Refik Anadol ne mezunu?

Refik Anadol hangi bölüm mezunu?

Yükseköğrenimine İstanbul Bilgi Üniversitesi fotoğraf ve video alanında başladı. Görsel İletişim Tasarımı bölümünde çift ana dal yaparak 2009 yılında mezun oldu.

Refik Anadol hangi programi kullaniyor?

Anadol‘un işleri hem ortaya koyduğu eser hem de araştırma süreci açısından güncel sanat alanındaki diğer çalışmalardan ayrışıyor. 2016 yılında katıldığı Google Artist ve Machine Intelligence Program‘dan beri yapay zekayı bir sanat aracı olarak kullanıyor.

Refik Anadol hangi lise?

İstanbul Maltepe doğumlu, Kadıköy Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi mezunu Refik‘ten… “Eğitimimde bir şeyin eksik olduğunu biliyordum ama tam olarak tanımlayamıyordum” dedikten sonra, 2012’de Los Angeles’a yerleşti.

Refik Anadol kaç yaşında?

37 yaşında (1985)Refik Anadol / Yaş

Anadol kim?

Koç Holding ve Ford ortaklığıyla üretilen Anadol‘un tasarımı İngiliz Reliant firmasına ait olup araçta Ford firmasından tedarik edilen şase ve motorlar kullanıldı. Anadol‘un üretimi 19 Aralık 1966’da başladı, ilk kez 1 Ocak 1967’de teşhir edildi ve 28 Şubat 1967’de satışına başlandı.

Refik Anadol sergisi nerede?

Covid-19 tedbirleri gereği alınan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle çalışma saatlerimizi güncelledik. 14 Nisan 2021 itibarıyla Refik Anadol ‘un “Makine Hatıraları: Uzay” sergisi haftaiçi her gün 09.00 – 17.00 saatleri arasında PİLEVNELİ Dolapdere’de açık olacak.

Refik Anadol eserleri nasıl yapıyor?

Parametrik veri heykel yaklaşımı ile mekâna-özel kamusal sanat, alanında, immersive enstalasyon yaklaşımı ile ise canlı işitsel-görsel performans alanında çalışıyor. Anadol‘un çalışmaları mimari ve medya sanatları arasında melez bir ilişki yaratarak dijital ve fiziksel varlıklar arasındaki mekânı inceliyor.

Refik Anadol sergisi kaç TL?

Sergi ücretsiz ve randevusuz gezilmektedir. Ziyaretçiler Covid-19 tedbirleri dolayısıyla galerinin kapasitesine göre içeri alınacaktır. İçerideki kişi sayısının maksimum kapasitede olması durumunda ziyaretçiler galerinin dışarısına bekleyebilirler.

Alkazar rüyası nedir?

Alkazar Rüyası, dünyada ilk defa eski sinema arşivleriyle yapay zekanın bir araya getirildiği ve izleyici hareketleri sayesinde form değiştirebilen interaktif bir deneyim sunuyor.

Refik Anadol kaç para?

Medya sanatçısı Refik Anadol‘un (Makina Halüsinasyonları: Doğa Rüyası-Son Hatıra) adlı dijital eseri 327 bin dolara satıldı.

Refik Anadol ne zaman bitiyor?

“Makine Hatıraları: Uzay”, 18 Mart’ta gerçekleşecek ve davetiyeyle gezilebilecek ön izlemenin ardından, 19 Mart – 25 Nisan 2021 tarihleri arasında hafta sonu hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında PİLEVNELİ Dolapdere’de ücretsiz olarak izlenebilecek.

Anadol Türk malı mı?

Anadol‘a gelince o da sanılanın aksine tamamen yerli bir zihniyetin üretimi olmamıştır. Örneğin ilk Anadol otomobilin tasarımını İngiliz bir otomobil tasarımcısı yapmıştır. Ayrıca şasi, motor ve şanzımanını da Ford fabrikası üretmiştir. Ancak Anadol, Türkiye’deki fabrikasında seri üretilen ilk Türk otomotiv markasıdır.

Anadol nerenin markası?

Tarihçe. Türkiye’de tasarlanan ve üretilen ilk otomobilin Anadol olduğu düşünülür. Ancak Anadol‘un tasarımı İngiliz Reliant firmasınca yapılmış (Reliant FW5) ve Otosan’da bu firmadan alınan lisansla üretim yapılmıştır. Anadol‘un şasi, motor ve şanzımanları ise Ford’dan temin edilmiştir.

Refik Anadol sergi ne zaman bitiyor?

Sergi Özeti 18 Mart – 25 Nisan 2021 tarihleri arasında galerinin Dolapdere’de bulunan mekanının dört katına yayılan sergide Anadol, gezegenleri inceleyen, görüntüleyen makinelerin hatıralarını araştırıyor.

Refik Anadol sergi Ne zamana kadar?

“Makine Hatıraları: Uzay”, 18 Mart’ta gerçekleşecek ve davetiyeyle gezilebilecek ön izlemenin ardından, 19 Mart – 25 Nisan 2021 tarihleri arasında hafta sonu hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında PİLEVNELİ Dolapdere’de ücretsiz olarak izlenebilecek.