Turkiyenin en iyi kulak burun boğaz doktoru kim?

Prof Dr Mehmet Hakan Korkmaz hangi hastanede?

2005 Aralık’ta Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesi‘ne Klinik Şefi olarak atandı, aynı yıl Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Belgesi’ni kazandı. 2011 Mayıs’ta Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim dalına Profesör olarak atandı.

Ankaradaki en iyi KBB doktoru kim?

Ankara, Kulak Burun Boğaz

  • Prof. Dr. Can Koç Kaydet. Kulak burun boğaz. …
  • Doç. Dr. Şule Demirci. Kaydet. Kulak burun boğaz. …
  • Op. Dr. Çağrı Kıvrakdal. Kaydet. Kulak burun boğaz. …
  • Op. Dr. Sibel Boztaş Kaydet. …
  • Prof. Dr. Ahmet Emre Süslü Kaydet. …
  • Prof. Dr. Tuncay Özçelik. Kaydet. …
  • Prof. Dr. Erkan Tarhan. Kaydet. …
  • Doç. Dr. İhsan Kuzucu. Kaydet.

Prof Dr Ediz Yorgancılar hangi hastanede?

A.Ediz Yorgancılar,Memorial Dicle Hastanesinde hizmet vermektedir.

Prof Dr Arzu Tatlıpınar hangi hastanede?

Prof. Dr. Arzu Tatlıpınar Acıbadem Fulya Hastanesinde hizmet vermektedir.

Emel Çadallı Tatar Kimdir?

Dr. Emel Çadallı Tatar Kulak Burun Boğaz hastalıkları – KBB uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Nazım Korkut kaç yaşında?

Nazım KORKUT, 18 Şubat 1956 tarihinde doğmuştur. 1981 İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini, 1988 yılında ise aynı üniversitesinin Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tamamlamış ve Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı olmuştur.

Ali Özdek eşi kimdir?

Eşi Profesör Doktor Şengül Özdek Göz hastalıkları uzmanıdır.

Prof Dr Adil Eryılmaz Kimdir?

Prof. Dr. Adil Eryılmaz Kulak Burun Boğaz hastalıkları – KBB uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Ediz Yorgancılar nereli?

1969 yılında Konya ili Akşehir ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Mersin Tarsus’ta tamamladıktan sonra, 1986 yılında Tarsus Lisesi’nden mezun olmuştur. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’ni kazanıp, 1992 yılında mezun olmuştur.

Ediz Yorgancilar kimdir?

Dr. Argün Ediz Yorgancılar Kulak Burun Boğaz hastalıkları – KBB uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Arzu Tatlıpınar kimdir?

Prof.Dr.Arzu Tatlıınar, bir KBB Uzman & kulak burun boğaz uzmanı ile 24 + yıl alan içerisinde. O bir üye Türk Rinoloji Derneği, Kulak Burun Boğaz-Baş Boyun Cerrahisi Derneği, Laringoloji Derneği, Maksillofasiyal Cerrahi Derneği, Robotik Cerrahi Derneği ve Amerikan Kulak Burun Boğaz-Baş Boyun Cerrahisi Akademisi.

Turgay Osman Arda Kimdir?

Op. Dr. Turgay Osman Arda Kulak Burun Boğaz hastalıkları – KBB uzmanıdır. Lenfadenit, Gırtlak Ve Ses Hastalıkları, Boyun Ve Tükrük Bezi alanlarında hizmet veriyor ve Yüze yağ enjeksiyonu, Somnoplasti, Sinüs cerrahisi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Muharrem Dağlı kimdir?

Muharrem Dağlı Kulak Burun Boğaz hastalıkları – KBB uzmanıdır. Kolesteatom, Deviasyon, Ağız Boşluğu Kanseri alanlarında hizmet veriyor ve Adenoidektomi, Tonsillektomi, Timpanostomi tüpü uygulanması hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Dr Nazım Korkut hangi hastanede?

Nazım KORKUT, 2008 yılından beri mesleki çalışmalarına Acıbadem Maslak Hastanesi‘nde devam etmekle beraber Şişli’de bulunan özel muayenehanesinde de hastalarını kabul etmektedir.

Yıldırım Ahmet Bayazıt hangi hastanede?

Yıldırım Ahmet BAYAZIT | Doktorlarımız | Medipol Sağlık Grubu.