Yazıcılar Holding kime ait?

Yazıcı holding sahibi kim?

Kamil Yazıcı veya tam adıyla Süleyman Kamil Yazıcı (d. 1 Temmuz 1929, Aksaray, Türkiye), Türk sanayici ve iş adamı. Türkiye’nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding‘in kurucusu ve Onursal Başkanı.

Osman Yazıcı Anadolu Holding kimdir?

Kariyerine 2000 yılında Anadolu Grubu‘nda başlayan Yazıcı, holding oryantasyon programını takiben 2002 yılından itibaren Anadolu Efes’in Rusya operasyonlarında görev aldı ve 2008-2011 yılları arasında Tedarik Zinciri Direktörü ve İş Geliştirme Direktörü görevlerini üstlendi.

Osman Turgut Yazıcı Kimdir?

Kurucusu Osman Turgut Yazıcı ileri teknoloji âşığı, vizyon sahibi bir sanayici. Tekne, klasik otomobil ve deniz eskisi koleksiyonculuğu da özgür ruhlu işadamının özgün yönünü yansıtıyor. Yazıcı, Türkiye’de dünyaya parmak ısırtacak bir “hibrit merkezi” kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Talip Altuğ Aksoy kimdir?

Talip Altuğ Aksoy, ABD’de Oglethorpe Üniversitesi’nden ekonomi lisans diplomasına sahiptir. Kariyerine 1995 yılında Anadolu Grubu Mali İşler Uzman Yardımcısı olarak başlayan Aksoy, 1996 yılında Mali İşler Uzmanı olarak atandı. 1998-2000 yılları arasında İnsan Kaynakları ve Fon Yönetimi Uzmanı olarak görev yaptı.

Efe Yazıcı Kimdir?

2011’den itibaren Anadolu Efes Moldova Genel Müdürü olarak görev yapan Yazıcı, 2014 yılında başladığı Anadolu Efes Pazar Geliştirme Direktörü görevini Nisan 2017’ye kadar sürdürmüş, halen Anadolu Grubu şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili olarak görev yapmaya devam etmektedir.

Hülya Elmalıoğlu kimdir?

Elmalıoğlu, halen Anadolu Endüstri Holding ve Anadolu Grubu şirketlerinden Anadolu Efes, Anadolu Isuzu ve Çelik Motorda Yönetim Kurulu Üyesidir. Denetleme Kurumu ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığına getirilmiştir. 2004 yılından beri danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Efe Yazıcı kimin oğlu?

Kamil Yazıcı, Suzan Yazıcı ile evli idi, 16 Tem 2015 tarihinde eşi vefat etmiştir. Osman Turgut Yazıcı, Hülya Elmalıoğlu, Gülten Yazıcı, Gülşen Yazıcı, Fazilet Yazıcı, Nilgün Yazıcı adlarında çocukları vardır.

Migros market sahibi kim?

Şuan Anadolu Grubu bünyesinde bulunan Migrosun şirket sahibi Tuncay Özilhan. İşte Migros Ticaret A.Ş.’nin ve daha önce de yaşanan olumsuzlukların tarihçesi. Türkiye’deki en büyük zincir marketlerden biri olan Migros Ticaret A.Ş. 1954 yılında İstanbul Belediyesi’nin almış olduğu bir kararla kuruldu.

İzzet Özilhan ve Yasemin Ergene nasıl tanıştı?

Televizyon izlerlerken babası diyor ki “Oğlum bak bu ‘Doktorlar’ dizisi bizim hastanede çekiliyor.” İzzet bakıyor, beni görüyor. “Ben de bu kızı arıyordum” diyor. Ablası Türkan Abla hastanenin genel müdürü. Ertesi gün İzzet hastaneye geliyor ve tanışıyoruz.”

Efes Pilsen sahibi kim?

Anadolu Efes, Efes Pilsen biralarının üretimini de gerçekleştiren Anadolu Grubu’na bağlı şirkettir. Şirket, Türkiye, Rusya, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Avrupa, Orta Asya ve Orta Doğu’dan oluşan, geniş bir coğrafi alanda bira, malt ve alkolsüz içecekler üretir ve pazarlar.

Çağdaş Marketler Zinciri sahibi kim?

Çağdaş Marketler, 1998 yılında Ümit Erdem Uzun tarafından kurulan Yeni Çağdaş İhtiyaç ve Gıda Maddeleri İnşaat Tic. Ltd. Şti. bünyesindeki süpermarket zinciridir. Yaklaşık 50 mağazasıyla hizmet veren Ankara merkezli firmanın çoğnuluk hissesi Ümit Erdem Uzun’a aittir.

Migros Türk malı mı?

Migros (Almanca telaffuz: [ˈmiɡro]), İsviçre’nin en büyük perakende şirketi, en büyük süpermarket zinciri ve en büyük işvereni. Ayrıca dünyadaki en büyük kırk perakende şirketinden biridir. 25 Ağustos 1925 tarihinde Zürih şehrinde faaliyete geçmiştir.

Yasemin Ergene oyunculuğu neden bıraktı?

YASEMİN ÖZİLHAN OYUNCULUĞU NEDEN BIRAKTI? Genç isim, oyunculuk kariyerini bırakmasında eşi işadamı İzzet Özilhan‘ın etkisinin büyük olduğu düşünülürken, başarılı oyuncu yaptığı açıklamada üniversitede okuyabilmek için mesleki kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Yasemin Özilhan kızının adını neden Ela koydu?

Yasemin-İzzet Özilhan çiftinin kızlarının adı da olan Ela, TDK’nın kişi adları sözlüğünde yer alıyor. Farsça kökenli olan bu kelime aslında bir göz rengini ifade ediyor.

Efes Pilsen kime ait?

Anadolu Efes, Efes Pilsen biralarının üretimini de gerçekleştiren Anadolu Grubu’na bağlı şirkettir. Şirket, Türkiye, Rusya, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Avrupa, Orta Asya ve Orta Doğu’dan oluşan, geniş bir coğrafi alanda bira, malt ve alkolsüz içecekler üretir ve pazarlar.