Zanka kaça gitti?

Zanka fenerbahçe den ayrıldı mı?

Fenerbahçe‘nin karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği Mathias Zanka, İngiltere Premier Lig ekibi Brentford’a transfer oldu. … Danimarka Milli Takımı’nda 35 maçta görev alan Zanka, 2017-19 yılları arasında formasını giydiği Huddersfield Town takımıyla Premier Lig deneyimi yaşamıştı.

Zanka ayrıldı mı?

Fenerbahçe’de Zanka‘nın sözleşmesi resmen feshedildi. Danimarkalı stoperin Fenerbahçe’deki kazancı yaklaşık 1,9 milyon Euro’ydu. Yönetim, oyuncu ile alacaklarının daha altında bir tutara anlaşma sağladı. 31 yaşındaki stoper Antwerp ile görüşmeye gitmiş ancak maaş konusunda anlaşamamıştı.

Zanka kiralık mı?

Premier Lig’in yeni ekibi Brentford, Fenerbahçe’den ayrılan Zanka ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. … Geçtiğimiz sezonu ülkesi ekiplerinden Kopenhag’ta kiralık olarak forma giyen tecrübeli stoper, 17 lig maçında 1 gol kaydetti.

Zanka kime gitti?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford, Fenerbahçe’den ayrılan Danimarkalı oyuncu Mathias Zanka‘yı transfer etti. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford, Fenerbahçe’den ayrılan Danimarkalı oyuncu Mathias Zanka ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Zanka nereye transfer oldu?

Brentford FC#22 / Defans
Danimarka millî futbol takımı#13 / Defans
Zanka/Şu andaki takımları

Samatta ayrılıyor mu?

SON DAKİKA: Samatta ile Fenerbahçe’nin yolları ayrıldı!

Dirar nerede?

Son dakika: Fenerbahçe’den ayrılan Nabil Dirar resmen Kasımpaşa’da! Fenerbahçe’den ayrılan Faslı futbolcu Nabil Dirar, Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Zanka kaç yaşında?

31 yaşında (23 Nisan 1990)Zanka / Yaş

Nabil dirar hangi takımlarda oynadı?

Fas Millî Futbol TakımıNebil Dirar / Şu andaki takımı (Orta saha)

Fenerbahçe Samattayı alacak mı?

Sarı-lacivertliler, Samatta‘nın bonservisini alıp oyuncuyu Royal Antwerp’e kiraladı. Yapılan anlaşmaya göre Antwerp, 28 yaşındaki golcünün satın alma opsiyonunu elinde bulunduruyor. Royal Antwerp’in satın alma opsiyonunu kullanmaması durumunda oyuncu sezon sonunda Fenerbahçe‘ye dönecek.

Samatta Fenerbahçe’den gidiyor mu?

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Samatta‘nın takımdan ayrıldığını açıkladı. … Fenerbahçe, Samatta için Belçika kulübü ve UEFA Avrupa Ligi grubundaki rakibi Royal Antwerp ile anlaşttı. Fenerbahçe‘nin Samatta‘nın transfer sürecinden 4 milyon euro bonservis bedeli alacağı ifade edildi.

Nabil Dirar neden oynamıyor?

Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçının kadrosu açıklandığında, Sarı-Lacivertli taraftarlar büyük sürpriz yaşadı. Serdar Aziz, Nabil Dirar ve Hasan Ali Kaldırım, sakatlıkları nedeniyle dünkü maçta görev yapmadı.

Nabil Dirar hangi mevki?

Orta sahaNebil Dirar / Pozisyon

Zanka aslen nereli?

Mathias Jattah-Njie Jorgensen, 23 Nisan 1990 tarihinde Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da dünyaya geldi. Zanka, altyapısında forma giydiği B93 kulübünde önce A takıma yükselirken sonrasında yakaladığı çıkışla ülkesinin en güçlü takımı Kopenhag’a transfer oldu.

Zanka ne kadara geldi?

Fenerbahçe, 2 milyon euro’ya transfer ettiği ve 1 yıllık sözleşmesi kalan Mathias Zanka ile yollarını böylece ayırmış oldu.