Süper Dadı neden yok?

Süper Dadı neden kaldırıldı?

DUVAR – Bir dönem TRT’de yayımlanan daha sonra özel bir televizyon kanalına transfer olan Süper Dadı‘nın yürütücü sunuculuğunu yapan Gözde Şahenk Erdoğan’ın “pedagog unvanını kullanarak halkı aldattığı” gerekçesiyle açılan soruşturmadan karar çıktı.

Süper Dadı bitti mi?

TRT ise “13 bölüm çekip yayını bitirdik. Şu anda tekrarları gösteriliyor. Program şiddete başvurmadan disiplin içinde çocuğun nasıl terbiye edileceği konusunu gerçek kişiler üzerinde işliyor” dedi.

Süper Dadı ne zaman bitti?

Süper Dadı
Kanal TRT 1 (2012-2014) Star TV (2014-2016)
Yayın tarihi 11 Mart 2012
Durumu Sona erdi

Gözde Erdoğan pedagog değil mi?

Erdoğan hakkında yapılan suç duyurusunda, özetle şu gerekçeler sıralandı: “Şüpheli, özgeçmişinde de ifade ettiği gibi, lisans öğrenimini 2003 yılında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü’nde tamamlamıştır. Kendisini her türlü mecrada pedagog olarak tanıtmaktadır.

Gözde Erdoğan Şahenk Kimdir?

1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lisans eğitimine Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünde başladı fakat yatay geçiş yaparak Gelişim Psikolojisi bölümünde tamamladı. Üniversite öğrenciliği döneminde Çağdaş Drama Derneği’nde yaratıcı drama eğitimi aldı. Ardından sağlık sektöründe çalıştı.

Süper Dadı kurgu mu?

yayınlananların abartı ya da kurgu değil ne yazık ki gerçek olduğu programdır. evet böyle anneler (!)

Süper Dadı adı ne?

Türkiye’nin Süper Dadı‘sı Pedagog Gözde Erdoğan, hatalı ebeveyn tutumları nedeniyle çocuklarıyla ilişkilerini düzenlemede sıkıntı yaşayan anne ve babalara tavsiyelerde bulunuyor ve onlarla sağlıklı iletişim kurmalarına yardımcı oluyor. Tüm ebeveynleri ilgilendirecek, pratik çözümler üreten Süper Dadı Star’da!

Pedagog Gözde Erdoğan kiminle evlendi?

1985 doğumlu olan Gözde Erdoğan Şahenk, 2022 yılı itibarıyla 37 yaşındadır. 2019 yılında dizi-film yapımcısı Kerem Şahenk ile evlendi.

Pedagog unvanı nasıl alınır?

Psikologlar psikoloji bölümünden mezun olurken pedagoglar üniversitelerin rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümünden mezun olmaktadırlar bu bölümden mezun olduktan sonra pedagog unvanı alınmaktadır.

Gözde Erdoğan eşi kim?

1985 doğumlu olan Gözde Erdoğan Şahenk, 2022 yılı itibarıyla 37 yaşındadır. 2019 yılında dizi-film yapımcısı Kerem Şahenk ile evlendi.

Ben ne söylerim çocuğum ne anlar?

Pedagog Gözde Erdoğan, nam-ı diğer Süper Dadı, istila edilen bir çocukluktan sonra kendinin istila ettiği çocuklar yetiştiren anne babalar için kaleme aldığı bu kitabında, çocukların doğdukları andan itibaren maruz kaldıkları baskıları örneklerle açıklayarak çözümlüyor.

Süper Dadı kim?

Pedagog olmadığı ortaya çıkan “Süper Dadı” programının sunucusu Gözde Şahenk Erdoğan için yargıdan tartışmalı karar.

Dadı dizisinde Dilara rolünü oynayan kişi kimdir?

Dadıdizisinde Kenan Işık’ın Sinem adlı şımarık kızı Dilara‘yı canlandıran Sinem Kobal, setlerde büyüyor.

Süper Dadı pedagog değil mi?

Karara itiraz edildi. Derneğin suç duyurusunu ele alan Başsavcılığın takipsizlik kararında, Erdoğan’ın Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünde öğrenim görmeye başladığı, öğrenim hayatına Gelişim Psikolojisi dalında devam ettiği ifade edildi. … Gözde Şahenk Erdoğan pedagog değildir. Kendisi çocuk gelişimi mezunudur.

Pedagog Gözde Erdoğan evli mi?

1985 doğumlu olan Gözde Erdoğan Şahenk, 2022 yılı itibarıyla 37 yaşındadır. 2019 yılında dizi-film yapımcısı Kerem Şahenk ile evlendi.