Soz asik kim?

Söz deki Aşık kaç yaşında?

1988 yılında Konya’da dünyaya gelen Eren Vurdem, Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Hesaplaşma dizisi ile yaşayan Eren Vurdem; daha sonra İnadına Aşk, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe dizilerinde rol almıştır.

Söz aşık nereli?

Doğukan Polat, 5 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamlamıştır.

Dogukan Polat nereli?

Üsküdar, İstanbul, TürkiyeDoğukan Polat / Doğum yeri

Sözdeki Hafız Kimdir?

SÖZ Dizisinde Hafız karakterini oynayan oyuncu Mustafa Yıldıran’dır. 1 Ocak 1984 doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Dokuz Eylül Ünşiversitesi’nden mezun olmuştur.

Söz Avcı kaç yaşında?

Burak Sevinç’in Söz dizisinde oynadığı Fethi Kulaksız (Avcı) karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Burak Sevinç ayrıldımı, Fethi Kulaksız (Avcı) öldü mü? Üstçavuş, hafif silah uzmanı, 28 yaşında, lakabı “Avcı“.

Söz dizisi neden bitti?

O3 Medya’nın hazırladığı Sana Söz dizisi 7. bölümde ekrana veda ediyor. Başrolü Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı dizi 7. bölümde bitiyor. Dizinin reytingler nedeniyle yayın hayatını noktaladığı düşünülüyor.

Söz nerede çekildi?

Kırsal bölgelerin oldukça başarılı bir şekilde kaydedildiği dizide karargahlar, dağ ve doğal ortamlar da oldukça dikkat çekiyor. Bazı iddialara göre Karabayır, İstanbul’un Esentepe ilçesinde bulunan bir bölge. Bağcılara sınır olan Karabayır İstanbul’un güneyinde yer alıyor.

Eren Vurdem nerede yaşıyor?

Eren Vurdem (d. 7 Ekim 1988, Konya), Türk oyuncudur.

Doğukan Polat Güldür Güldür’de oynadı mı?

2014 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Kadim Dostum” adlı dizisinde rol adlı ve Sadık Kadim karakterini canlandırdı. Doğukan Polat, dizi film projelerinin yanı sıra Güldür Güldür ekibinde skeç tarzı oyunlarda yer aldı ve 2014 yılına kadar burada görev aldı.

Doğukan Polat Hangi dizilerde oynadı?

Sefirin Kızı2019 – 2021
Söz2017 – 2019Canımın İçişu tarihten beri: 2012
Doğukan Polat/TV şovları

Sözdeki Hafız nereli?

Mustafa Yıldıran, 25 Nisan 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Denizli’lidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Uğur Yıldıran Mustafa Yıldıran kardeş mi?

Son dönemin reyting rekortmeni iki dizisi Çukur ve Söz, iki kardeşi kadrosunda bulunduruyor. Geçtiğimiz sezon İçerde dizisinde, bu sezon ise Çukur’da rol alan Uğur Yıldıran ile, iki sezondur Söz dizisinde Hafız rolünü oynayan Mustafa Yıldıran‘ın kardeş oldukları ortaya çıktı.

Söz fethi kaç yaşında?

Burak Sevinç, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Kanun, ud, keman ve gitar çalan Burak Sevinç; 2012 yılında rol aldığı Babam İçin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Söz Avcı hangi dizilerde oynadı?

Burak Sevinç

  • Kırmızı Oda. 2020.
  • Leke. Cem.
  • Söz. 2017 – 2019. Fethi Kulaksız.
  • Altınsoylar. 2016. Oğuz Katran / Gerçek Oğuz.
  • Yol Ayrımı 2012. Yusuf.

Sana Söz dizisine ne oldu?

7. BÖLÜMDE VEDA EDECEK O3 Medya’nın Star TV için çektiği ‘Sana Sözdizisi için final kararı alındı. Başrolü Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı dizinin 7. bölümde bitmesine karar verildi.