OPET ve Sunpet aynı mı?

Sunpet güvenilir mi?

SUNPET, istasyonlarında akaryakıt güvenliğini “3 Nokta Güven Testi” ile sağlıyor. 3 Nokta Güven Testi; kendi tesislerinden ikmal edilen akaryakıtla başlıyor, istasyon tanklarında su kontrolü ve tank temizliğinin ardından pompa ölçümü ve pompa bakımı ile son buluyor.

Sunpet kime ait?

Opet’in artık devler kulvarında yer aldığını belirten Fikret Öztürk, Anadolu’da özellikle köy ve kasabalarda standardı daha düşük akaryakıt istasyonları için de ”Sunpet” adıyla yeni bir dağıtım şirketi kurduklarını söyledi.

OPET Petrol hangi ülkeye ait?

Opet adıyla bilinen marka Türkiye’ye ait olan bir petrol istasyonları şirketi olarak ifade edilmektedir.

Sunpet reklamı nerede çekildi?

VMLY&R imzasını taşıyan, çekimleri Safranbolu’da geçen reklam filminin yönetmen koltuğunda Ali Demirel, dış sesinde ise Mehmet Aslantuğ yer alıyor.

OPET sahibi nereli?

Opet Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, 1949 yılında Nizip’te doğdu. İlkokulu Nizip’te bitirdi ve Yatılı Öğretmen Okulu sınavını kazanarak, Haruniye İlköğretmen Okulu’na girdi. Çalışkan bir öğrenci olduğu için okul tarafından seçilerek, İzmir Bornova Yüksek Öğretmen Okulu’na gönderildi.

OPET kimin Vikipedi?

Tarihçe. 1992 yılında Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk tarafından kuruldu. 2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu’nun P’sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir. OPET‘in depolama kapasitesi, 2010 yılı itibarıyla 1.076.318 metreküpe ulaşmıştır.

Aytemiz Petrol ün sahibi kim?

Aytemiz

Kuruluş 2009
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Doğan Holding Aytemiz Grubu
Website https://www.aytemiz.com.tr/

S Oil kime ait?

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ; Beşir Acar; açılış konuşmasında ; SOİL (Siyam Petrolcülük A.Ş.) 2000 yılının Mayıs ayında kurulan akaryakıt depolama ve dağıtım şirketidir.

Aytemiz petrol ün sahibi kim?

Aytemiz

Kuruluş 2009
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Doğan Holding Aytemiz Grubu
Website https://www.aytemiz.com.tr/

Sarper Petrol sahibi kim?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise Sarper Petrol‘ün Müdürler Kurulu Başkanlığını yapıyor. İstanbul’da birçok şubesi bulunan Sarper Petrol‘ün şirket müdürlüğünü de Mustafa Cengiz’in oğlu Sarper Cengiz yapıyor.

Petrol şirketleri kime ait?

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group’un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye’de ticari faaliyet gösteren anonim şirket….Petrol Ofisi.

Tip Anonim şirket
Kilit kişiler Selim Şiper (CEO)
Ürün Petrol, doğalgaz, yağlar
Sahibi Vitol (%100)
Çalışan sayısı 830

OPET sahibi ortakları kimler?

Opet Hakkında Mersin’de madeni yağ ve akaryakıt konularında faaliyet gösteren Öztürkler Limited Şirketi’ni kuran Fikret Öztürk eşi Nurten Öztürk ile birlikte Öztürkler Limited’i kısa sürede büyüterek pek çok madeni yağ ve akaryakıt markasının bayiliklerini alır.

OPET Fuchs hangi ülkenin?

Fuchs Petrolub SE, Almanya merkezlidir ve 40’dan fazla ülkede, 50’nin üzerinde şirketi ile faaliyet göstermektedir. Türkiye’de OPET Petrolcülük A.Ş. ve Fuchs Petrolub SE şirketlerinin eşit paya sahip olduğu Opet Fuchs Madeni Yağ San. ve Tic. A.Ş.

Ismail Aytemiz kimdir nerelidir?

Özgeçmişi. İsmail Aytemiz, esnaf bir ailenin oğlu olarak Kars merkezde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kars’ta, lise öğrenimini ise İstanbul’da tamamladı.

Aytemiz hangi Holding?

Doğan Holding‘in iştiraki Doğan Enerji’nin Aytemiz Akaryakıt’la ortaklığı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ile Rekabet Kurumu onaylarının ardından yapılan hisse devri ile gerçekleşti. 11 Mart 2015 tarihinde tamamlanan hisse devri ile Doğan Enerji 152 milyon TL ödeyerek Aytemiz Akaryakıt’ın yüzde 50 hissesinin sahibi …