Vodafone TV red ne izlenir?

Vodafone tv Red neler var?

3. Red Paketi Vodafone TV için 2 GB internet kullanım hakkının da hediye edildiği bu paketle S Sport, FX, Fox Crime, Fox Life gibi kanalları ve belgesel kanallarını canlı izleyebiliyorsunuz. Ayrıca sinema gösteriminden hemen sonra pek çok filmi izleme şansına sahip oluyorsunuz.

Vodafone tv kimlere ücretsiz?

Vodafone insanların evde daha eğlenceli vakit geçirmesi adına Vodafone TV platformunu ücretsiz olarak kullanıma sunuyor. Vodafone Faturalı ve Vodafone Evde internet kullanıcıları Vodafone TV‘yi ücretsiz olarak kullanabilecek. Diğer Vodafone müşterileri ve diğer operatör aboneleri bu fırsattan yararlanamayacak.

Vodafone tv full pakette hangi kanallar var?

Paket İçeriği

  • 1 İngiltere Premier Lig’den Formula 1’e, NBA’den Bundesliga’ya bir çok spor içeriğinin yer aldığı S Sport kanalları
  • 2 En güncel dizileri takip edebileceğiniz Fox Life, Fox Crime ve FX kanalları
  • 3 National Geographic, Nat Geo Wild, Viasat Explore ve Viasat History belgesel kanalları

Red Pass iletişim neleri kapsıyor?

Sınırsız İletişim Paketi ile WhatsApp, Telegram, Signal Messenger, BiP, Yaay ve Facebook Messenger uygulamaları internetinizden yemez. Dilediğiniz gibi sınırsızca kullanabilirsiniz.

Vodafone TV Ne kadar internet harcar?

Vodafone abonelerinin Vodafone TV‘yi izleme süresi günde ortalama 40 dakikayı buluyor. Vodafone TV‘yi aktif kullanan bir abone bu platformda ayda 5 GB’dan fazla data tüketiyor.

Vodafone TV Vodafone kullanıcılarına ücretsiz mi?

Full paket ücreti 18,90 TL, Super paket ücreti 11.90 TL olarak faturanıza “Vodafone TV” kaleminde yansıtılır. Faturasız hatlarda ise servisin aylık yenilenme tarihlerinde paketin ücreti bakiyenizden düşer.

TV+ ücretli mi?

Turkcell TV Plus ücretli bir çevrim içi platformdur. Abonelik sisteminin yanı sıra film ve dizi kiralama hizmeti de veren Turkcell TV Plus abonelik paketi ve içerik kiralama ücretlerini Turkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtır.

Vodafone TV Eğlence Paketi 2 GB nasıl kullanılır?

Nasıl kullanırım? Vodafone TV Eğlence Paketinizi cep telefonu veya tabletinizin uygulama marketinden “Vodafone TV” şeklinde aratıp indirerek hemen ücretsiz kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vodafone TV Netflix var mi?

Vodafone Red çatısı altında sunduğu sınırsız eğlence dünyasını sürekli genişleten Vodafone, müşterilerine dünyanın lider eğlence servisi Netflix‘i sınırsız kullanma imkânı sunuyor.

Kotadan düşmeyen iletişim ne demek?

Red’liler, WhatsApp ve Facebook Messenger üzerinden sesli ve görüntülü aramalarını da sınırsız gerçekleştirebilecek. Red’liler ayrıca, 23 Vodafone ülkesinde yaşayan sevdikleriyle hiçbir ek ücret ödemeden 120 dakika konuşabilecek, yurt içinde ise Vodafone’lularla ve sabit hatlarla sınırsız sesli görüşme yapabilecek.

Vodafone Sosyal pass hangi uygulamalarda geçerli?

Vodafone Pass İletişim paketiyle, WhatsApp, Facebook Messenger ve Vodafone Call+, Message+ uygulamaları; Vodafone Pass Müzik paketiyle Spotify, Karnaval ve Power App uygulamaları; Vodafone Pass Sosyal paketiyle Facebook, Instagram ve Twitter gibi en çok kullanılan uygulamalar ve Vodafone Pass Video paketiyle YouTube ve …

Vodafone TV kendi internet yiyor mu?

İnternetinizden Yemez. Vodafone TV Full Paket içeriklerini internetinizden yemeden izleyebilirsiniz.

TV izlemek interneti bitirir mi?

Günde ortalama 5 dakikalık bir video klip izleme aylık kotaya 300 MB olarak yansıyor. – İnternetten radyo 64 Kbit, TV yayınlarının 256 Kbit üzerinden yapıldığı dikkate alındığında internetten 1 saatlik radyo dinleme 28 MB, TV seyretmede ise yaklaşık 120 MB kotanızdan düşüyor.

Vodafone TV üyeliği nasıl iptal edilir?

Vodafone TV servisi aboneliği nasıl iptal edilir? Vodafone TV Servisi’ni iptal etmek için IPTAL PAKETADI yazıp 8800’a SMS gönderebilirsiniz.

Vodafone Mobil TV nasıl indirilir?

Vodafone TV uygulamasını nereden indirebilirim? IOS telefon ve tabletler için Apple Store’da, Android telefon ve tabletler için Google Play’de “Vodafone TV” yazarak uygulamayı bulabilirsiniz.