Tumblr nedir ne için kullanılır?

Tumblr nasıl bir program?

Tumblr internet üzerinden tamamen kişiye özel resim, video, alıntı, gifvb şeyleri paylaşayabileceği bir blog hizmeti sunar. Kendinizi yansıtabileceğiniz bir temayla bloğunuzu özelleştirebilirsiniz. Kişisel bilgisayarlarınızda bulunan fotoğraf, link, video, ses kayıt, giflerinizi paylaşabileceğiniz bir ortam sunar.

Tumblr ne amk?

Tumblr, kullanıcılarının bir “tumblelog” veya kısa blog gönderileri yayınlamalarına olanak sağlayan bir sosyal medya aracıdır.

Tumblr ne oluyor?

Tumblr, ABD menşeli sosyal ağ ve blog sitesidir. David Karp ve Marco Arment tarafından Şubat 2007’de kurulmuştur. Kuruluşun ardından iki hafta içinde 75.000 kullanıcıya ulaşan site sırf ABD’de toplam 13.4 milyon kullanıcıya sahiptir.

Tumblr içerikleri nelerdir?

Tumblr‘da; Metin, Fotoğraf, Alıntı, Bağlantı, Sohbet, Ses, Video olmak üzere 7 farklı paylaşım / içerik türü bulunmaktadır.

Tumblr de ne yapılır?

Tumblr‘da çok kısa süre içinde kişisel blog yaratıp, bilgisayarınız ya da telefonunuzdan anında medya paylaşımlarınıza başlayabilirsiniz. Tumblr kullanıcıları diğer üyeleri takip edebilir ve takip ettikleri tüm bloglardaki gönderileri birleştirilip, Facebook duvarında olduğu gibi kendi panolarında gösterilir.

Tumblr uygulaması ücretli mi?

Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım ki Tumblr tamamen ücretsiz hizmet veren bir servistir.

Tumblr blog adı ne demek?

Tumblr internette bireysel blok oluşturulması için ortam oluşturan bir adrestir. – Ücretsiz olan Tumblr şifre ve kullanıcı adı ile kullanılan ve devamında kullanıcının kendi sayfasına kendi ismini verdiği blog hazırlama işleme ile kullanın başlar. – Tumblr kullanıcı Kaya kullandığı adrese kendi ismini verebilir.

Tumblr erkeği ne demek?

tumblr kullananları ile ilgili bir malumatım yok; ama tumblr bloglarına malzeme olanları ekseriyetle mükemmel giyinen, sakallı ve dövmeli, kumral, mavi gözlü, kamp filan yapan, kitap okuyup kahve içen mükemmel erkeğin vücut bulmuş halidir. varlıklarından haberdar olmak bile yetiyor (yetmiyor).

Tumblr ne paylaşabilirim?

Tumblr efor sarf etmeden herhangi bir şeyi paylaşmanızı sağlar. Metin, fotoğraf, alıntı söz, link, müzik ve video gibi bir sürü şeyi Tumblr üzerinden telefonunuzla ya da bilgisayarınızla paylaşabilirsiniz. Facebook gibi sosyalleşmenize olanak sağlar, hem de blog gibidir.

Tumblr yerine hangi uygulama?

Sizler için Tumblr‘a alternatif olarak kullanabileceğiniz 4 farklı blog sitesini inceledik.

  • WordPress. Tumblr‘a rakip olan birçok blog sitesi mevcut. …
  • Posthaven. 2008 yılında kurulan Posterous sitesine ayda 5 dolar ödemeniz karşılığında üye olabiliyordunuz. …
  • Jux. …
  • Soup.io.

21 May 2013

Tumblr’da ünlü olmak için ne yapmam gerek?

[YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN] Tumblr‘da Etkili İletişim Yapabilmek İçin 7 İpucu

  1. 1- Yazılı ve Görsel İçerik Bir Arada Kullanın. …
  2. 2- Yaşam Tarzı ve Eğlenceli Olmanın Üzerinde Durun. …
  3. 3- Sıklıkla Takip Edin, Beğenin, Paylaşın. …
  4. 4- Etiketler kullanın. …
  5. 5- Google Analytics’ten Yararlanın. …
  6. 6- Alan Adınızı Kişiselleştirin.

27 Eyl 2017

Tumblr hesabı nasıl kapatılır?

Kalıcı olarak Tumblr hesap kapatma yapmak için sol üsteki ayarlar bölümünden, istediğimiz bloğumuzu seçiyor ve “Kalıcı Olarak Sil” ifadesine tıklıyoruz. Karşımıza çıkan “Bir Dur Bakalım” uyarı sayfasındaki hatırlatmayı tekrar okuyoruz. E-posta ve şifremizi girdikten sonra Tumblr hesap sil ifadesine tıklıyoruz.

Instagram Tumblr ne demek?

90 milyara yakın blog içeriğinin yer aldığı Tumblr, sosyal ağ olarak da kullanılabilen bir blog sitesidir. Genellikle 18 – 25 yaş aralığındaki kişilerin aktif olarak kullandığı site 14 yıldır hizmet veriyor. Amerika Birleşik Devletlerinde yaklaşık 15 milyon kişinin kullandığı Tumblr, Türkiye’de de oldukça popüler.

Tumblr ne demek ekşi sözlük?

pratik kullanımıyla insanı blog açmaya ve blog yazarlığına sevkeden hazır blog sitesi. hoş, sevimli bir yanı var cidden.

Tumblr Boys ne demek?

tumblr kızının erkek versiyonu. kızıl saçlı beyaz tenli yeşil gözlü tumblr kızı kovalar. gay olma ihtimali yüksek olandır.