Selçuk Balcı nasıl ünlü oldu?

Su Balcı kaç yaşında?

33 yaşında (4 Temmuz 1988)Selçuk Balcı / Yaş

Küçük balcı nereli?

4 Temmuz 1988’de Rize’de doğan Selçuk Balcı, Türk halk müziği sanatçısı. Rize’nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu doğduğu bu şehirde tamamladı. İlkokulu bitirdikten sonra ailesiyle birlikte Ankara’ya yerleşti.

Selcuk Balcı aslen nereli?

Çayeli, TürkiyeSelçuk Balcı / Doğum yeriÇayeli, Rize ilinin bir ilçesidir. Vikipedi

Serkan Balcı aslen nereli?

Nazilli, TürkiyeSerkan Balcı / Doğum yeriNazilli, Ege Bölgesi’nde Aydın ilinin en büyük nüfusa sahip olan 2. ilçesidir. Aydın-Denizli Karayolu, İzmir-Denizli demiryolu üzerinde, Efeler ilçesine 45 km, Denizli’ye 81 km uzaklıkta bulunmaktadır. Kardeş şehri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin’den Serdarlı’dır. Vikipedi

Su Balcı kim?

Selçuk Balcı, 4 Temmuz 1988 tarihinde Çayeli, Rize’de doğdu. Türk halk müziği sanatçısı. Rize’nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu doğduğu bu şehirde tamamladı.

Selçuk Balcı kaç yaşındadır?

33 yaşında (4 Temmuz 1988)Selçuk Balcı / Yaş

Balcı nereli?

Selçuk Balcı
Doğum 4 Temmuz 1988 Çayeli, Rize, Türkiye
Tarzlar Karadeniz Müziği
Meslekler Müzisyen, Besteci
Çalgılar Kemençe, bağlama, gitar, ud, piyano, tulum

Sinan Yilmaz nereli?

1978 Yılında Trabzon’ un Maçka ilçesinde doğan Sinan Yılmaz 6 yaşına kadar burada büyümüştür. Daha sonra ailesiyle birlikte Adapazarı’na taşınmış ilk ve orta öğrenimini burada tamamlamıştır. Lise ikinci sınıftayken ailesiyle beraber Almanya’ ya göç eden Yılmaz burada müzik eğitimi almaya başlamıştır.

Serkan Balcı şimdi ne yapıyor?

38 yaşındaki eski milli sağ bek Serkan Balcı şu anda TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bodrumspor’un teknik direktörlüğünü yapan İsmet Taşdemir ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapıyor.

Serkan Balcı futbolu bıraktı mı?

Serkan Balcı futbolu bıraktı Futbol hayatını 2. Lig ekibi Sarıyer’de sürdüren eski milli futbolcu Serkan Balcı futbol kariyerini noktaladı.

Selcuk Balcı kaç yaşında?

33 yaşında (4 Temmuz 1988)Selçuk Balcı / Yaş

Sinan yılmaz kaç yaşında?

1978 Yılında Trabzon’ un Maçka ilçesinde doğan Sinan Yılmaz 6 yaşına kadar burada büyümüştür.

Ekin Uzunlar kaç yaşında?

Ekin Uzunlar 21 Ağustos 1991 yılında dünyaya geldi.

Selçuk Balcı kaç yaşında?

33 yaşında (4 Temmuz 1988)Selçuk Balcı / Yaş

Kazım Koyuncu nereli?

Kâzım Koyuncu (7 Kasım 1971, Hopa, Artvin – 25 Haziran 2005, İstanbul), Karadeniz müziği ile rock müziği sentezleyerek kendi tarzını oluşturan Laz kökenli Türk müzisyen, söz yazarı, oyuncu ve aktivisttir.