Akif Beki nin ilk eşi kimdir?

Zara Akif Beki ne zaman boşandı?

2012 Mart ayında Akif Beki ile dünyaevine giren ve 2016’da boşanan şarkıcı, bu evlilikten dünyaya gelen kızı Dila ile bir pozunu Instagram sayfasında yayınladı. Aralık 2012’de kız bebek annesi olan Zara‘nın paylaşımı sosyal medyaya damga vururken şarkıcının kızı Dila’yı gören hayran kaldı.

Akif Beki ve Zara neden boşandı?

Bir süredir çeşitli konularda anlaşmazlıklara düştüğü iddia edilen çiftin birbirlerine olan saygıyı kaybetmemek adına böyle bir karar aldığı öğrenildi.

Akif Beki Kimdir Biyografisi?

Akif Beki, 2 Temmuz 1971 yılında Bingöl’de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Doğu Dilleri ve Edebiyatı Bölümü, Arap Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı bölümü mezunu. Daha üniversite öğrencisiyken muhabir olarak 1990 yılında gazetecilik mesleğine başladı. Bir çok medya kuruluşlarında çalıştı.

Akif bekinin kaç çocuğu var?

Radikal Gazetesi’nde yazarlık yapan Akif Beki, bir veda yazısı yazarak buradaki işinden ayrıldı ve yazılarına Hürriyet Gazetesi’nde devam etti. Beki,Zara adlı şarkıcıyla evli olup bir çocuk babasıdır.

Akif Beki Zara ayrıldı mı?

Hürriyet yazarı Akif Beki ile şarkıcı Zara‘nın boşandıkları haberi dün magazin basının gündemine bomba gibi düştü.

Zara Şu an kiminle evli?

Zara evli mi: Zara, ilk evliliğini eski plakçısı Ulus Müzik’in patronu İskender Ulus’la yapmıştı. Bu evlilik 2007 yılında son buldu. Zara 5 yıl sonra 2012 Mart ayında ikinci eşi gazeteci-yazar Akif Beki ile dünya evine girdi.

Zara Akif Beki ile evli mi?

Zara 5 yıl sonra 2012 Mart ayında ikinci eşi gazeteci-yazar Akif Beki ile dünya evine girdi. Şarkıcı Zara ile gazeteci Akif Beki‘nin evliliği boşanmayla sonuçlandı. 2016 yılının temmuz ayında ise tek celsede bosandılar. Aralık 2012’de kız bebek annesi olan Zara bebeğine Dila ismini verdi.

Zara’nın babası kim?

Kemal YılmazZara / Babası

Akif Beki kimdir kiminle evli?

ZaraAkif Beki / Eşi (e. 2012–2016)

Akif Beki ne iş yapar?

GazeteciAkif Beki / MesleğiGazeteci, gazetecilik mesleğini icra eden; güncel olaylar, akımlar, konular ve kişiler hakkında bilgi toplayıp, olabildiğince tarafsız bir şekilde yayımlamaya gayret gösteren kişidir. Vikipedi

Gazeteci Akif Beki kaç yaşında?

50 yaşında (2 Temmuz 1971)Akif Beki / Yaş

Zararın kocası kim?

Bu evlilik 2007 yılında son buldu. Zara 5 yıl sonra 2012 Mart ayında ikinci eşi gazeteci-yazar Akif Beki ile dünya evine girdi. 2016 Yilinin temmuz ayinda ise tek celsede bosandilar. Zara son olarak 2012 Temmuz ayında Flamenko tarzıyla harmanladığı yeni albümüyle sevenleriyle buluştu.

Zara kimden boşandı?

Şarkıcı Zara ile gazeteci Akif Beki’nin evliliği boşanmayla sonuçlandı. 2016 yılının temmuz ayında ise tek celsede bosandılar. Aralık 2012’de kız bebek annesi olan Zara bebeğine Dila ismini verdi.

Zara evli mi bekar mı?

1976 doğumlu olan Zara, 2021 yılı itibarıyla 45 yaşındadır. 2002-2007 yılları arasında Ulus Müzik’in sahibi İskender Ulus ile evli kaldı. 2012-2016 yılları arasında gazeteci Akif Beki ile evli kaldı.

Zara Alevi mi?

İşte size bir yanı Kürt bir tarafı Türk, anne tarafından Alevi baba tarafından Sünni ama tepeden tırnağa aşk ve müzik dolu güzeller güzeli bir kadının, Zara‘nın öyküsü efendim…