Bodrum’da nereler yandı?

Yangın Bodrumda nerede?

Bodrum‘un Çiftlik Köyü yakınlarındaki Alazeytin Mevkii’ndeki çam ormanlarında bugün öğle saatlerinde başlayan yangın yöre halkına kabus yaşattı. Yangına 6 helikopter üç uçak, 20 arazöz, 60 orman işçisi ile yaklaşık 100 vatandaş ve köylü müdahale etti.

Bodrumda nereleri yanıyor?

Yangın havadan ve karadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Milas’ın kırsal Beyciler Mahallesindeki kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle Bodrum‘a bağlı 60 hanenin bulunduğu Gökpınar Mahallesi ile 85 haneli Mazı Mahallesi ve Armutçuk mevkisine ulaştı.

Bodrum’da yanan yer var mı?

Bodrum ilçesi sınırlarına yakın noktada bulunan Kuyucak ve Güvercinlik mahallelerindeki orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahalenin ardından dün gece saatlerinde kontrol altına alındı.

Bodrum’da orman yangını var mı?

Muğla’nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bodrum‘un Umurça Mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Bodrum’da yangın nerede başladı?

Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum‘daki yangın, saat 14.30 civarı Milas-Meşelik Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda başladı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen ve turistik otellerin bulunduğu Güvercinlik bölgesine doğru yönelen alevler nedeniyle “Titanic Deluxe Bodrum Hotel” önlem amaçlı tahliye edildi.

Bodrumda yangın hangi otelde?

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik yakınlarındaki yangında oteldeki tüm müşterilerin tahliye edildiği ve büyük maddi hasarın oluştuğu T.D.B. oteli 2007’de meydana gelen, 100 hektarlık Kızılçam ağaçlarının yok olmasına neden olan yangından sonra bu alana kurulmuştu.

Bodrumda yangın bitti mi?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün saat 10:45’te Twitter’dan yaptığı açıklamada ”Bodrum yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor” dedi. Milas’ın kırsal Beyciler Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanlık alanda, dün saat 15.30 sıralarında yangın çıktı.

Bodrum yangın söndürüldü mü?

Muğla’nın Bodrum ve Milas ilçelerinde orman yangını çıktı. Bodrum ve Milas’taki yangınlar ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alınıp söndürüldü. Muğla’nın Bodrum ilçesinde Çiftlikköy yakınlarındaki ağaçlık bölgede, saat 13.30 sıralarında, yangın çıktı.

Muğlada yangın nerede?

Son dakika haberine göre Muğla‘nın Dalaman ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bakan Pakdemirli yangının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Atakent Mahallesi Dereköy mevkisinde gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bodrum yangın ne zaman başladı?

31 Temmuz’da Bodrum‘da farklı noktalarda çıkan yangın sonucunda 3 otel ile Bodrum Tersanesi tahliye edildi. Yangın İçmeler ve Kızılağaç bölgelerini etkiledi.

Bodrumda yangın ne zaman başladı?

31 Temmuz’da Bodrum‘da farklı noktalarda çıkan yangın sonucunda 3 otel ile Bodrum Tersanesi tahliye edildi. Yangın İçmeler ve Kızılağaç bölgelerini etkiledi.

Bodrum’daki yangın ne zaman başladı?

13 yıl önce, 15 Temmuz 2007 tarihinde Bodrum‘un Güvercinlik Mahallesi’ndeki bir ormanlık arazide yangın çıkmıştı.

Titanik otel Bodrum yandi mi?

Anlaşılacağı üzere günümüzde TITANIC DELUXE BODRUM OTEL‘in bulunduğu ve 2006 SENESİNDE KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI TARAFINDAN GÜVERCİNLİK TURİZM A.Ş.’ye TAHSİS EDİLEN 3598 SAYILI PARSEL 2007 SENESİNDE YAŞANAN YANGINDAN ETKİLENMEMİŞTİR. Saygılarımızla kamuoyuna duyururuz.

LUJO Bodrum yandı mı?

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik’te asırlık Halep çamı ormanların bulunduğu alanda birkaç noktada aynı anda başlayan yangın yaklaşık 3 bin turistin bulduğu Lujo Hotel Bodrum, La Blanche Bodrum ve Titanic Deluxe Bodrum oteli de etkiledi.

Bodrum yangını kontrol altında mı?

BODRUM YANGINI DA KONTROL ALTINDA Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bodrum‘daki orman yangınının da kontrol altına alındığını duyurdu. Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bodrum yangını kontrol altına alındı.