜMOSAN 80 75 kaç beygir?

Geleneksel Çizgilerden Vazgeçemeyenler İçin Konforlu Ve Bol Donanımlı, TÜMOSAN Mühendisleri Tarafından Dizayn Edilen, 4 Silindir Turbo İntercooler 76 Beygir Yerli TÜMOSAN Motor İle Yüksek Çekiş Performansı Ve Düşük Yakıt Tüketimi Sağlamaktadır.

Tümosan 40 55 kaç beygir?

Geleneksel Çizgilerden Vazgeçemeyenler İçin Konforlu Ve Donanımlı, TÜMOSAN Mühendisleri Tarafından Dizayn Edilen, 3 Silindir 50 Beygir Yerli TÜMOSAN Motor İle Yüksek Çekiş Performansı Ve Düşük Yakıt Tüketimi Sağlamaktadır.

Tümosan 6055 kaç beygir?

Geleneksel Çizgilerden Vazgeçemeyenler İçin Konforlu Ve Bol Donanımlı, TÜMOSAN Mühendisleri Tarafından Dizayn Edilen, 3 Silindir Turbo İntercooler 55 Beygir Yerli TÜMOSAN Motor İle Yüksek Çekiş Performansı Ve Düşük Yakıt Tüketimi Sağlamaktadır.

TÜMOSAN 60 60 kaç beygir?

Teknik Özellikler

MOTOR Stage II
DIN Azami Gücü BG (dev/dak) 60/2500
Azami Moment (dev/dak) 20/1500
Soğutma Sistemi Su
Marş Motoru 2.5 KW

•14 Eki 2010

TÜMOSAN 60 50 kaç beygir?

Geleneksel Çizgilerden Vazgeçemeyenler İçin Konforlu Ve Bol Donanımlı, TÜMOSAN Mühendisleri Tarafından Dizayn Edilen, 3 Silindir Turbo İntercooler 50 Beygir Yerli TÜMOSAN Motor İle Yüksek Çekiş Performansı Ve Düşük Yakıt Tüketimi Sağlamaktadır.

Tümosan Traktör deposu kaç litre?

Asansör çeki sistemi ile her tür bağlantı için uygun yükseklik seçimi imkânı. Güçlü ve dinamik aydınlatma grubu sayesinde kesintisiz çalışma imkânı. 115 litre yakıt deposu ile gün boyu kesintisiz çalışma imkânı. Tek çeker ve çift çeker olmak üzere, gölgelikli ve kabinli model seçenekleriyle.

Bir traktör kaç litre mazot alır?

Şayet traktör 25 yaşın üzerindeyse dönüm başı yakıt ihtiyacı 10-12 litre civarında. Yeni nesil traktörlerde ise 5-6 litre.