Tumblr hesabı nasıl açılır?

Tumblr blog nasıl açılır?

Tumblr‘da blog oluşturmak için öncelikle, https://www.tumblr.com adresine giriş yapıyoruz. Burada genel olarak Tumblr‘la ilgili bilgilendirmelerden sonra karşımıza aşağıdaki ekran gelecek. Burada, “Başla” ve “Oturum Aç” olmak üzere, iki seçenek göreceksiniz.

Tumblr nasıl bir uygulamadır?

Tumblr, 12 Şubat 2007 tarihinde David Karp tarafından kurulan bir sitedir. Sitede doğa, sinema, edebiyat ve daha birçok konu hakkında blog yazıları yayımlamak mümkün. Bununla birlikte başka hiçbir blog sitesinde bulunmayan özeleştirme seçenekleri de yazılarda kullanılabilir.

Tumblr nedir ne için kullanılır?

Tumblr internet üzerinden tamamen kişiye özel resim, video, alıntı, gifvb şeyleri paylaşayabileceği bir blog hizmeti sunar. Kendinizi yansıtabileceğiniz bir temayla bloğunuzu özelleştirebilirsiniz. Kişisel bilgisayarlarınızda bulunan fotoğraf, link, video, ses kayıt, giflerinizi paylaşabileceğiniz bir ortam sunar.

Tumblr yan blog nedir?

Ana blogunun yanı sıra dilersen hesabına bağlı biçimde ikincil bloglar da oluşturabilirsin. Tumblr‘da günde on adedi aşmamak kaydıyla ikincil blog oluşturma hakkın bulunur. Ana blogundan farklı olarak ikincil bloglarda yukarıda bahsettiğimiz sosyal özellikler bulunmaz.

Tumblr a neden girilmiyor?

Oturumu kapat ve tekrar oturum aç. Mobil veri kullanımından kablosuz ağa geçiş yap. Cihaz ayarlarından uygulamalar kısmına git, Tumblr‘a ait ön bellek ve verileri temizle. Uygulamayı cihazından silip tekrar yükle ve Android OS 6.0 veya daha üzeri bir sürümü kullandığından emin ol.

Tumblr Üye olmak ücretli mi?

Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım ki Tumblr tamamen ücretsiz hizmet veren bir servistir.

Tumblr içerikleri nelerdir?

Tumblr‘da; Metin, Fotoğraf, Alıntı, Bağlantı, Sohbet, Ses, Video olmak üzere 7 farklı paylaşım / içerik türü bulunmaktadır.

Tumblr yerine hangi uygulama?

Sizler için Tumblr‘a alternatif olarak kullanabileceğiniz 4 farklı blog sitesini inceledik.

  • WordPress. Tumblr‘a rakip olan birçok blog sitesi mevcut. …
  • Posthaven. 2008 yılında kurulan Posterous sitesine ayda 5 dolar ödemeniz karşılığında üye olabiliyordunuz. …
  • Jux. …
  • Soup.io.

21 May 2013

Tumblr ne amk?

Tumblr, kullanıcılarının bir “tumblelog” veya kısa blog gönderileri yayınlamalarına olanak sağlayan bir sosyal medya aracıdır.

Tumblr hesabı nasıl kapatılır?

Kalıcı olarak Tumblr hesap kapatma yapmak için sol üsteki ayarlar bölümünden, istediğimiz bloğumuzu seçiyor ve “Kalıcı Olarak Sil” ifadesine tıklıyoruz. Karşımıza çıkan “Bir Dur Bakalım” uyarı sayfasındaki hatırlatmayı tekrar okuyoruz. E-posta ve şifremizi girdikten sonra Tumblr hesap sil ifadesine tıklıyoruz.

Tumblr kapanacak mı?

Ücretsiz blog servisi Tumblr, yapılan açıklama ile sitenin 6 Ekim’de kapanacağını ve bir süre hizmet dışı kalacağını bildirdi.

Tumblr e-posta adresi nasıl doğrulanır?

Eposta Adresini Doğrula

  1. Tumblr hesabınla ilişkilendirilmiş eposta adresinin hem gelen kutusunu hem de istenmeyen posta (spam/junk) kutusunu kontrol et.
  2. Tumblr‘dan gelen ‘Eposta adresini doğrula’ başlıklı e-postayı bul.
  3. Bu e-postayı aç ve ardından ‘Evet, benim!’ düğmesine tıklayarak/dokunarak eposta adresini doğrula.

Tumblr ne demek ekşi sözlük?

pratik kullanımıyla insanı blog açmaya ve blog yazarlığına sevkeden hazır blog sitesi. hoş, sevimli bir yanı var cidden.

Tumblr deac olmak ne demek?

Hesabının Silinmesi Ana blogunu sildiğinde tüm hesabın silinir. Hiç üyesi bulunmayan ikincil blogların silinir. Herhangi bir grup bloguna üyeysen, hesabın bu grupların üye listesinden kaldırılır. Blog URL adresin tekrar kullanıma açık hale getirilir ve blog oluşturmak isteyen herhangi birisi tarafından kullanılabilir.

Tumblr instagram ne demek?

Tumblr, kullanıcılarının bir “tumblelog” veya kısa blog gönderileri yayınlamalarına olanak sağlayan bir sosyal medya aracıdır.