Şampiyonlar ligi final maçı hangi kanalda saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda verilecek?

FANATİK PREMİUM KAZANDIRAN ORANLARI BELİRLEDİ! O FIRSATLAR İÇİN TIKLAYINIZ! Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda, saat kaçta? Şampiyorlar Ligi mücadeleleri ülkemizde Exxen’den canlı olarak yayınlanıyor…

Beşiktaş Ajax maçı hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta mücadelesinde Hollanda temsilcisi Ajax‘ı konuk edecek. Vodafone Park’taki karşılaşma bugün saat 20.45’te başlayacak ve maç Exxen’den naklen yayımlanacak.

Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Fransız hakem François Letexier’ın yöneteceği maç 23.00’da başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Liginde Borussia Dortmund ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı çalışmayla başladı.

UEFA final maçı hangi kanalda?

İSPANYA-FRANSA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? UEFA Uluslar Ligi’nde İspanya ile Fransa arasındaki final maçı 10 Ekim Pazar günü San Siro’da oynanacak. Mücadele 21.45’te başlayacak ve S Sport’tan naklen ekranlara gelecek.

Şampiyonlar Ligi maçları hangi platformda?

Saran Group; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi‘nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı. Saran Group, bu üç ligin Türkiye’deki yayını için Türkiye’nin Dijital Platformu EXXEN ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş Dortmund maçı hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son hafta mücadelesinde bugün Almanya temsilcisi Borussia Dortmund‘a konuk olacak. Signal Iduna Park’ta saat 23.00’te başlayacak karşılaşma Exxen ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Ajax maçı şifresiz hangi kanalda?

BeşiktaşAjax maçı 24 Kasım Çarşamba günü saat 20:45’te Exxen’de canlı yayınlanacak.

Ajax Beşiktaş hangi kanalda şifresiz izle?

Exxen’den naklen yayınlanacak BeşiktaşAjax maçı ayrıca Azerbaycan kanalı CBC Sport ekranlarından da takip edilebilecek. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden ‘BeşiktaşAjax maçı CBC Sport canlı izle, CBC Sport şifresiz‘ araması yapıyor.

Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak?

📺YENİ MALATYASPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

B Dortmund Beşiktaş hangi kanalda?

İşte, Borussia DortmundBeşiktaş maçının ayrıntıları… Siyah-beyazlılar, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki 6’ncı ve son maçında bu akşam TSİ 23.00’te Borussia Dortmund‘a konuk olacak. Fransız hakem François Letexier’ın yöneteceği maç 23.00’da başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak.

Villarreal Chelsea hangi kanalda?

ChelseaVillarreal maçı 11 Ağustos Çarşamba günü saat 22:00’de Exxen dijital platformunda yayınlanacak.

M United Villarreal maçı hangi kanalda?

VILLARREAL MANCHESTER UNITED MAÇI HANGİ KANALDA? Villarreal Manchester United maçı EXXEN platformundan yayınlanacak.

Şampiyonlar ligi hangi yayın kuruluşunda?

Spor yayıncılığının öncüsü Saran Group; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Europa Konferans Ligi‘nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı. Saran Group, bu üç ligin Türkiye’deki yayını için Türkiye’nin Dijital Platformu EXXEN ile anlaşmaya vardı.

Şampiyonlar Ligi maçları hangi Azeri kanalda?

Azerbaycan kanalı CBC Sport, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, İspanya La Liga ve UEFA Milletler Ligi‘ni yayınlayacağını açıkladı.

BJK Dortmund hangi kanalda şifresiz?

Beşiktaş-Borussia Dortmund maçını şifresiz olarak izlemek isteyen futbolseverler, dev maçı Azerbaycan kanalı olan CBC Sport’tan naklen takip edebilir.