Reeder nasıl bir marka?

Reeder hangi markanın yan ürünü?

Reeder, 2009 yılında Uygar Saral tarafından kurulan Selekt Bilgisayar İletişim Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesindeki, ekitap okuyucu, akıllı telefon, tablet, akıllı saat ve akıllı ürünler markasıdır.

Reeder P13 Blue Max güzel mi?

reeder P13 Blue Max, MediaTek Helio P20 işlemciden güç alıyor ve oyunları ortalama bir performansta oynayabiliyorsunuz. Cihazda 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza yer alıyor. Ancak microSD kart desteği de bulunuyor ve toplam hafıza artırılabiliyor. Cihazın tasarımı ve rengi ise gayet iyi.

Reeder P13 Blue Galeri nerede?

İçinde galeri yok, sadece Google fotoğraflar var. Google’de 2021 Haziran ayında fotoğrafları paralı yapıp eğer para vermezseniz içindekileri sileceği ile ilgili haber paylaştı.

Reeder P13 Blue Max kimin?

Yerli akıllı telefon üreticilerinden Reeder, bütçe dostu modelleriyle tüketicilerin ilgisini çekiyor. Bu modellerden biri olan Reeder P13 Blue Max özellikleri ve fiyatı ile rekabetçi profil çiziyor. Aynı zamanda telefon, KVK garantisi desteğiyle öne çıkıyor.

Reeder cep telefonu kimin?

Reeder‘in Sahibi Kim? Reeder Yönetim Kurulu Başkanı Uygar Saral’dır. Samsun ili üzerinde yatırımları olan Reeder markası bir yerel teknoloji firmasıdır.

Yerli cep telefonu markaları hangileri?

Bu üreticilerin satış ve pazarlama konusunda “yerli” olarak lanse ettikleri telefonlar ise şirketler ile yaptığımız görüşmelerden gelen cevaplara göre tam olarak şunlar:

  • Xiaomi: -Redmi 9C, Redmi 9T, Redmi Note 10S.
  • OPPO: …
  • Samsung: …
  • Realme: …
  • Vivo: …
  • Tecno Mobile: …
  • General Mobile: …
  • TCL:

Reeder marka telefon kimin?

Reeder‘in Sahibi Kim? Reeder Yönetim Kurulu Başkanı Uygar Saral’dır. Samsun ili üzerinde yatırımları olan Reeder markası bir yerel teknoloji firmasıdır.

Reeder P13 Blue Max kaç TL?

Reeder P13 Max Blue 64 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Reeder P13 Max Blue 64 GB General Mobile GM 20 64 GB
Fiyat 1.850,31 TL 5 satıcı 2.299,00 TL 12 satıcı
Popülerlik 6. Popüler General Mobile Cep Telefonu
Ortalama Puan 5 yorum 6 yorum
Ekran Boyutu 6.49″ 6.09″

Reeder P13 blue fiyatı ne kadar?

Reeder P13 Blue 16 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Reeder P13 Blue 16 GB Reeder P13 Blue 2021 32 GB
Fiyat 1.099,00 TL 34 satıcı 1.269,00 TL 51 satıcı
Popülerlik 3. Popüler Reeder Cep Telefonu 7. Popüler Reeder Cep Telefonu
Ortalama Puan 1 yorum
Ekran Boyutu 6″ 6.26″

Reeder P13 Blue Max ne kadar?

Reeder P13 Max Blue 64 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Reeder P13 Max Blue 64 GB Reeder P13 Blue Plus 64 GB
Fiyat 1.920,60 TL 4 satıcı 1.799,00 TL 8 satıcı
Popülerlik
Ortalama Puan 5 yorum
Ekran Boyutu 6.49″

Oppo nasıl bir telefon yorumlar?

Kamera çözünürlüğü 48 MP 4 kameraya sahip çok gerçekçi renk kalitesi var 119 derece geniş açılı çekip yapabiliyorsunuz özellikle dar alanlarda etkili. Ekran boyutu çok güzel oyun film video fotoğraf gibi merakınız varsa sizi gayet tatmin edecektir. Kısace söylemek gerekirse fiyatını fazlasıyla hakeden bir cihaz.

Reeder telefon hangi ülkenin markası?

Yerli akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar firması Reeder, Samsun’daki fabrikasında üretilen yüz tanıma teknolojisi ve parmak izi okuyucu özellikli akıllı cep telefonu P13 Blue, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun (BTK) onayının ardından tüketiciyle buluşmaya hazır.

Türk malı telefonlar hangileri?

Sıkça reklamlarını gördüğümüz yerli telefon modelleri aslında çoğunun yurt dışı üretim yapıldığı fason sayılabilecek ürünlerdir. Bu markaların başında yer alan Vestel, General Mobile, Teknosa, Escort, Piranha, Trident, Sunny, Casper, Reeder gibi modellerdir.

Yerli cep telefonu var mı?

Türk hükümetinin aldığı kararla 2020 yılı aralık ayında yerli üretim hamlesi başlamıştı. 2021 yılı ocak ayıyla beraber Samsung, Xiaomi, Oppo, TCL, Tecno Mobile, Vivo, realme ve son olarak Omix tesis kurarak üretimlerini açıkladı. 2021 yılında cepte yerli üretim furyasına tanıklık ettik.

Cep telefonu markaları nelerdir?

Ülkemizde en çok satılan Telefon Markaları aşağıda bir sıralama ile belirtilmiştir:

  • Samsung.
  • IPhone.
  • Huawei.
  • Xiaomi.
  • General Mobile.
  • LG.
  • Vestel.
  • Casper.