Aydın rektörü kim?

Prof Dr Osman Selçuk Aldemir Kimdir?

Osman Selçuk Aldemir (d. 13 Şubat 1968, Malatya), Türk akademisyen, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi rektörüdür. Journal of Coastal Life Medicine ve Journal of Survey in Fisheries Sciences dergilerinin editörel üyeliği ve Apiterapi Derneği Bilimsel Danışma Kurul Üyeliği yapmaktadır.

Prof Dr Serkan Öncü Kimdir?

Serkan Öncü Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Osman Selçuk Aldemir eşi kimdir?

Dr. Osman Selçuk Aldemir ve eşi Demet Turan Aldemir, Rektör Danışmanı Hüseyin Turgut, Adnan Menderes Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç.

Istanbul Aydın Üniversitesi rektörü kim?

İAÜ Rektörüİstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof Dr Yadigar İZMİRLİ

ADÜ Rektörü nereli?

1968 yılında Malatya’da doğan Osman Selçuk Aldemir, ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezun olduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi’nde mastır ve doktorasını tamamladı. 2005 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nde göreve başladı.

Adnan Menderes Üniversitesi Dekanı kim?

Senato

Ünvanı ve Adı Soyadı Görevi
Prof.Dr. Mehmet AYDIN Üye Rektör Yardımcısı
Prof.Dr. Ali AKYOL Üye Rektör Yardımcısı
Prof. Dr. Cumali ÖKSÜZ Üye Rektör Yardımcısı/Turizm Fakültesi Dekan V.
Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı Üye Aydın İktisat Fakültesi Dekanı

Doç Dr Bülent Ertuğrul hangi hastanede?

Aynı bölümde 2007’de Yardımcı Doçent, 2012 yılında Doçent, 2017 yılında Profesör unvanı aldı. Ağustos 2020 tarihinden itibaren Reyap Hastaneleri’nde çalışmaya başladı.

Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Başhekimi kimdir?

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Gulnur Taşçı Bozbaş atandı.

Osman Selçuk Aldemir ne zaman atandı?

Adı; Osman Selçuk Aydemir. Unvanı; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü! 18 Ocak 2019 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan karar gereğince, Tayyip Erdoğan tarafından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’ne 7. Dönem Rektörü olarak atanmıştı.

Doç Dr Mustafa Aydın Kimdir?

1956 yılında Trabzon’da doğan Doç. Dr. Mustafa Aydın ilk, orta ve lise öğrenimini Trabzon’da; lisans eğitimini Kahire Üniversitesi’nde ve Ankara Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra akademik çalışmalarını Arap Dili ve Edebiyatı üzerine yaptı.

Aydın Üniversitesi Dekanı kim?

Prof. Dr. Yadigar İZMİRLİ Rektör /Başkan
Prof. Dr. Rahime Nükhet ÇIKRIKCI Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı / Üye
Prof. Dr. Özer KANBUROĞLU Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı / Üye
​Prof. Dr. Vahit DOĞAN ​Hukuk Fakültesi Dekanı / Üye
Prof. Dr. Celal Nazım İREM İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı / Üye

Prof Dr Cavit Bircan kim?

10 Aralık 1971, Ankara) Türk akademisyen, Adnan Menderes Üniversitesi eski rektörü. 6 Mayıs 2019 Pazartesi günü FETÖ üyesi olmak ve yolsuzluk iddiasıyla aynı üniversitede çalışan eşi ile birlikte açığa alındıysa da 24 Mayıs 2019’da YÖK tarafından görevi kendisine iade edilmiş ve üniversiteye geri dönmüştür.

Prof Dr Mustafa Birincioğlu kimdir?

Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, 2003-2016 yılları arasında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmıştır. 2010-2014 yılları arasında Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü görevini yürütmüştür.

Prof Dr Ali Akyol Kimdir?

Doç Dr. Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi-Nöroloji AD (1998-2004) Prof Dr. Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi-Nöroloji AD (Temmuz 2004) Halen Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji AD Başkanlığını, 2008 yılından beri Dahili Bilimler Bölüm Başkanlığını yapmaktadır.

Prof Bülent Ertuğrul kaç yaşında?

Bülent Ertuğrul

Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 17 Ağustos 1978
Doğum yeri Denizli, Türkiye
Boyu 1,81 m (5 ft 11 1⁄2 in)
Mevkii Orta saha