Süper FM nasıl mesaj atılır?

Süper FM nerede?

Süper FM, merkezi İstanbul’da olan, ulusal çapta yayın yapan radyo kanalıdır. Ayrıca Türksat 2A Uydusu üzerinden de dinlenebilmektedir.

Doğan Can Radyocu Kimdir?

7 Mart 1992 tarihinde dünyaya gelen Doğancan Özadlı, şimdilerde 29.yaşına girmiş bulunuyor. İstanbul’da doğan ünlü radyocunun aslen Karslı olduğu da hakkında bilinen bilgiler arasında yer alıyor.

Süper FM Duygu Atakan Kimdir?

Duygu Atakan, evlenmeden önceki adıyla Duygu Özkan, 2 Şubat 1979 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara Büyük Kolej’de okuyan Atakan, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden mezun oldu. Atakan bu yıllarda hem tiyatro ile ilgilendi hem de voleybol oynadı.

Süper FM kaçta?

• Kanal Listesi

Yayıncı Frekans Tür
SÜPER FM 90,80 RADYO
POWER FM 100,00 RADYO
ALEM FM 89,20 RADYO
TRT FM 91,40 RADYO

Süper FM İstanbul nerede?

Süper FM, radyolar, Büyükdere Cad., İstanbul, Türkiye – Yandex Haritalar.

Cem arslan hangi radyoda çalışıyor?

Cem Arslan 20 Ocak 2021 tarihinde Süper FM’de saat 18.00-20.00 arasında Gazoz Ağacı programını sunmaya başlamıştır.

Radyocular ne kadar para kazanıyor?

Radyo, televizyon ve diğer medya sunucuları, işe yeni başlandığında genel olarak aylık net ₺1.612 ile ₺2.824 arasında para kazandırır. 5 yıllık hizmetten sonra bu rakam, 45 saatlik bir çalışma haftası için aylık ₺1.908 ile ₺3.104 arasındadır.

Karnaval radyo sahibi kim?

Karnaval Media Group, Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fon şirketi Actera Group‘a ait olan, Türkiye-İstanbul merkezli, mobil öncelikli, içerik bazlı, teknoloji odaklı bir medya grubudur.

Radyocu Duygu Atakan kaç yaşında?

Duygu Atakan, evlenmeden önceki adıyla Duygu Özkan, 2 Şubat 1979 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara Büyük Kolej’de okuyan Atakan, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden mezun oldu.

Radyocu Duygu Özkan kimdir?

Duygu Özkan, soğuk bir kış gününde Ankara’da dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara Büyük Kolej’de tamamladı! Bu arada aynı yıllarda hem voleybol oynadı hem de tiyatro sahnesinin tozunu yuttu. Tam voleybol lisansını alacaktı ki tiyatro sevdası ağır bastı sahneye çıktı.

Cem Arslan Süper FM’de saat kaçta?

Cem Arslan ile Gazoz Ağacı’, günün en yorucu saatinde trafik stresine karşı anti depresan niyetine canlı radyo programıyla Süper FM‘de hafta içi her akşam 18:00-20:00 saatleri arasında hem sona ermekte olan günü değerlendiriyor hem de evlere yetişirken bize neşeyle eşlik ediyor.

Süper FM Cem Arslan saat kaçta?

Cem Arslan 20 Ocak 2021 tarihinde Süper FM‘de saat 18.00-20.00 arasında Gazoz Ağacı programını sunmaya başlamıştır.

Süper FM hangi semtte?

Süper FM, radyolar, Büyükdere Cad., İstanbul, Türkiye – Yandex Haritalar.

Cem Arslan hangi radyoda 2022?

Bir süre sonra bu radyo satılınca işsiz kalan radyocu o dönem Kadir Çöpdemir’in başında bulunduğu Klas Radyo‘da çalışmıştır. Daha sonra Best Fm’e transfer olan Arslan halen bu radyoda hafta içi her sabah, 06:45-09:00 arası Gazoz Ağacı, ve 18:00-20:00 saatleri arasında Gazor adlı radyo programını sunmaktaydı.

Cem Arslan nerede çalışıyor?

Medyaradar’da yer alan haberde, iş insanı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya çatısı altında bulunan Show Radyo ve Radyo Viva’ya sevilen radyocu Cem Arslan transfer oldu. Yıl başından sonra yayınlarına başlayacak olan ünlü radyocu, sabahları Show Radyo’da, akşamları ise Radyo Viva’da program yapacak.