Beşiktaş Desibel rekoru kaç?

Şampiyonlar Ligi desibel rekoru kimde?

Galatasaray taraftarı desibel rekoru kırdı “Guinness World Records” tarafından Türkiye’ye gönderilen hakem heyeti, statta resmi ölçüm yaptı. Maçta ilk yarının bitiminin ardından yapılan dahili anonsla 131,76 desibel ile yeni rekor kırıldığı açıklandı.

Desibel rekoru hangi maç?

Galatasaray taraftarı desibel rekoru kırdı Süper Lig’de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 2010-2011 sezonunda Türk Telekom Stadı’nda yapılan derbide sarı-kırmızılı taraftarlar “Bir spor stadyumunda tezahüratla ulaşılan en yüksek ses rekoru“nu kırdı.

Desibel rekoru kimde 2021?

Rekor, TT Arena’da skorboard’dan duyuruldu. Galatasaray’ın Fenerbaçe’yi ağırladığı derbide Guinness Dünya Rekorları yetkililerinin yaptığı ölçümler sonucunda 131.76 desibellik bir sonuç elde edildi. Böylece sarı kırmızılı taraftarlar, yeni resmi dünya rekorunun sahibi oldular.

132 desibel nedir?

24 ekim 2007 beşiktaş liverpool maçında bjk taraftarının ulaştığı ses (tezahürat) yüksekliği. adeta terbiyesizlik. beşiktaş taraftarının ses rekoru düzeyidir.

Türkiye seyirci rekoru kimde?

Atatürk Olimpiyat Stadı’nın tüm zamanlarındaki seyirci rekoru açılış maçında kırılmıştır. Bu karşılaşmayı biletli toplam 79.600 seyirci izlemiştir. 22 Eylül 2013 tarihinde oynanan Beşiktaş – Galatasaray karşılaşması ise süper lig tarihinin en seyircili maçı olarak kayıtlara geçmiştir.

En çok taraftarı olan takım hangisi?

Türkiye temsili yapılan araştırmada, 18 yaş üstü kişilerin 25,9 milyonu Galatasaray ‘ı, 20,3 milyonu Fenerbahçe ‘yi ve 13,5 milyonu Beşiktaş ‘ı tutuyor. Kadınlar Beşiktaş’ı tercih ediyor! Diğer takımlara göre Beşiktaş, kadın taraftar sayısı en fazla olan takım.

En uzun süre yenilmeyen takım kimdir?

Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun ilk hafta maçında 13 Ağustos Cuma günü Çaykur Rizespor’u konuk edecek son şampiyon Beşiktaş, 63 yıllık lig tarihinde birçok rekoru elinde bulunduruyor. Siyah-beyazlılar, ligde en uzun süre yenilmeyen takım olarak yıllardır rekoru elinde tutuyor.

Süper Lig gol rekoru hangi takımda?

Türkiye Birinci Futbol Ligi‘nde bir sezonda en çok gol atan takım, 1962-1963 sezonunda 42 maçta attığı 105 golle Galatasaray’dır ve o sezonu şampiyon tamamlayarak lig tarihinin en çok gol atan şampiyonu olmuştur.

Dünya seyirci rekoru hangi maçta kırıldı?

BREZİLYA – URUGUAY (199.854) Brezilya ve Uruguay arasındaki 1950 Dünya Kupası finali, futbol tarihinin en fazla seyirciye sahip olan karşılaşmasıdır. Brezilya’nın Maracana stadyumunda oynanan karşılaşmayı 199.854 futbol sever tribünden takip etti.

Beşiktaş Liverpool 2-1 golleri kim attı?

24 Ekim 2007’de Beşiktaş Liverpool‘u Şampiyonlar Ligi maçında 2-1 mağlup ederken goller Serdar Özkan (dk. 13), Bobo (dk. 82) (Beşiktaş), Gerrard (dk. 85)’den gelmişti. Bu maçta siyah beyazlı taraftarların “En çok ses çıkarma rekorunu” kırdığı belirtilmişti.

Desibel ne anlama gelir?

Desibel (dB), belirli bir referans güç ya da miktar seviyeye olan oranı belirten, genelde ses şiddeti için kullanılan logaritmik ve boyutsuz bir birimdir. Desibel daima iki değer arasındaki karşılaştırmadır.

Fenerbahçe kaç milyon taraftarı var?

araştırmalar ve bunlara dayanan tahminlerime göre 12 milyon civarındadır.

Dünya deplasman taraftar rekoru kimde?

TRABZON – Dünya Futbol Tarihinde ‘DeplasmanTaraftar Rekoru “TRABZONSPOR” Taraftarına Aittir. (61 BİN 876 KİŞİ) Herkese Günaydınlar.. | Facebook.

Türkiyenin en çok taraftarı hangi takım?

Türkiye temsili yapılan araştırmada, 18 yaş üstü kişilerin 25,9 milyonu Galatasaray ‘ı, 20,3 milyonu Fenerbahçe ‘yi ve 13,5 milyonu Beşiktaş ‘ı tutuyor. Kadınlar Beşiktaş’ı tercih ediyor! Diğer takımlara göre Beşiktaş, kadın taraftar sayısı en fazla olan takım.

Dünyada en çok taraftar kimde?

Manchester United Geldik zirveye ve zirvede yine bir İngiliz takımı Manchester United’in piyasa değeri 765.35 milyon eurodur ve Dünyada en fazla taraftara sahip futbol kulübüdür.Mancdhester United’in taraftar sayısı ise 354.000.000’dur.