Etilere metro ile nasıl gidilir?

Voiye nasıl gidilir?

Zincirlikuyu metrobüs hattından Gayrettepe- Hacıosman metro hattına geçiş yapın. Sanayi mahallesi durağına gelindiğinde Seyrantepe/TT Arena metrosuna aktarma yapın. Seyrantepe’de indikten sonra HAVARAY ile doğrudan Vadi İstanbul’un içine geçiş yapabilirsiniz.

Akmerkeze gitmek icin hangi metro?

Beşiktaş bölgesinde bulunan Akmerkez konumuna en yakın metro durağı hangisidir? Nispetiye durak, Beşiktaş içindeki Akmerkez konumuna en yakındır.

Mecidiyeköy’den Etilere hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Mecidiyeköy Etiler Otobüsü yakınından geçiyor: 121BS, 141M, 251, 27T, 29Ş, 30M, 522, 622, DT2.

4 Levent metro nereye gider?

4. Levent (İstanbul metrosu)

4. Levent
İstanbul metrosu istasyonu
4. Levent Metro İstasyonu
Wikimedia | © OpenStreetMap
Konum Emniyet Evleri Mahallesi, Büyükdere Caddesi, 34416 Kâğıthane, İstanbul Türkiye

Marmaray ile Sarıyer’e Nasıl Gidilir?

Sarıyer’e Marmaray bağlantısını kullanarak gitmek isterseniz; Marmaray Yenikapı istasyonunda indikten sonra M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattına aktarma yapmanız ve burada, Hacıosman metro durağında indikten sonra Sarıyer otobüs ya da minibüslerine aktarma yapmanız gerekmektedir.

Havaray nereden geçiyor?

Vadistanbul Havaray projesi, Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Adi Ortaklığı tarafından, Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına yapılacak. Proje 750 metre uzunluğunda olacak…

Nispetiye metro durağı hangi hat?

M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü Metro Hattı

Kanyona gitmek için hangi metro durağı?

METRO İLE: Metrodan Levent durağında inerek Kanyon‘a ulaşabilirsiniz.

Etiler’e hangi Otobüs gidiyor?

Etiler, Beşiktaş bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Etiler adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  • Otobüs: 43R, 559C, 59K, 59R, 59RS.
  • Metro: M6.
  • Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: BŞK/5.

10 Şub 2022

559C şu an nerede?

559C otobüs hattının ilk durağı Park Otel / Emınönü Yönü olup son durağı Rumelihisarüstü durağıdır. 559C (Park Otel / Emınönü Yönü‎→Rumelihisarüstü), her gün çalışıyor.

Levent Metrosu nereye gidiyor?

M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü Metro Hattı

4 Levent nereye bağlı?

4. Levent, Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı bir mahalledir. Levent semti, Büyükdere Caddesi, Çeliktepe, Gültepe, Etiler, Akatlar, Levazım mahalleleri ve Maslak semti ile çevrilidir.

Sarıyere gitmek için hangi durakta inilir?

Metrobüs ile Sarıyer’e gitmek için, Metrobüs’ün Mecidiyeköy ya da Zincirlikuyu duraklarında inmeniz gerekmektedir. Buradan M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattının; Şişli- Mecidiyeköy ya da Gayrettepe duraklarına aktarma yaparak Hacıosman durağında inmeniz gerekmektedir.

Sarıyere vapur var mı?

KADIKÖY – SARIYER vapur hattının ilk durağı Kadıköy (Şehir Hatları Beşiktaş) olup son durağı Sarıyer durağıdır. KADIKÖY – SARIYER (Kadıköy (Şehir Hatları Beşiktaş)‎→Sarıyer), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: KADIKÖY – SARIYER hattında 4 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 85 dakika.

Vadi istanbul Havaray nereden kalkıyor?

Türkiyenin ilk havarayını kullanarak Seyrantepe Metro İstasyonu’ndan yapacağınız aktarma ile Vadistanbul‘a kolayca ulaşabilirsiniz.