Zamanin Kisa Tarihi kime ait?

Zamanın Kısa Tarihi kaç TL?

Ayrı ayrı 45,40 olan bu ürünleri birlikte alın sadece 44,40 ödeyin. Sagan’ın Kozmos kitabıyla birlikte okuyabilirsiniz. Anlaşılır bir üslupta, evrenin oluşumuna dair güzel bilgiler vermekle birlikte uzay zaman kavramını, karadelikleri herkesin anlayacağı şekilde sunmuş harika bir Hawking kitabı…

Zamanın kısa tarihi ne anlatır?

Zamanın Daha Kısa Tarihi, fizik kuvvetlerini birleştiren eksiksiz bir kuramın bulunmasıyla ilgili son gelişmeleri de anlatıyor. Özellikle sicim kuramında meydana gelen gelişmeleri ve fizik kuramlarının birliğine işaret eden görünürde farklı kuramların benzerliklerini ya da ‘ikiliğini’ anlatıyor.

Zamanın Kısa Tarihi adlı kitabın yazarı kimdir?

Stephen HawkingZamanın Kısa Tarihi: Büyük Patlamadan Karadeliklere / YazarıStephen William Hawking CH CBE FRS, İngiliz fizikçi, kozmolog, astronom, teorisyen ve yazar.
Stephen Hawking, Einstein’dan bu yana dünyaya gelen en parlak teorik fizikçi olarak kabul edilmektedir. 12 onur derecesi almıştır. 1982’de CBE ile ödüllendirilmiş, bundan başka birçok madalya ve ödül almıştır. Vikipedi

Zamanın Kısa Tarihi Ne Kadar Sattı?

Zamanın Kısa Tarihi Kitap Açıklaması Zamanın Kısa Tarihi 1988 yılındaki ilk basımından bu yana geçen yıllar içerisinde bilimsel yazın alanında bir başyapıt konumu kazandı. Kırk dile çevrildi ve dokuz milyonun üzerinde baskı yaparak dev bir uluslararası ün kazandı.

Zamanın Kısa Tarihi kitabı kaç sayfa?

Zamanın Kısa Tarihi – Stephen W. Hawking

Basım Dili Türkçe
Cilt Durumu Ciltsiz
Sayfa Sayısı 255
Yayın Tarihi 2020
Yazar Stephen W. Hawking

Zamanın Kısa Tarihi Hangi yayınevi?

Zamanın Kısa Tarihi | Alfa Yayınları

Zamanın Kısa Tarihi Büyük Patlamadan Karadeliklere ne anlatıyor?

Hawking, uzay bilimi ile ilgili, büyük patlama, kara delikler, ışık konikleri, superstring kuramı gibi kavramları, konuyla ilgili birikimi olmayan okurlara, açıklamaya çalışır. Ancak, zaman zaman bir popüler bilim kitabından beklenmeyecek kadar karmaşık matematiksel açıklamalara da girer.

Zamanın kısa tarihi ne zaman yazıldı?

Zamanın Kısa Tarihi ya da özgün adıyla A Brief History of Time, Profesör Stephen Hawking’in ilk kez 1988’de yayımlanan bir popüler bilim kitabı. 2002 yılı itibarı ile 9 milyondan fazla kopyası satılmıştır.

Zamanın Kısa Tarihi Büyük Patlamadan Karadeliklere kaç sayfa?

Zamanın Kısa Tarihi – Stephen W. Hawking

Basım Dili Türkçe
Cilt Durumu Ciltsiz
Sayfa Sayısı 255
Yayın Tarihi 2020
Yazar Stephen W. Hawking

Stephen Hawking ne zaman öldü?

14 Mart 2018Stephen Hawking / Ölüm tarihi

Felsefenin Kısa Tarihi kaç sayfa?

Felsefenin Kısa Tarihi – Nigel Warburton

Boyut Normal Boy
Cilt Durumu Ciltsiz
Sayfa Sayısı 360
Yayın Tarihi 2016
Yazar Nigel Warburton

Kara delikler delik midir?

Kara delikler, uzayda yol alan hiçbir madde veya radyasyonun kaçamayacağı kadar büyük kütleçekim alanlarıdır. Aslında kara delikler, ölü yıldızlardır; çünkü büyük kütleli bir yıldızın yakıtı bittiğinde, kendi üzerine çöker ve bir kara delik oluşturur.

Zamanin kisa tarihi kaç sayfa?

Zamanın Kısa Tarihi – Stephen W. Hawking

Basım Dili Türkçe
Cilt Durumu Ciltsiz
Sayfa Sayısı 255
Yayın Tarihi 2020
Yazar Stephen W. Hawking

Stephan neyi icat etti?

Hawking Radyasyonu Kara deliğe düşen hiçbir şeyin dışarı çıkamamasına rağmen, kara delikler zamanla buharlaşarak küçülüyor ve yok oluyor. Kara deliğin buharlaşmasına neden olan fiziksel sürece de Hawking radyasyonu diyoruz ve adında da anlaşıldığı gibi bu teoriyi Stephen Hawking geliştirdi.

Stephen Hawking hangi okullara gitti?

Trinity Hall Cambridge1962–1966
Oxford Üniversite Koleji1959–1962St Albans High School For GirlsSt Albans Okulu
Stephen Hawking/Eğitim