Mustafa Erdoğan ne iş yapar?

Tarihçi Mustafa Erdoğan kimdir?

Erdoğan, 1991 yılında Anayasa Doçenti oldu, 1997 yılında Profesörlüğe yükseldi. 1997-98 akademik yılında Amerika’nın Virginia eyaletindeki George Mason Üniversitesinde Fulbright bursiyeri olarak araştırmalar yaptı. İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bir dönem dekanlık yaptı.

Mustafa Erdoğan kimlerle evlendi?

Gülben Ergen ile 5 Eylül 2004’te evlenmiş ve çift, 18 Ocak 2007 günü Atlas adında bir erkek çocuğuna sahip olmuştur. Ardından 2009 yılında da çiftin ikiz bebekleri dünyaya gelmiştir. Çift, 12 Nisan 2012 tarihinde anlaşmalı olarak boşanmıştır.

Burak Erdoğan nerede ve ne iş yapıyor?

İş hayatı Babasının hissesi olduğu Ülker’le bağı olan Yenidoğan Gıda Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’nin yönetim kadrosunda görev aldı. Babasının hisselerini satmasının ardından amcası ve halasının eşi ile birlikte 10 Nisan 2006 tarihinde Turkuaz Denizcilik şirketini satın aldı ve adını Bumerz Denizcilik olarak değiştirdi.

Erdoğan’ın kardesi kimdir?

Mehmet Erdoğan
Mustafa ErdoğanVesile İlgenHasan Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan/Kardeşleri

Mustafa Erdoğan’ın babası kimdir?

Nazım ErdoğanMustafa Erdoğan / Babası

Tayyip Erdoğan’ın abisi kim?

Mustafa Erdoğan
Hasan Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan/Erkek kardeşleri

Dr Esra Albayrak Ne doktoru?

Lise eğitimini Kadıköy İmam Hatip Lisesinde, lisans eğitimini sosyoloji ve tarih alanında Indiana Üniversitesinde 2003 yılında tamamladı. Yüksek lisansını Berkeley Üniversitesinde yapmıştır. 2014 yılında aynı üniversitede sosyoloji alanında doktorasını yapmıştır.

Tayyip Erdoğan oğlu ne iş yapıyor?

İş İnsanıNecmettin Bilal Erdoğan / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı ya da “insan” terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren … Vikipedi

Tayyip Erdoğan’ın kaç tane kardeşi var?

Mehmet Erdoğan
Mustafa ErdoğanVesile İlgenHasan Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan/Kardeşleri

Tayyip Erdoğan’ın erkek kardeşi var mı?

Mustafa Erdoğan
Hasan Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan/Erkek kardeşleri

Ahmet Burak Erdoğan kimin oğlu?

Recep Tayyip Erdoğan
Emine Erdoğan
Ahmet Burak Erdoğan/Ebeveynleri

Tayyip Erdoğan’ın annesi babası kimdir?

Tenzile Erdoğan
Ahmet Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan/Ebeveynleri

Tayyip Erdoganin kardesi var mi?

Mustafa Erdoğan
Hasan Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan/Erkek kardeşleri

Erdoğan’ın kızı Esra ne iş yapıyor?

Sosyal faaliyetleri. Babası Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kurulan TÜRGEV’in ve Yeşilay’ın yönetim kurulu üyesidir. Ümraniye Belediyesi’nin engellilere yönelik başlatmış olduğu ‘Biz Gönüllüyüz, Biz Öğretiriz’ kampanyasına gönüllü öğretmen olarak katılmış ve bir engelli kıza alfabeyi öğretmiştir.

Albayrak Grubu kime ait?

Albayrak Grubu, Ahmet Albayrak ve kardeşleri Bayram Albayrak, Nuri Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak ve Muzaffer Albayrak’ın ortak girişimleridir.