Prof Fuat Erdal Kimdir?

Prof Dr Fuat Erdal Kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölüm Başkanlığı da yapan Prof. Dr. Fuat Erdal, İbn Haldun Üniversitesi’nde İnsan ve Toplum Bilimleri Dekanı olarak görev yapıyordu. … Fuat Erdal, 24 Haziran 2020’de Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararnamesi ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atandı.

Fuat Erdal nerenin rektörü?

Haziran 2020’de Anadolu Üniversitesi Rektörü olarak atandı.

Anadolu Üniversitesi rektörü kim oldu?

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesine göre, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı atandı. Peki AÖF rektörü olan Şafak Ertan Çomaklı kimdir?

AÖF Rektörü Fuat Erdal Kimdir?

Eskişehir’in Çifteler ilçesinde 1967 yılında doğdu. Anne ve baba tarafı Eskişehir’de doğmuş büyümüş. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir’de tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

Prof Dr Fuat erdal kimdir nerelidir?

Eskişehir’in Çifteler ilçesinde 1967 yılında doğdu. Anne ve baba tarafı Eskişehir’de doğmuş büyümüş. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir’de tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

Prof Dr Süleyman Sözen kimdir?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Süleyman Sözen, Maliye Bakanlığı’nda ve Hazine Müsteşarlığı’nda Baş Hesap Uzmanı olarak görev yaptı. 1981 yılından itibaren özel sektörde, özellikle finans kuruluşlarında çeşitli görevler üstlendi.

Prof Dr Fuat Erdal nereli?

BİYOGRAFİ / Yeni Eklenenler Eskişehir’in Çifteler ilçesinde 1967 yılında doğdu. Anne ve baba tarafı Eskişehir’de doğmuş büyümüş. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir’de tamamladı.

Fatih Temizel kimdir?

Fatih TEMİZEL – Genel Bilgiler….GENEL BİLGİLER.

Birim: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi / İşletme Bölümü (İibf) / Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı (İibf)
İş Adresi:
İş Telefonu: +90 (222) 335 0580 / 1170, 3330
Kişisel Web Sitesi:
ÜAK Temel Alanı: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Süleyman Sözen kaç yaşında?

100 TÜRK PROFESYONELİ (Yaş sıralamasıyla)
SIRA AD YAŞ
13 Süleyman Sözen 63
14 Bülent Bulgurlu 62
15 Ertuğrul Özkök 62

•16 Tem 2009

Garanti BBVA Recep Baştuğ Kimdir?

Recep Baştuğ, Bankada 2013-2018 yılları arasında Ticari Bankacılık ve Tüketici Finansmanı alanlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 28 Şubat tarihinde Garanti Bankası’ndaki görevinden istifa eden Baştuğ, Ciner Grubu’nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak profesyonel yaşamına devam etti.

Aydın Güler kimdir?

AYDIN GÜLER KİMDİR? İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunu olan Aydın Güler, 1990 yılında Garanti BBVA Fon Yönetimi Müdürlüğü’nde göreve başladı. 10 yıl boyunca çeşitli Genel Müdürlük birimlerinde görev aldıktan sonra, 2000 yılında Risk Yönetimi ve Yönetim Raporlama Birim Müdürü olarak atandı.

Cemal Onaran kimdir?

Genel Müdür Yardımcısı Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1990 yılında mezun olan Cemal Onaran, aynı yıl Garanti BBVA Teftiş Kurulu’nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 2000-2007 yılları arasında Garanti BBVA’nın İstanbul’daki çeşitli bölgelerinde Bölge Müdürü olarak görev aldı.

Aydın Güler kaç yaşında?

1976 yılında okmeydanında asılmış bir afişi indirmeye çalışırken vurularak şehit düşen polistir. sehit edildiğinde 28 yaşındaydı.

Garanti Bankası Ceo’su Kim?

Recep Baştuğ (1 Eyl 2019–)Garanti BBVA / CEO

Mahmut Akten kimdir?

Ocak 2017 itibariyle Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcı olarak görev yapmaktadır. Mahmut Akten aynı zamanda Garanti Emeklilik Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir.