Süper FM Doğancan kimdir?

Süper FM’in sahibi kim?

Uzan Grubu bünyesinde kurulan Süper FM, 2003’te TMSF’nin Uzan Grubu mallarına el koymasıyla 2005’e kadar TMSF’de kaldı. Eylül 2005’te, yapılan ihale ile Kanadalı Canwest Grubu’na 33 milyon dolar karşılığında satıldı.

Süper FM kaç?

90.8 Radyo Süper FM Canlı Dinle.

Süper FM binası nerede?

Süper FM, radyolar, Büyükdere Cad., İstanbul, Türkiye – Yandex Haritalar.

Doğancan hangi radyoda çıkıyor?

Radyo Viva’da Uzun Yıllar Program Yapan Başarılı Programcı Doğancan Özadlı 2020 yılı İtibariyle Süper FM’de Yayınlarına Devam Edecek. Sevilen Programcı 2020 Yılında İlk Programıyla Süper FM’de Sevenleriyle Buluşacak.

Doğancan Radyocu Kimdir?

07 Mart 1992 tarihinde dünyaya gelen Doğancan Özadlı aslen Karslıdır. İstanbul’da yaşayıp büyüyen Doğancan Özadlı Radyo Viva’da program sunmaktadır. Üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde tamamlamıştır. Doğancan Özadlı boyu 1.80 kilosu ise 65’dir.

Süper FM kim sunuyor?

Türkçe müzik hakkında en güncel ve özel içeriklere ulaşmak isteyenler için Pusula, Ahmet Kamil Taşkın’ın sunumuyla her hafta sonu Cumartesi 14:00-16:00 arası JoyTürk ve 19:00-21:00 arası Süper FM‘de, Pazar günü ise 10:00-12:00 arası Mydonese Türk ve 13:00-15:00 arasında Süper 2’de!

Adana Süper FM frekans kaç?

Adana Süper FM Akdeniz Bölgesi’nde en çok dinlenen radyoların başında yer almaktadır. 1992 yılında kurulan radyo istasyonu 92.8 FM frekansından çıkış yapmakta ve hayranlarına ulaşmaktadır.

Doğancan Özadlı kim?

7 Mart 1992 tarihinde dünyaya gelen Doğancan Özadlı, şimdilerde 29.yaşına girmiş bulunuyor. İstanbul’da doğan ünlü radyocunun aslen Karslı olduğu da hakkında bilinen bilgiler arasında yer alıyor.

Süper FM Duygu Atakan Kimdir?

Duygu Atakan, evlenmeden önceki adıyla Duygu Özkan, 2 Şubat 1979 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara Büyük Kolej’de okuyan Atakan, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden mezun oldu. Atakan bu yıllarda hem tiyatro ile ilgilendi hem de voleybol oynadı.

Süper FM nasıl mesaj atılır?

KÜNYE

  1. Yazışma Adresi Maslak Mah. A.O.S. 55.Sok. …
  2. Telefon 0212 368 6200.
  3. Elektronik Posta [email protected].
  4. Kep Adresi [email protected].
  5. Logo/Çağrı İşareti SÜPER FM.
  6. Yayın Lisansı Yayın Lisansı Ulusal (R1)
  7. Yayın Ortamları Karasal, İnternet ve Uydu.
  8. Sorumlu Müdür Ahmet Kamil Taşkın.

Doğan Can Radyocu Kimdir?

7 Mart 1992 tarihinde dünyaya gelen Doğancan Özadlı, şimdilerde 29.yaşına girmiş bulunuyor. İstanbul’da doğan ünlü radyocunun aslen Karslı olduğu da hakkında bilinen bilgiler arasında yer alıyor.

Radyocu olmak için ne yapmalıyım?

Eğer radyoculuk için bir yeteneğiniz yoksa, kendi kendinizi eğitmeyi öğrenmeniz gerekmektedir. Bu eğitimi ise, radyolarda, radyo programcılığı yapan kişileri dnleyerek, onların radyo sunumlarını dikkate alarak kendinizi radyo programcılığı alanında bir nebze dahi olsa geliştirebilirsiniz.

Radyocu Doğan Can kaç yaşında?

7 Mart 1992 tarihinde dünyaya gelen Doğancan Özadlı, şimdilerde 29.yaşına girmiş bulunuyor.

Radyocular ne kadar para kazanıyor?

Radyo, televizyon ve diğer medya sunucuları, işe yeni başlandığında genel olarak aylık net ₺1.612 ile ₺2.824 arasında para kazandırır. 5 yıllık hizmetten sonra bu rakam, 45 saatlik bir çalışma haftası için aylık ₺1.908 ile ₺3.104 arasındadır.

Süper FM sert ünsüz kimdir?

Uzun yıllardır birlikte çalıştığı birçok ünlü ismin yanında kısmen “Ünsüz” olan yazar Nuri Özgül, başından geçen komik olayları kendine has tarzıyla ‘Sert Ünsüz‘ programında Süper FM‘de anlatıyor! …