Şampiyonlar Ligini hangi televizyon veriyor?

Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda, saat kaçta? Şampiyorlar Ligi mücadeleleri ülkemizde Exxen’den canlı olarak yayınlanıyor…

Uel kura çekimi hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi ve bu sezon ilk kez düzenlenen UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplar, İstanbul’da bulunan Haliç Kongre Merkezi’nde çekilecek kurayla belli olacak. Avrupa Ligi kurası saat 13.00, Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ise saat 14.30’da başlayacak. Kura çekimi UEFA TV’den canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi maçları nereden izlenir?

Acun Ilıcalı’nın 2021 itibarıyla yayın hayatına başlayan platformu Exxen, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının ülkemizdeki yayın haklarını satın aldı. Maçların tamamı Exxen üzerinden canlı yayınlanacak.

Real Madrid PSG hangi kanalda?

REAL MADRIDPSG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Real MadridPSG maçı 9 Mart Çarşamba günü saat 23:00’te Exxen’de canlı yayınlanacak.

Hangi Azeri kanalı Şampiyonlar Ligi?

Azerbaycan kanalı CBC Sport, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, İspanya La Liga ve UEFA Milletler Ligi‘ni yayınlayacağını açıkladı.

FIBA Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Basketbol Süper Ligi‘nin 18. haftasında dün karşılaşan TOFAŞ ve Darüşşafaka, yarın FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda kozlarını paylaşacak. Bursa’daki TOFAŞ Nilüfer Spor Salonu’nda yapılacak maç, saat 20.00’de başlayacak. Müsabaka, Tivibu’dan naklen yayımlanacak.

Şampiyonlar ligi hangi yayın kuruluşunda?

Spor yayıncılığının öncüsü Saran Group; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Europa Konferans Ligi‘nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı. Saran Group, bu üç ligin Türkiye’deki yayını için Türkiye’nin Dijital Platformu EXXEN ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanal veriyor?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda bugün Portekiz’in Sporting takımına konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 228. mücadelesine çıkacak. SPORTİŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? Sporting-Beşiktaş maçı bu akşam saat 23:00’de başlayacak. Mücadele Exxen platformu üzerinden yayımlanacak.

Beşiktaş Ajax maçı hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta mücadelesinde Hollanda temsilcisi Ajax‘ı konuk edecek. Vodafone Park’taki karşılaşma bugün saat 20.45’te başlayacak ve maç Exxen’den naklen yayımlanacak.

UEFA kura çekimi hangi kanalda canlı?

UEFA AVRUPA LİGİ SON 16 KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Galatasaray’ın rakibinin belli olacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 kura çekimi, 25 Şubat Cuma günü saat 14.00’te yapılacak. Exxen’den naklen yayınlanacak kura çekimini fotomac.com.tr’den anbean takip edebilirsiniz.

Uel kura çekimi ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekiminin 25 Şubat 2022 tarihinde son 8 takımın belli olmasının ardından çekilmesi bekleniyor. Galatasaray’ın muhtemel rakipleri 17-24 Şubat tarihleri arasında oynanacak olan play-off maçlarının ardından belli olacak.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Türkiye’de Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının yayın hakkı Exxen’de. Bu nedenle Sporting – Beşiktaş maçı Exxen’den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Borussia Dortmund hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son hafta mücadelesinde bugün Almanya temsilcisi Borussia Dortmund‘a konuk olacak. Signal Iduna Park’ta saat 23.00’te başlayacak karşılaşma Exxen ekranlarından canlı yayınlanacak.

CBC Sport hangi uyduda?

CBC Sport nasıl ve nereden izlenir? CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport‘u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi maçını kim veriyor?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi‘nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar EXXEN platformu satın aldı. Futbolseverlerin heyecanla beklediği turnuvaların maçları, özetleri ve özel yayınları 3 sezon boyunca EXXEN platformundan yayınlanacak.