Pilevneli Gallery ücret ne kadar?

Refik Anadol sergisi kaç TL?

Sergi ücretsiz ve randevusuz gezilmektedir. Ziyaretçiler Covid-19 tedbirleri dolayısıyla galerinin kapasitesine göre içeri alınacaktır. İçerideki kişi sayısının maksimum kapasitede olması durumunda ziyaretçiler galerinin dışarısına bekleyebilirler.

Pilevneli galerisine nasıl gidilir?

Beyoğlu bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Pilevneli Gallery adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 32T, 48N, 55T, 89C, 97T, DT1, DT2.
  2. Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK), MARMARAY (HALKALI – GEBZE)
  3. Metro: M2.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-11, DOLMUŞ: D-31.

9 Şub 2022

Pilevneli Gallery ne demek?

murat pilevneli tarafından kurulmuş olan istanbul’da bir sanat galerisidir. galeri, dolapdere’deki ana mekanının yanı sıra mecidiyeköy’de bulunan ve yaklaşık 4 bin m2 kapalı alana sahip olan likör fabrikası’na 2018 yılının kasım ayında geçici olarak yerleşmiştir.

Refik Anadol Pilevneli Ne zamana kadar?

“Makine Hatıraları: Uzay”, 18 Mart’ta gerçekleşecek ve davetiyeyle gezilebilecek ön izlemenin ardından, 19 Mart – 25 Nisan 2021 tarihleri arasında hafta sonu hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında PİLEVNELİ Dolapdere’de ücretsiz olarak izlenebilecek.

Refik Anadol Sergisi 2021 ne zamana kadar?

Sergi Özeti 18 Mart – 25 Nisan 2021 tarihleri arasında galerinin Dolapdere’de bulunan mekanının dört katına yayılan sergide Anadol, gezegenleri inceleyen, görüntüleyen makinelerin hatıralarını araştırıyor.

Refik Anadol sergisi bitti mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen sergi, pazar günü hariç her gün 10.00 ile 18.00 saatleri arasında 25 Nisan’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Arter kaça kadar açık?

Güvenli Bir Ziyaret Arter, Pazartesi hariç her gün 11:00–18:00 saatlerinde açık. Daha güvenli bir ziyaret için, Arter‘e girişte HES kodu kontrolü uygulanmaktadır. Küratörlüğünü Emre Baykal’ın üstlendiği “OyunBu | ThisPlay” başlıklı grup sergisi ziyarete açıldı.

Pilevneli kimin?

Murat Pilevneli, 2011 yılında Galerist’in hisselerini Melkan Gürsel Tabanlıoğlu ve Taha Tatlıcı’ya satmış ve 2012 yılında sanatçılar ile sanat profesyonelleri arasında bir köprü kurmayı hedefleyen Pilevneli Project’i kurmuştur.

Mustafa Pilevneli kimdir?

türk resim sanatının yaşayan en büyük ressamlarından biridir. 1940 yılında istanbul’da doğdu. 1961 yılında devlet güzel sanatlar akademisi dekoratif resim bölümünden mezun oldu. resimlerinin yanısıra seramik çalışmaları da vardır. akm, tarabya oteli ve buyuk ankara oteli gibi yapılarda duvar resimleri görülebilir.

Refik Anadol sergisi ne zaman bitiyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) özel destekçisi olduğu, iştiraklerinden Kültür AŞ’nin ise ana sponsorları arasında yer aldığı Refik Anadol‘un “Makine Hatıraları: Uzay” sergisi, 19 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında Plevneli Dolapdere’de sanatseverlerle buluştu.

Refik Anadol sergi ne zaman bitiyor?

Sergi Özeti 18 Mart – 25 Nisan 2021 tarihleri arasında galerinin Dolapdere’de bulunan mekanının dört katına yayılan sergide Anadol, gezegenleri inceleyen, görüntüleyen makinelerin hatıralarını araştırıyor.

Arter giriş ücretli mi?

SERGİ GİRİŞİ Perşembe günleri sergi girişleri tüm ziyaretçiler için ücretsizdir. Sergi girişi, engelli ziyaretçinin refakatçisi için de ücretsizdir. Sergi giriş bileti, tüm galerileri kapsar.

Arter yol ne demek?

Ana yol veya arter yol yüksek kapasiteli bir kentsel yoldur. Bir arteriyel yolun birincil işlevi, toplayıcı yollardan otoyollara, otobanlara, sınırlı erişim yolu ve mümkün olan en yüksek hizmet seviyesinde kentsel merkezler arasında trafik sağlamaktır.

Galerist sahibi kimdir?

Galerist‘in kurucusu ve sahibi Murat Pilevneli, yaklaşık iki yıl önce Bienal’le eş zamanlı olarak Tepebaşı’nda, Nu Pera’nın olduğu binada açtığı Haluk Akakçe sergisiyle Melkan ve Murat Tabanlıoğlu’yla bir ortaklığa girdiğinin sinyallerini vermişti.

Murat Pilevneli kiminle evli?

Tuba Ünsale. 2010–2012
Ebru Algıme. ?–2010
Murat Pilevneli/Eşi