Samsun Atakum hangi ilçede?

Samsun Atakent hangi ilçeye bağlı?

Atakent Belediyesi 41.343475 enlem ve 36.244522 boylamda yer almaktadır. Atakum ilçesine bağlıdır. Atakent Belediyesi haritası Samsun ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Atakum Kent Meydanı nerede?

Türkiş mevkiinde, Seyfi Demirsoy İlkokulunun yanındaki 15 bin metrekarelik alanda yapımını sürdürdüğümüz Atakum Kent Meydanı, ilçemizin prestijini artıracak. Kent ve doğa yaşamının birleştiği, güzel bir meydan olacak olan Atakum Kent Meydanımız, Samsun Cumhuriyet Meydanından 1,5 kat daha büyük olacak.

Samsun’un merkez ilçesi neresi?

12 Kasım 2012 tarihinde kabul edilen ve 2014 yerel seçimleri ile yürürlüğe giren 6360 sayılı kanunla birlikte de tüm Samsun ilçeleri büyükşehir belediyesinin yetki kapsamına alınarak Samsun bir bütünşehir haline gelmiştir. Merkez ilçeler: Atakum. Canik.

Atakum Samsun merkez arası kaç km?

Samsun Atakum Otobüs Bileti

En Ucuz Sefer 329 km
SamsunAtakum Arası Kaç Saat 4sa 23dk 2
En Çok Sefer Yapan Firma 0

Samsun Atakent ilçe mi?

Yeni yasa ile Atakum ilçe statüsüne geçmiş olup, çevre belediyeler ve beldeler ile yerel yönetim yapılanmasına gidilmiştir. Atakent, Kurupelit, İncesu, Altınkum, Çatalçam ve Taflan; Atakum belediyesine bağlanmıştır.

Atakum Sahili nereye bağlı?

Atakum, Türkiye’nin kuzeyinde Karadeniz bölgesinde bulunan Samsun ilinin yaklaşık 158.000 nüfuslu bir merkez ilçesidir. Atakum ilçesi, Samsun’un ilçelerinden kuzeyinde Ondokuzmayıs, batısında Bafra, güneyinde Kavak ve doğusunda da İlkadım ilçeleriyle komşudur ve Samsun’un Karadeniz kıyısındaki ilçelerindendir.

Atakum Kent Meydanı hangi durakta?

Atakum Belediyesi Tramvay Durağı durak, Merkez içindeki Atakum konumuna en yakındır.

SEFO Samsun Konseri nerede?

Yaz sonuna doğru, son sıcak günlerde eğlencenin tadını çıkartmak için Sefo (362) Atakum Kent Meydanı’nda müzik severlerle buluşacak. Hazırladığı şarkılarla tüm Türkiye’de adından söz ettiren, “En çok dinlenenler” listelerinin vazgeçilmezi olan Sefo, eğlenceli şarkılarıyla 20.00’da sahne alacak.

Samsun Canik merkez ilçe mi?

Buna göre Samsun merkez ilçeleri arasında yer alan ilçeler şu şekildedir. Atakum, İlkadım, Canik, Tekkeköy’ dür. Bu ilçeler merkez ilçeler arasında yer almaktadır.

Samsun’un en büyük ilçesi neresi?

En çok nüfuslu ilçesi 312.332 ile İlkadım’ dır. En az nüfuslu ilçesi ise Yakakent’ tir. Yüzölçümü bakımından en büyük ilçe 1.713 km² ile Vezirköprü’dür. Yüzölçümü bakımından en küçük ilçe ise 35 km² ile Atakum’ dur.

Samsun Çarşamba Atakum arası kaç km?

Çarşamba Atakum Otobüs Bileti

En Ucuz Sefer 710 km
ÇarşambaAtakum Arası Kaç Saat 9sa 28dk 2
En Çok Sefer Yapan Firma 0

Samsun ilçeleri nelerdir?

Alaçam, 19 Mayıs, Asarcık, Atakum, Ayvacık, Bafra, Canik, Çarşamba, Havza, Ladik, İlkadım, Kavak, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme, Vezirköprü, Yakakent Samsunun ilçeleri arasında yer alır.

Atakumda denize girilir mi?

Samsun şehir merkezinde bulunan liman nedeni ile denize orada giremeyen bölge halkı, Atakum plajlarına akın etmektedir. Sahil şeridi boyunca Atakum’da, çok sayıda farklı ve mavi bayrak sertifikalı plaj bulunmaktadır.

Samsun Atakum hangi parti?

İl genelinde ise toplam 17 ilçenin 13’ünde Adalet ve Kalkınma Partisi adayları seçilmiş olup Milliyetçi Hareket Partisi adayları Alaçam ve Asarcık’ta yarışı önde tamamlamış; Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti de Atakum ile İlkadım’da belediyeleri kazanmıştır.

Atakum Peçko hangi durak?

Atasam Hastanesi durak, Merkez içindeki Peçko konumuna en yakındır.