Zühre Ana nedir?

Zühre Ana Kozalak Macunu kimler kullanamaz?

Bu doğal bitki özleri dışında Zühre Ana Kozalak Macunu içerisinde hiçbir kimyasal ve katkı maddesi yer almaz. Dolayısıyla sağlık açısından hiçbir zararı ve yan etkisi de olmadığından, 8 yaş üstü her yaş grubundaki insan tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Zühre Ana Kozalak Macunu nelere iyi gelir?

Zühre ana kozalak macunu faydaları

  • Solunum yollarını temizlenmesine yardımcı olur.
  • Sigara kullanımından sonra akciğerlerinizi temizler.
  • Nefes darlığında, bronşitte ve öksürük gibi hastalılların tedavisinde kullanılmaktadır.
  • Hastalıklara ve enfeksiyon gibi hastalıklara karşı bağışıklığınızı güçlendirmektedir.

Kozalak macunu akciğeri temizler mi?

Çam kozalağı macunu akciğerlerin temizlenmesini sağlar. Akciğerlerdeki zararlı toksinlerin dışarı atılmasını sağlayarak, akciğerleri temizler. Çam kozalağı macunu protein ve kalsiyum bakımından oldukça zengindir. Zengin içeriği sayesinde, vücuttaki serbest radikallerle savaşır ve vücudu hastalıklara karşı korur.

Zühre ana propolis macunu ne işe yarar?

Vücut Direncini ve Bağışıklığı En Üst Seviyede Tut. 6-11 yaş arası için; Sabah-akşam 2 çay kaşığı tok yada aç karna farketmesizin tüketim sağlayabilirsiniz. 11 yaş ve üzeri tümmüşterilerimiz için; Sabah-akşam 2 tatlı kaşığı tok yada aç karna farketmesizin tüketim sağlayabilirsiniz.

Kozalak macunu şeker hastaları kullanabilir mi?

Kozalak macununu şeker hastaları kullanabilir mi sorusuna ise evet kullanabilir şeklinde yanıt vermek mümkündür. Şeker hastalarına özel olarak üretilen kozalak macunu bulunmaktadır.

Kozalak macunu zararlı mı?

Sağlık için pek çok faydası bulunan kozalak macununun faydası kadar zararları da merak edilmektedir. Ancak kozalak macunun bilinen bir zararı yoktur. Kozalak macunu kullanımında dikkat edilmesi gereken her doğal besinde olduğu gibi tüketim miktarıdır.

Kozalak macunu hangi hastalığa iyi gelir?

Hücre içlerinde biriken zararlı atık ve plakların temizlenmesini sağlar. Öksürük ve nefes darlığı gibi hastalıkların iyileşmesine yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Sigara kullanımı sonrasında biriken katranın atılmasına destek verir.

Kozalak macunu aç mi tok mu?

Günde 1 tatlı kaşığı sabah 1 tatlı kaşığı akşam tok karnına öneriyoruz.

Kozalak macunu Öksürtür mü?

Hücre içlerinde biriken zararlı atık ve plakların temizlenmesini sağlar. Öksürük ve nefes darlığı gibi hastalıkların iyileşmesine yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Kozalak şurubu akciğeri temizler mi?

Kozalak şurubu faydalarına birkaç örnek verecek olursak; Akciğeri temizler . Daha rahat nefes alıp verebilmeye yardımcı olur. Bağışıklık sistemine katkıda bulunur.

Propolis macunu ne işe yarar?

Bazı araştırmalar, propolisin soğuk algınlığı ve grip gibi rahatsızlıkların iyileşmesine yardımcı olduğunu gösterir. Diş macununa eklenerek kullanılan propolisin, ağızda bakteri oluşumunu azalttığı, diş etlerinde var olan bazı rahatsızlıkları iyileştirmeye yardımcı olduğu düşünülür.

Propolis i kimler kullanamaz?

Kimlerin propolis kullanması sakıncalı olur ve neden? İçeriğinde bulunan kumarin miktarına bağlı olarak kanama riski olan durumlarda ve cerrahiden önce kullanımı sakıncalı olabilir. Arı ürünlerine allerjisi olanların da kullanması uygun değildir. Alkol ile beraber alınmamalıdır, bulantı ve kusmaya neden olur.

Kozalak şurubu şekerli mi şekersiz mi?

Eskilerimizin teknikleriyle yine en doğal tarifle içerisinde çam balı ilave edilerek kaynatılıp kısmen süzülür bir miktar kozalak bırakıldıktan sonra dolum işlemi tamamlanır. Kesinlikle Şeker içermez.

Çam Kozalağının zararları nelerdir?

Çam kozalağı uygun ölçü ve durumlarda kullanıldığında zararlı hale gelebilir. Kozalak pekmezi yapımında olgunlaşmamış çam kozalağı tüketirseniz, midenizde sindirim problemleri meydana gelebilir. Aşırı tüketimde mideniz alarm verebilir ve faydalı olan doğal çam kozalağı suyu zararları ile sağlığınızı etkileyebilir.

Kozalak macunu faydalı mı?

Organik akciğer detoksu olarak bilinen bu macun geleneksel yöntemlerle yapılır. Akciğer yanında vücudun birçok farklı ihtiyacına yanıt veren kozalak macunu zararlı toksinlerin yok edilmesinde etkilidir. Yüksek bir detoks etkisine sahip olan bu macun hastalıkların ve enfeksiyonların giderilmesine yardımcı olur.