Şampiyonlar Ligi maçları nereden izlenir?

Şampiyonlar Ligi maçlarını nasıl canlı izlerim?

Avrupa Ligi maçlarının tek adresi sadece Exxen’dir ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi maçlarını hangi kanal verecek?

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda, saat kaçta? Şampiyorlar Ligi mücadeleleri ülkemizde Exxen’den canlı olarak yayınlanıyor…

UEFA maçları Exxen de nasıl izlenir?

EXXEN NASIL İZLENİR? Exxen platformunda spor paketine üye olduktan sonra Exxen uygulamasını indirip TV, telefon, bilgisayar gibi akıllı cihazlarınızdan Barcelona – Galatasaray maçını takip edebilirsiniz.

Almanya şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda?

2021–2024 sezonları

Ülke Yayıncı
Gürcistan Silk Sport
Almanya DAZN Telekom Sport Sky Sport
Yunanistan Cosmote Sport ERT
Haiti Canal+

Beşiktaş Borussia Dortmund hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son hafta mücadelesinde bugün Almanya temsilcisi Borussia Dortmund‘a konuk olacak. Signal Iduna Park’ta saat 23.00’te başlayacak karşılaşma Exxen ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Türkiye’de Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının yayın hakkı Exxen’de. Bu nedenle Sporting – Beşiktaş maçı Exxen’den canlı yayınlanacak.

Exxen spor bedava nasıl izlenir?

Exxen‘e üye olmak için yapmanız gereken https://www.exxen.com/tr adresine tıklamanız gerekmektedir. Açılan sayfada Ad Soyad, E-Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, EXXEN‘e yeni üyelikler için geçerlidir.

Exxen 2 hafta ücretsiz nasıl izlenir?

Exxen‘e üye olmak için bilgisayarınızdan www.exxen.com.tr adresini ziyaret ederek yeni hesap oluşturabilirsiniz. Açılan sayfada Ad Soyad, E Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, Exxen‘e yeni üyelikler için geçerlidir.

Şampiyonlar ligi hangi yayın kuruluşunda?

Spor yayıncılığının öncüsü Saran Group; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Europa Konferans Ligi‘nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı. Saran Group, bu üç ligin Türkiye’deki yayını için Türkiye’nin Dijital Platformu EXXEN ile anlaşmaya vardı.

Almanya Ligi maç yayınları hangi kanalda?

2021/22 Sezonu Bundesliga Yayın Hakları Bundesliga ve Bundesliga 2’nin tüm maçları, beIN Sports ve Tivibu Spor kanallarından aynı anda yayınlanıyor.

Bjk maçı şifresiz hangi kanalda?

Mücadele A Spor ekranlarından naklen ve şifresiz yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Yasin Kol yönetecek. Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren siyah-beyazlı takım, 2021-2022’deki 5. tur mücadelesinde Altay’ı 1-0 yenerek son 16 turuna yükseldi.

Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanıyor?

📺YENİ MALATYASPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş’ın maçını hangi kanal veriyor?

Süper Lig 2021-2022 sezonu 16. hafta mücadelesine sahne olacak Beşiktaş-Kayserispor maçı bu akşam 19.00’da başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1’den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş maçları hangi kanalda?

Beşiktaş – Kayserispor maçı 12 Aralık Pazar günü saat 19:00’da beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.

Exxen spor paketi nasıl alınır?

EXXEN SPOR PAKETİNE SMS İLE ÜYE OLMAK Reklamlı üyelikler için EXXENSPOR, reklamsız üyelik için EXXENSPOR REKLAMSIZ yazıp 9300’a SMS göndererek üyeliğinizi başlatabilirsiniz.