Pegasus Öğrenci indirimi var mı?

Uçaklarda Öğrenci indirimi var mı?

24 Yaş Kuralı Yükseköğretim Kurulu’nda kaydı olan öğrencilerin Türk Hava Yollarının % indirimli uçak bileti avantajından faydalanmaları için 24 yaşını geçmemiş olmaları gerekmektedir. 24 yaşını geçmiş olanlar öğrenci olsalar dahi bu fırsattan hiçbir şekilde yararlanamayacaklardır.

Pegasus indirimleri ne zaman oluyor?

Yurt dışı @ indirimli! Biletlerini 9 Ocak’a kadar flypgs.com ya da Pegasus mobil uygulamamdan al, vergiler hariç @ indirimle 8 Şubat-21 Nisan 2022 tarihleri arasında yurt dışına uç!

Uçak biletinde çocuk indirimi var mı?

İç hat seferlerimizde 2. yaşını kutlamış fakat henüz 12. yaşını kutlamamış tüm çocuk yolcularımıza L, T ücret sınıflarında  indirim, Q, E, S, H, M, B, J, D, C ücret sınıflarında  indirim uyguluyoruz. Promosyon biletlerde çocuk yolcu indirimi geçerli değildir.

Pegasus kampanya kodu nasıl alınır?

Pegasus indirim kodu kullanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! En güncel Pegasus indirim kuponu, hediye çeki ve kampanyaları burada….Popüler Pegasus indirim kodları

İndirim Detaylar Son Gün
Kupon Kodu Pegasus Kampanya Kodu: 100TL Belirtilmemiş

Uçak bileti kime indirimli?

Uçuş firmalarının özellikler; 65 yaş ve üstü, bebekler, gençler, engelliler ve öğrencilere uyguladığı indirimler oldukça başarılı sonuçlar veriri. Güzel indirimler alabilirsiniz. 65 yaş ve üstü yolcular için uygulanacak olan indirimler % oranındadır.

Pegasus ucuz uçak bileti nasıl alınır?

Uçak biletini ucuza almanın püf noktaları nelerdir?

  1. Takvim/Grafik görünümünü kullanarak en ucuz uçak biletini bulun.
  2. Uçak bileti rezervasyonunu son dakikaya bırakmayın.
  3. Erken rezervasyon fırsatlarını yakalayın.
  4. Tarihte kararsızsanız yakaladığınız ucuz fiyatı sabitleyin.
  5. Pegasus kampanyalarını takip edin.

Çok Ucuz uçak bileti nasıl alınır?

Ucuz Uçak Bileti Bulma Yolları

  1. Seyahat tarihlerinizi esnek tutun. …
  2. Biletinizi fiyatların en uygun olduğu zamanlarda alın. …
  3. 3. Uçak bileti arama motorlarını kullanın. …
  4. Biletinizi erken alın. …
  5. Biletinizi geç alın. …
  6. Alternatif havalimanlarına bakın. …
  7. 7. Alternatif rotalar deneyin. …
  8. 8. Havayollarının mail listelerine kaydolun.

Pegasus kaç puanla bilet alma?

BolPuan kullanarak bilet alabilmek için hesabınızda en az 2000 BolPuan olmalıdır. Hesabınızda 2000 BolPuan olduğu takdirde BolPuan’larınızı kullanıp, eksik bilet tutarınızı da para ile ödeyerek biletleme yapabilirsiniz.

Türk Hava Yolları öğrenci indirimi nasıl uygulanır?

Üyelik hesabınızda “Kişisel Bilgilerim” alanına girin, “İndirim Çeşitleri” kısmında “Öğrenci” seçeneğini işaretleyin ve “Kaydet” butonuna tıklayın. Sistem onay verdiği zaman öğrenci bildirimi işleminiz tamamlanacak. Artık Türk Hava Yolları ayrıcalıklarından yararlanmaya hazırsınız.

Uçakta öğrenci indirimi ne kadar?

Öğrenci: Öğrenci (13 yaşından gün almış, 25 yaşından gün almamış) yolculara vergiler hariç koltuk ücreti üzerinden %10 indirim uygulanır.

Pegasus biletleri ne zaman ucuzlar?

Ucuz uçak bileti için en uygun zaman seyahatinizden 4-10 hafta öncesi diyebiliriz. Uçuş için daha uygun fiyatlı olan günler ise Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri çünkü bugünler de daha az yolcu oluyor ve bu yüzden ücretler de daha düşük oluyor.

Havayolu şirketleri ne zaman kampanya yapar?

Yılbaşı, sevgililer günü, sömestr, bayram dönemleri için havayolu firmaları çok güzel kampanyalar yapıyor.

Uçak biletinde çocuk yaşı kaç?

Uçak içerisindeki tüm kabinlere çocuk yolcu kabulü yapılır. 2-7 yaş arası çocuk yolcularımız sadece ebeveynlerinden biri veya en az 18 yaşında olan bir refakatçi ile beraber seyahat edebilirler. 7-12 yaş arası çocuk yolcularımız uçuşlarımızda tek başlarına veya refakat hostesi ile birlikte seyahat edebilirler.

Uçakta kaç yaş ücretsiz THY?

2 yaşını doldurmuş tüm yolcularımız sadece kendi koltuklarında seyahat edebilirler. 2-12 yaş arası çocuğunuzun bileti için özel indirimden faydalanabilirsiniz.

Pegasus öğrenci indirimi nasıl alınır?

Öğrenci sınıfında, 13 yaşından gün almış, 25 yaşından gün almamış öğrenciler yer almaktadır. İndirim işaretlemiş olmanıza rağmen indirim alınamayan ücretler promosyonel ücretlerdir. İndirimden yararlanabilmek için havalimanında kimlik ibraz edilmesi zorunludur.