Profesör Ahmet Kutluhan kimdir?

Prof Ahmet Kutluhan nereli?

Ahmet Kutluhan vekaleten atandı. Bilgi, resmi olarak teyit edilmedi ancak aslen Çallı olan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak görev yapan Prof.Dr. Ahmet Kutluhan‘ın göreve başlamak hazırlığa başladığı öğrenildi.

Prof Dr Ahmet Kutluhan kimdir?

1997 yılından bu yana imam-hatip olarak görev yapan Ahmet Kutluhan, 2000 yılından beri Şişli Halil Rıfat Paşa Camii’ndeki vazifesine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Hüsn-i Hat sanatına ilk olarak lise yıllarında Rafet Küllüoğlu’ndan rik’a meşk ederek başladı.

Ahmet Kutluhan Ne doktoru?

Ahmet Kutluhan Kulak Burun Boğaz hastalıkları – KBB uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Pamukkale rektörü kim?

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ndeki kadrosunu PAÜ’ye taşıdı.

Necip Atar kimdir?

Necip Atar lisans (2003), yüksek lisans (2006) ve doktora (2011) derecelerini Dumlupınar Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’nden almıştır. Doktora tez çalışmalarını Curtin University of Technology, Perth-Avustralya’da tamamlamıştır. 2010-2014 yılları arasında Dumlupınar Üniversitesi Kimya Bölümünde çalışmıştır.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü nereli?

Kimya profesörü, akademisyen, Pamukkale Üniversitesi Rektörü. 1967 yılında Denizli’nin Acıpayam ilçesinde doğdu.

Prof Dr Adil Eryılmaz Kimdir?

Prof. Dr. Adil Eryılmaz Kulak Burun Boğaz hastalıkları – KBB uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Ibrahim kısaç kimdir?

Dr. İbrahim KISAÇ, 1982-1986 yılları arasında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler Bölümünde Lisans öğrenimini tamamlamıştır. 1988-1992 yılları arasında ABD Pittsburgh Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Kültürler arası Psikolojik Danışma alanında yüksek lisans yapmıştır.

Prof Dr Hasan Kazdağlı kimdir?

Manchester Üniversitesi’nde araştırmacı olarak bulunmuş, Hacettepe Üniversitesi’nde 1990 yılında doçent ve 1996 yılında profesör olmuştur. Kamu kurumlarında dersler vermiş, 1998-1999 yıllarında Pamukkale Üniversitesi rektör vekili, 1999-2007 yıllarında Pamukkale Üniversitesi rektörü olarak görev almıştır.

Prof Dr Necip Atar nereli?

TÜBA GEBİP Üstün Başarılı Bilim İnsanı Ödüllerinden birini alan ve aslen Babadağlı olan Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar nanoteknoloji alanında yaptığı çalışmalarla ödüle layık görüldü.

Ankara Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz hangi blokta?

Kulak Burun Boğaz Polikliniği Genel Hastane B2 katında bulunmaktadır.

Muzaffer Kiriş kimdir?

1955 yılında Ordu’da doğdu. 1971 yılında Ordu Lisesi’nden, 1978 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1979-1982 yılları arasında sırasıyla; sağlık ocağı tabipliği, Atatürk Üniversitesi Patoloji Kliniği Asistanlığı yaptı.

Hasan Kazdağlı nereli?

Hasan Kazdağlı (d. 1956, Akalan, Acıpayam) Türk akademisyen, eski rektör.

Ankara Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz hangi binada?

Klinik yataklı servisimiz MH1 Genel Hastane 7. katta 3 adet servis kanadında tek kişilik ve çift kişilik odalarda toplam 66 yataktan oluşmaktadır. Kulak Burun Boğaz Polikliniği Genel Hastane B2 katında bulunmaktadır.

Kulak burun boğaz hastalıkları neye bakar?

Halk arasında Kulak Burun Boğaz (KBB) olarak bilinen “Otorinolarengoloji” bölümü; baş, boyun, kulak, burun ve boğazda meydana gelen rahatsızlıkların teşhisi ve tedavisi konusunda uzmanlaşan bir sağlık alanıdır.