Osmangazi Üniversitesi rektörü kim oldu?

Prof Dr Kemal Şenocak nerelidir?

Kemal Şenocak (d. 10 Kasım 1968, Gerze) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi rektörüdür. 1968 yılında Sinop’un Gerze ilçesinde doğdu. 1990 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümünden mezun olmuştur. 14 Haziran 2018 tarihinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi rektörlüğüne atandı.

Prof Dr Ali Arslantaş kim?

Kayseri doğumlu olan Prof. Dr. Ali Arslantaş, 1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1995 yılında Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı unvanını almıştır. … 2000 yılında Amerika’da University of California at San Fransisco (UCSF)’da spinal cerrahi üzerine çalışmıştır.

Prof Dr Ali Arslantaş nereli?

Ali Arslantaş Kayseri’de doğdu. 1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1995 yılında Beyin ve sinir cerrahisi uzmanı ünvanını aldı. 1995-1997 yılları arasında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji anabilim dalında ögretim görevlisi, 1997-2003 yıları arasında yardımcı doçent, 2003-2008 …

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Özel mi?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir‘deki bir devlet üniversitesi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi‘nin kuruluşu, Eskişehir‘de üniversite yaşamını başlatan Tıp, Mühendislik-Mimarlık ve Fen Edebiyat Fakültelerinin kuruluş tarihi olan 1970 yılına dayanır.

Prof Kemal Şenocak kimdir?

Prof. Dr. Kemal Şenocak 14 Haziran 2018 tarihinden itibaren Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmaktadır. Ulusal kitap ve uluslararası kitap bölümü yanında Ulusal ve Uluslararası bilimsel dergilerde ve kongre tebliğ kitaplarında basılmış çok sayıda eseri bulunmaktadır.

Zarife Şenocak kimdir?

ankara üniversitesi hukuk fakültesi medeni hukuk anabilim dalı öğretim üyesidir.

Vali Ali Arslantas kimdir?

Burdur Valisi Ali ARSLANTAŞ aslen Kahramanmaraş/Andırın’lı olup, 1975 Osmaniye/Kadirli doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Kadirli’de, lise öğrenimini Sakarya’da tamamladıktan sonra, 1999 yılında Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Osmangazi Üniversitesi Hukuk ne zaman açılıyor?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 10.06.2021 tarihli ve E-75850160-301.01.01-40246 sayılı yazısıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hukuk Fakültesine 60 öğrenci alınmasının uygun görüldüğü bildirilmiştir. Fakültemiz 2021 – 2022 eğitim – öğretim yılı için öğrenci kabulüne başlayacaktır.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi hangi bölümler var?

Fakülteler

  • Diş Hekimliği Fakültesi.
  • Eğitim Fakültesi.
  • Fen Edebiyat Fakültesi.
  • Hukuk Fakültesi.
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.
  • İlahiyat Fakültesi.
  • Mühendislik Mimarlık Fakültesi.
  • Sanat ve Tasarım Fakültesi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi hangi ilçeye bağlı?

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde eğitim-öğretim faaliyetini sürdürmektedir. 31,784 m2 bir alanda hizmet vermektedir.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü kimdir?

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesine göre Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu atandı.

Prof Dr Kemal Şenocak kimdir?

Prof. Dr. Kemal Şenocak 14 Haziran 2018 tarihinden itibaren Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmaktadır. Ulusal kitap ve uluslararası kitap bölümü yanında Ulusal ve Uluslararası bilimsel dergilerde ve kongre tebliğ kitaplarında basılmış çok sayıda eseri bulunmaktadır.

Ali Arslantaş hangi partiden?

Ali Arslantaş
Burdur Valisi
Makama geliş 9 Haziran 2020
Yerine geldiği Hasan Şıldak
Erzincan Valisi

Erzincan Valisi Mehmet Makas kimdir?

Erzincan Valisi Mehmet MAKAS, 1975 yılında Karabük ili Safranbolu ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Safranbolu’da tamamladı. Yükseköğrenimini 1993-1997 yılları arasında Selçuk Üniversitesi İ. İ.

Osmangazi Hukuk açıldı mı?

Bildiğiniz üzere, ESOGÜ’de Hukuk Fakültesi açıldı. Bununla beraber 2020’den itibaren öğretim üyesi almaya başlayacağız. ESOGÜ Hukuk fakültesinde öğretim üyesi olmak için bir çok CV geliyor şuan.