Refik Anadol kaç para?

Refik Anadol sergisi kaç TL?

Sergi ücretsiz ve randevusuz gezilmektedir. Ziyaretçiler Covid-19 tedbirleri dolayısıyla galerinin kapasitesine göre içeri alınacaktır. İçerideki kişi sayısının maksimum kapasitede olması durumunda ziyaretçiler galerinin dışarısına bekleyebilirler.

Refik Anadol eserleri nerede?

Sanatçı, 2021’de Venedik Mimarlık Bienali’ne katılmak üzere seçilmiştir. “Alkazar Rüyası” adlı interaktif enstalasyonu 2021’de Beyoğlu’ndaki eski Alkazar Sineması’nda ziyarete açıldı.

Refik Anadol ne zaman bitiyor?

“Makine Hatıraları: Uzay”, 18 Mart’ta gerçekleşecek ve davetiyeyle gezilebilecek ön izlemenin ardından, 19 Mart – 25 Nisan 2021 tarihleri arasında hafta sonu hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında PİLEVNELİ Dolapdere’de ücretsiz olarak izlenebilecek.

Refik Anadol 2022 Sergisi nerede?

Yeni medya sanatçısı Refik Anadol, hayal gücünü zorlayan yeni sergisi ‘Makine Hatırları: Uzay’ ile İstanbul Pilevneli Gallery’de sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Refik Anadol Sergisi 2021 ne zamana kadar?

Sergi Özeti 18 Mart – 25 Nisan 2021 tarihleri arasında galerinin Dolapdere’de bulunan mekanının dört katına yayılan sergide Anadol, gezegenleri inceleyen, görüntüleyen makinelerin hatıralarını araştırıyor.

Refik Anadol sergisi bitti mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen sergi, pazar günü hariç her gün 10.00 ile 18.00 saatleri arasında 25 Nisan’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Refik Anadol eserleri nasıl yapıyor?

Parametrik veri heykel yaklaşımı ile mekâna-özel kamusal sanat, alanında, immersive enstalasyon yaklaşımı ile ise canlı işitsel-görsel performans alanında çalışıyor. Anadol‘un çalışmaları mimari ve medya sanatları arasında melez bir ilişki yaratarak dijital ve fiziksel varlıklar arasındaki mekânı inceliyor.

Refik Anadol çalışmalarını nasıl yapıyor?

Görsel ve işitsel performans, mekansal enstalasyon ve parametrik heykel üretimi yapan sanatçı, dijital ve fiziksel nesneler arasında melez bir ilişki kuruyor. Refik Anadol, 3D imkanlarının sınırlarını zorlayarak yapay zeka, veri bilimi ve makine öğrenmesi teknolojilerinin yardımıyla ortaya dijital bir varlık çıkarıyor.

Refik Anadol Alkazar rüyası nerede?

Nike’ın desteğiyle hayata geçirilen “HOPE Alkazar” ile Beyoğlu’nun sembolik adreslerinden Alkazar Sineması, gençleri spor, kültür ve sanat ekseninde harekete çağırarak kapılarını yeniden açıyor.

Uzay Sergisi ne kadar?

Mars simülatöründe ziyaretçiler, astronotların manevra kabiliyetini deneyimleyebiliyor ve bu koşullar için yürüyüş değişikliklerini inceleyebiliyor. NASA Uzay Sergisi bilet fiyatları hafta arası 90 lira tam, 75 lira indirimli; hafta sonları 120 lira tam, 100 lira indirimli olarak belirlendi.

Refik Anadol sergisi kacta aciliyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesinin (İBB) desteğiyle gerçekleştirilen sergi, pazar günü hariç her gün 10.00 ile 18.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Refik Anadol nasıl çalışıyor?

Parametrik veri heykel yaklaşımıyla mekâna-özel kamusal sanat alanında, immersive enstalasyon yaklaşımıyla ise canlı işitsel-görsel performans alanında çalışır. Anadol‘un çalışmaları mimari ve medya sanatları arasında melez bir ilişki yaratarak dijital ve fiziksel varlıklar arasındaki mekânı inceler.

Refik Anadol ne kullanıyor?

Anadol, bu laboratuvarda bulunan EEG makinesini (elektroansefalografi) kullanarak birim zamanda sinir dalgalarının değişimini ölçebilmiş. Daha sonra bu ritmi baz alarak “hatıraları” düzenlemiş. Anadol‘un işlerinin çoğu hatırlama, zihinsel gücün sınırlarını görme ve hayal kurma eylemlerini irdeliyor.

Refik Anadol ne dedi?

Refik Anadol, adını anmadan verdiği yanıtta Sönmez’in “serginin başarısını hazmedemediği”ni savunurken, büyük bir çanak anten görseli eşliğinde “Onlara buradan 70 metrelik DNS anteni hediyem olsun” ifadesini de içeren bir paylaşım yaptı.

Alkazar rüyası ne zamana kadar?

30 Nisan 2022 tarihine kadar.