Şampiyonlar Ligi kura çekimi neden tekrarlandı?

Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri neden değişti?

“Hangi takımların birbirleriyle oynamaya uygun olduğu konusunda yetkililere talimat veren harici bir hizmet sağlayıcının yazılımındaki teknik bir sorundan dolayı, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu kura çekiminde bir hata oluştu. Böylece, çekiliş geçersiz ilan edildi ve yeniden yapılmasına karar verildi.”

UCL kura neden iptal edildi?

Kura çekimlerinde son 16’ya kalan takımların eşleşmesi yapıldı. Ancak kura çekiminde skandal bir hata yaşandı. UEFA, Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu kurasında yaşanan Manchester United olayı hakkında soruşturma başlattı. Alınan bilgilere göre UEFA kura çekimlerinin iptal edilmesine ve ttekrarlanamsına karar verdi.

CL kurası neden tekrarlandı?

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu kura çekiminde yıllarca unutulmayacak bir hata yapıldı. Hatanın “teknik arıza” nedeniyle meydana geldiğini bildiren UEFA, kura çekiminin tekrarlanmasına karar verdi.

Galatasaray’ın UEFA rakibi ne zaman belli olacak?

Galatasarayın rakibinin belli olacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 kura çekimi, 25 Şubat Cuma günü saat 14.00’te yapılacak. Exxen’den naklen yayınlanacak kura çekimini fotomac.com.tr’den anbean takip edebilirsiniz.

Atletico Madrid neden itiraz edildi?

Atletico Madrid‘in rakiplerinin çekileceği sırada bir topun eksik olduğu görüntülerle sabitlendi. Atletico Madrid ile aynı grupta yer alan Liverpool’un da aynı torbada olduğu görüldü. Bu durumun ardından Atletico Madrid, Villarreal ve bazı takımlar kura çekimine itiraz etti.

Galatasaray UEFA rakibi kim?

İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenen törende, Avrupa Ligi 2021-2022 sezonu son 16 turu kuraları çekildi. Turnuvadaki tek Türk temsilcisi Galatasaray, İspanya ekibi Barcelona ile eşleşti.

Galatasaray UEFA da kiminle eşleşti?

İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenen törende, Avrupa Ligi 2021-2022 sezonu son 16 turu kuraları çekildi. Turnuvadaki tek Türk temsilcisi Galatasaray, İspanya ekibi Barcelona ile eşleşti.

Galatasaray’ın UEFA rakibi kim oldu?

Son dakika | UEFA Avrupa Ligi kura çekimi – Galatasarayın rakibi Barcelona oldu.

Şampiyonlar Ligi son 16 kura çekimi ne zaman?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ne zaman oynanacak? Şampiyonlar Ligi‘nde yoluna devam eden takımlar son 16 turundaki ilk maçları 15/16 ve 22/23 Şubat tarihlerinde oynanacak. Rövanş müsabakaları ise 8/9 Mart ve 15/16 Mart tarihlerinde tamamlanacak. Çeyrek final ve yarı final kuraları ise 18 Mart’ta çekilecek.

Galatasaray UEFA kimle eşleşti 2022?

Galatasaray‘ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi belli oldu. Galatasaray Barcelona ile eşleşti. Son 16 Turu’nda ilk maçlar 10 Mart 2022‘de, rövanşlar 17 Mart 2022‘de oynanacak. Bu turu geçen takımlar, Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselecek.

Avrupa Ligi’nde Galatasaray kimle eşleşti?

Cimbom UEFA Avrupa Liginde Barcelona ile eşleşti.

UEFA Galatasaray rakibi kim oldu?

Kura çekimine seri başı olarak katılan Galatasaray‘ın Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi Barcelona oldu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 eşleşmeleri nasil oluyor?

SON 16 TURU EŞLEŞMELERİ Son 16 turundaki eşleşmeler de sıralamaya göre belirlenecek. 1. sırada bitirecek takım, 16/17. sıra eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. 2. sırada bitirecek olan takım, 15/18. sıra eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, 14 Ocak Cuma günü saat 11.30’da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak. Orhan Saka Konferans Salonunda gerçekleşecek kura çekimi törenine, Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 eşleşmeleri ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası‘nda son 16 maçları 8 Şubat Salı günü başlayacak ve 10 Şubat Perşembe günü son bulacak. 4 büyüklerden Galatasaray’ın erken veda ettiği kupada Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor son 16 turunda mücadele edecek.