Tümer Metin stadyumdan ayrıldı mı?

Tümer Metin hangi takımı tutuyor?

‘BEŞİKTAŞLI OLDUĞUMU HERKES BİLİR’ “Bir çok futbolcu arkadaşım takım değiştirdi, Fenerbahçe’ye gitti, ‘Doğuştan Fenerbahçeliyim’ dedi. Ben Aziz Başkana söyledim. O camiadaki herkes benim Beşiktaşlı olduğumu bilir.

Ali Gültiken hangi kanalda çalışıyor?

Trt Spor’da konuşan Ali Gültiken, Galatasaray’ın Kasımpaşa deplasmanındaki mağlubiyetini değerlendirdi. Ali Gültiken‘den Emre Kocadağ’a tepki!

Mehmet Demirkol hangi takımı tutuyor?

fenerbahçelidir. bir yayınında galatasaray lisesindeki fenerbahçelilerden olduğundan bahsetmişti. yine de bir şey değiştirmez, kendisi işinde çok iyidir ve tuttuğu takım bunu etkilemediği içinde böyle kalmaya devam edeccektir. kendisi tarafından bir zamanlar tribününde oturduğu takımın fenerbahçe olduğu açıklanmıştır.

Sergen Yalçın hangi takımı tutuyor?

230 kez Beşiktaş, 36 kez İstanbulspor ve Galatasaray, 24 kez Fenerbahçe, 22 kez Etimesgut Şekerspor, 21 kez Trabzonspor ve Eskişehirspor formaları giydi. Beşiktaş taraftarı olduğu da bilinmektedir.

Ali Gultekin hangi kanalda?

Halen TRT Spor kanalında Stadyum programını hazırlayıp sunmaktadır. Aynı programda Ali Gültiken, Ayhan Akman, Tümer Metin ve Tuncay Şanlı ile birlikte süper lig maçlarını yorumlamaktadır.

Ali Gültiken hangi kanalda 2021?

Sporun Türkiye’deki adresi Digiturk, genişleyen ekran yüzleri kadrosuyla, 2021-2022 sezonunda izleyicilerini farklı spor dallarından dikkat çekici içerikler, en kaliteli ligler, heyecan dolu maçlar ve yepyeni programlarıyla buluşturuyor. beIN SPORTS’ta yeni yayın dönemi 9 Ağustos Pazartesi günü başladı.

Erman toroglu hangi takımı tutuyor?

Erman Toroğlu, koyu bir MKE Ankaragücü taraftarıdır. Aynı zamanda, futbol oynarken bu takıma uzun yıllar boyunca emek de sarf etmiştir. Hala, yazlığında Ankaragücü’nün meşhur flaması yer alır.

Hangi spor spikeri hangi takımı tutuyor?

Spikerler hangi takımı tutuyor?

  • İŞTE SPİKERLER VE TAKIMLARI. …
  • ERCAN TANER – BEŞİKTAŞ …
  • GÜNTEKİN ONAY – BEŞİKTAŞ …
  • KÜBRA HERA ASLAN – GALATASARAY. …
  • MURAT KOSOVA – BEŞİKTAŞ …
  • NEBİL EVREN – GALATASARAY. …
  • CEM DİZDAR – BEŞİKTAŞ …
  • UĞUR MELEKE – GENÇLERBİRLİĞİ

Sergen Yalçın Fenerbahçeli mı?

Beşiktaş’la yollarını ayırdıktan sonra Fenerbahçe ile görüştüğü iddia edilen Sergen Yalçın, söylentilere yanıt verdi. Konuyla ilgili A Spor’a açıklamalarda bulunan Yalçın, “Öyle bir teklif zaten gelmedi. Yok öyle bir şey, ben şu anda yurtdışındayım.” ifadelerini kullandı.

Saffet Sancaklı hangi takımı tutuyor?

Saffet Sancaklı 1.90 metre boyunda, santrafor mevkisinde oynamış olan bir futbolcudur. Saffet Sancaklı Türkiye’de Galatasaray ve Fenerbahçe ‘de de forma giymiş bir futbolcuydu. Saffet Sancaklı toplamda 6 dil bilmektedir.

TRT Stadyum neden yok?

Ersin Düzen paylaşımında, “11 yıl görev yaptığım Stadyum ve TRT Spor’a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT‘nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ersin Düzen hangi kanalda spor programı sunuyor?

TRT ekranlarında “Stadyum” programını sunan ve aldığı maaş nedeniyle zaman zaman eleştirilerin hedefi olan Ersin Düzen, görevinden ayrıldığını açıkladı. TRT’de yayınlanan “Stadyum” programını sunan spor programı sunucusu Ersin Düzen, 11 yıl görev yaptığı TRT’den ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Tümer Metin Ali Gültiken hangi kanalda?

Stadyum, TRT Spor’da cumartesi ve pazar akşamları yayınlanan futbol programı. Ersin Düzen’ın sunuculuğunu yaptığı programda eski futbolcular Ali Gültiken ve Tümer Metin yorumculuk yapmaktadırlar.

Bünyamin Gezer hangi takımı tutuyor?

Galatasaraylılar: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Hüseyin Göçek, Deniz Çoban, Kuddusi Müftüoğlu, Taner Gizlenci.

Ahmet Çakar hangi takımı tutuyor?

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Beyaz Futbol’ programında yine ses getirecek bir olay yaşandı. Ahmet Çakar canlı yayında Galatasaraylı olduğunu açıkladı.