Şırnakta havaalanı var mı?

Şırnak’tan hangi illere uçak var?

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Yurtiçi Kalkışlı Popüler Seferler

  • Şırnak – Ankara. Anadolu Jet. 417,99 TL.
  • Şırnak – İstanbul. Türk Hava Yolları 616,99 TL.
  • Şırnak – Adana. Anadolu Jet. 838,81 TL.
  • Şırnak – Gaziantep. Anadolu Jet. 838,81 TL.
  • Şırnak – İstanbul. Anadolu Jet. 937,83 TL.
  • Şırnak – İzmir. Anadolu Jet. 1.074,83 TL.

Şırnak’ta havaalanı var mıdır?

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı, (IATA: NKT, ICAO: LTCV) Şırnak‘a bağlı Cizre’ye 10 kilometre mesafede bulunan ve yurt içi uçuşlar için kullanılan sivil nitelikli bir havalimanıdır.

Şırnak Silopi de Havalimanı var mı?

Şırnak il merkezine 58 buçuk kilometre uzaklıkta bulunan havalimanı, Şırnak‘ın büyük ilçelerinden Cizre’ye yaklaşık 13 kilometre, Silopi‘ye ise yaklaşık 55 kilometre uzaklıkta bulunuyor. …

Şırnak’tan havaalanına nasıl gidilir?

Şırnak Havalimanı’na inen tüm iç hatlar uçakların inişleri için havalimanından şehir merkezine ve şehir merkezinden havaalanına Barışlar Turizm şirketine ait minibüsler ile karşılıklı seferler düzenlenerek yolculuk 1,5 saat sürmektedir. Cizre-Şırnak Havalimanı arası minibüsler 15 TL’ye yolcu taşımaktadır.

Şırnak hangi illere yakın?

Şırnak, Doğu Anadolu Bölgesi’nde Şırnak ilinin ve merkez ilçesinin yönetim merkezi olan şehirdir. İl batıda Mardin, kuzeyde Siirt, kuzeydoğuda Van ve Hakkari illeri ile güneyde Irak ve Suriye Devletleriyle çevrilidir.

Tunceli uçakla nasıl gidilir?

Tunceli‘ye Havayolu ile Nasıl Gidilir? Tunceli‘de bir havalimanı bulunmadığından, uçakla seyahat etmek isteyen yolcular, şehir merkezine 120 km mesafede bulunan en yakın havalimanı olan Elâzığ havalimanını kullanarak seyahat edebilir.

Şırnak merkez ile havaalanı arası kaç km?

Şırnak havaalanı şırnak merkez arası mesafe : 58 kilometre. Şırnak havaalanı şırnak merkez arası süre : 58 dakika.

Şırnak uçak bileti kaç para?

İstanbul – Şırnak Uçuşu

Min Fiyat 599,99 TL
En Uygun Fi̇yatlı Fi̇rma Anadolu Jet
En Çok Uçuş Yapan Fi̇rma Anadolu Jet
Günlük Ort. Sefer Sayısı 18
En Kısa Uçuş Süresi̇ 2 Saat

Silopi Şırnak Havaalanı arası kaç km?

Şırnak il merkezine 58 buçuk kilometre uzaklıkta bulunan havalimanı, Şırnak‘ın büyük ilçelerinden Cizre’ye yaklaşık 10 kilometre, Silopi‘ye ise yaklaşık 55 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Şırnak Havaalanına hangi firmalar gidiyor?

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan Uçuş Düzenleyen Firmalar

Uçak Bileti Mobil uygulamalar
Havayolları Popüler Havayolları
Havaalanları Türk Hava Yolları
Uçak Bileti Kampanyaları Pegasus Airlines
Otobüs Bileti Anadolu Jet

Şırnak merkezden havaalanına nasıl gidilir?

Şırnak Şehir Merkezine ve Şehir Merkezinden de Şırnak Havalimanı’na karşılıklı olarak iç hat uçuş seferlerine göre Havaalanı Otobüsleri/Yolcu Servisleri hizmet vermektedir. Ayrıca Havaalanından Cizre, Silopi ve Habura karşılıklı olarakta havalimanı otobüsleri çalışmaktadır.

Şırnak merkezden havalimanına nasıl gidilir?

Havalimanı/Şehir Merkezi Taksi ile Ulaşım Havalimanı‘ndan Şırnak şehir merkezine gidebileceğiniz gibi Cizre ve Silopi ilçelerine de ulaşımınızı taksilerle sağlayabilirsiniz. Havalimanından Şırnak şehir merkezine taksi ile yolculuk yaklaşık 50 dakika sürmekte olup ücreti 120 TL civarıdır.

Şırnak hangi ilin ilçesiydi?

16 Mayıs 1990 tarih ve 3647 sayılı kanunla Siirt ilinden ayrılarak Türkiye’nin 73. ili olmuştur. Aynı kanunla Siirt’in Eruh ilçesine bağlı Güçlükonak bucağı bu ilin ilçesi olmuş, ayrıca Mardin’in İdil, Cizre ve Silopi ilçeleri buraya bağlanmıştır.

Şırnak Doğu Anadolu’da mı Güneydoğu Anadolu’da mı?

Şırnak Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan bir ildir. Şırnak ili nüfusu: 537.762’dir. Bu nüfusun % 75,1’i şehirlerde yaşamaktadır (2020 sonu). İlin yüzölçümü 7.078 km2’dir. İlde km2’ye 76 kişi düşmektedir.

Tuncelide hava alanı var mı?

Şehirde havalimanı bulunmamaktadır. Şehir merkezine yaklaşık olarak 120 Km uzaklıkta bulunan Elazığ Havalimanı bulunmaktadır.