Tümer Metin hangi kanalda program yapıyor?

Tümer Metin hangi kanalda yorum yapıyor?

TRT Spor yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe’nin yeni transferi Bright Osayi-Samuel’i değerlendirdi.

Tümer Metin hangi program?

Stadyum, TRT Spor’da cumartesi ve pazar akşamları yayınlanan futbol programı. Ersin Düzen’ın sunuculuğunu yaptığı programda eski futbolcular Ali Gültiken ve Tümer Metin yorumculuk yapmaktadırlar. Programda Süper Lig maçlarının özet görüntüleri gösterilirken, karşılaşmaların analizi, özel röportajlar yayınlanmaktadır.

Tümer Metin hangi takımı tutuyor?

‘BEŞİKTAŞLI OLDUĞUMU HERKES BİLİR’ “Bir çok futbolcu arkadaşım takım değiştirdi, Fenerbahçe’ye gitti, ‘Doğuştan Fenerbahçeliyim’ dedi. Ben Aziz Başkana söyledim. O camiadaki herkes benim Beşiktaşlı olduğumu bilir.

Ümit Davala nerede yorumcu?

TV yorumculuğu Eylül 2021 tarihinde Ümit Davala‘nın Tivibu Spor’da yorumcu olacağı bildirildi.

Tümer Metin 2021 Hangi Kanalda?

Uzun yıllardır TRT ekranlarında yorumculuk yapan eski futbolcu Tümer Metin, bu sezon Tivibu Spor ekranlarında olacak.

TRT Stadyum bitti mi?

TRT‘de yayınlanan “Stadyum” programını sunan spor programı sunucusu Ersin Düzen, 11 yıl görev yaptığı TRT‘den ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Ali Gültiken hangi kanalda?

Ali Gültiken‘den Arda Turan’a övgü | ‘Sahanın lideri’TRT Spor yorumcusu Ali Gültiken, Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan’a performansı nedeniyle övgü yağdırdı.

Ümit Davala hangi kanalda?

Ajansspor’un haberine göre Ümit Davala yeni sezonda Tivibu Spor’da yorumculuk yapacak.

Mehmet Demirkol hangi takımı tutuyor?

fenerbahçelidir. bir yayınında galatasaray lisesindeki fenerbahçelilerden olduğundan bahsetmişti. yine de bir şey değiştirmez, kendisi işinde çok iyidir ve tuttuğu takım bunu etkilemediği içinde böyle kalmaya devam edeccektir. kendisi tarafından bir zamanlar tribününde oturduğu takımın fenerbahçe olduğu açıklanmıştır.

Sergen Yalçın hangi takımı tutuyor?

230 kez Beşiktaş, 36 kez İstanbulspor ve Galatasaray, 24 kez Fenerbahçe, 22 kez Etimesgut Şekerspor, 21 kez Trabzonspor ve Eskişehirspor formaları giydi. Beşiktaş taraftarı olduğu da bilinmektedir.

Ümit Davala nerede görev yapıyor?

Galatasaray ‘da Fatih Terim’in ekibinde yardımcı antrenör olarak uzun süre görev yapan Davala daha sonra ayrılmıştı. Ümit Favala, Tivibu Spor’da yorumculuk yapacak.

Ümit Davala şimdi nerede?

Ajansspor’un haberine göre Ümit Davala yeni sezonda Tivibu Spor’da yorumculuk yapacak.

Ersin Düzen hangi kanalda?

Ersin Düzen TRT Spor’dan…

TRT Spor Stadyum olacak mı?

TRT1 ve TRT Spor‘da Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşamları Stadyum programını hazırladı ve moderatörlüğünü yaptı. Halen TRT Spor kanalında Stadyum programını hazırlayıp sunmaktadır.

100 futbol yayından kalktı mı?

Koronavirüsün Omicron varyantı spor camiasını etkilemeye devam ederken bir haber de futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’den geldi. Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programının koronavirüs sebebiyle 10 Ocak günü ekranlarda olmayacağını duyurdu.