Erşen Şen kaç yaşında?

Prof Dr Ersan Şen nerede çalışıyor?

1994 senesinde aynı üniversitede doktorasını yapan Şen, 1998 senesinde de doçent oIdu. 2004 senesinden bu yana profesör olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda İstanbul Barosu’na kayıtlı avukatlık yapan Ersan Şen, Akademik yaşamını İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde sürdürmektedir.

Ersan Şen ne iş yapıyor?

Avukat
Hukuk profesörü
Ersan Şen/Meslekleri

Salim Şen kimdir necidir?

Salim Şen, Çeşitli Askeri Mahkeme ve Savcılıklarda Askeri Hakim ve Savcı olarak görev yaptıktan sonra 2005 yılında emekliye ayrıldı. 2005 yılından itibaren çeşitli kişi, kurum, kuruluş ve şirketlere hukuk müşavirliği ve dava avukatlığı yapmaya başlayan Av.Salim ŞEN, “Salim Şen Hukuk Bürosu”nun da kurucusudur.

Ersan Şen nerede ders veriyor?

Şen; İstanbul Barosu’na kayıtlı avukatlık mesleğine devam etmekte, ayrıca Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Ceza Özel Hukuku ve Ceza Yargılaması Hukuku derslerini vermektedir.

Ersan Şen Hangi baroya kayıtlı?

Şen; İstanbul Barosu‘na kayıtlı avukatlık mesleğine devam etmekte, ayrıca Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Ceza Özel Hukuku ve Ceza Yargılaması Hukuku derslerini vermektedir.

Prof Dr Selami kuran kimdir?

Selami Kuran şuan Milletlerarası Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Lisans, yüksek lisans ve doktorasını İsviçre’de Zürih Üniversitesi Hukuk ve Siyasal Bilimler Fakültesi’nde tamamlayan Prof.

Ersan Şen kaç para?

Avukat Ersan Şen‘in, Marmara Üniversitesi’ndeki maaşının haricinde, 2018 yılında 3 milyon 819 bin lira, 2019 yılında 2 milyon 107 bin lira kazandığı öğrenilirken, 2020 yılında gelirini üçe katladığı ortaya çıktı. Şen, geçtiğimiz yıl 6 milyon 630 bin lira kazandı.

Prof Ersan Şen kiminle evli?

Arife ŞenErsan Şen / Eşi

Salim Şen hukukçu nerelidir?

59 yaşındaki Salim Şen, 1962 yılında Ankara’da doğmuştur. Kara Harp Okulundan 1983 yılında mezun olduktan sonra tahsil hayatına askerliği sırasında da devam ederek İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1992 yılında mezun olmuştur.

Salim Şen aslen nereli?

1962 yılında Ankara’ da doğan Av.Salim ŞEN 1983 yılında Kara Harp Okulundan 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur.

Ersan Şen hangi takımı tutuyor?

Fenerbahçe’nin avukatlığını yapan Prof. Dr. Ersan Şen kararı sıcağı sıcağına Haber7’ye değerlendirdi. Şen, UEFA Tahkim Kurulu’nun kararını kabul etmenin ve adaletli görmenin mümkün olmadığını söyledi.

Ahmet Kuranin annesi kim?

Esra Erol’da programına katılan Ahmet Faruk Kuran, Hülya ve Selami kuran çiftinin 2 çocuğundan biridir. Zeynep Kuran isminde bir kız kardeşi bulunan Ahmet Faruk Kuran avukatlık yapmaktadır. Ayrıca Ahmet Kuran Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’nın Gençlik Kolları Genel Sekreterliğini yapmaktadır.

Hulya Kuranin oglu kim?

Kocası Selami Kuran hukuk profesörü, Ahmet Kuran adında bir oğlu ile Zeynep Kuran adında bir kızı var. Saray yavrusu gibi bir evde yaşayan Hülya Kuran ile eşi arasında yaş farkı çokmuş gibi görünüyor. Ancak 23 yıl önceki düğün fotoğraflarına bakıldığında durum anlaşılıyor.

Prof Dr Ersan Şen aslen nereli?

Nevşehir, TürkiyeErsan Şen / Doğum yeri

Serdar Paksoy kim?

Serdar Paksoy, Paksoy Ortak Avukat Bürosu kurucu ve yönetici ortağıdır. Türkiye’de iş/yatırım yapan yabancı yatırımcılara hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir. Birleşme ve devralmalar, kurumsal yönetim, beyaz yaka suçları, dava takibi ve uyuşmazlıkların çözümü alanlarında çalışmaktadır.