Sunny Tv’ye hangi markanın yan ürünü?

Sunny TV neyin alt markası?

Sunny 1979 yılında Hayrettin Atmaca tarafından kurulan Atmaca Elektronik A.Ş’ye ait bir markadır.

Sunny TV kimin garantisinde?

Fabrikaları tarafından özel olarak üretilmektedir. 2 YIL SUNNY Elektronik A.Ş. Garantisi altındadır. Sunny ve Axen TV‘lerde kurulum prosedürü bulunmamaktadır.

Sunny nasıl bir marka?

İstanbul’da fabrikası bulunan Sunny, 110.000 metrekarelik bir alanda yer alan üretim tesislerinde pek çok farklı ürün çeşidinin fabrikasyonunu gerçekleştirmekte ve Türkiye’nin dört bir yanında satışa sunmaktadır. Buna ek olarak marka, Samsung, Digiturk ve ZTE gibi dünyaca ünlü markalara da hizmet sağlamaktadır.

AXEN Sunny mi?

Axen TV Sunny Markasının alt marka ürünlerinden bir tanesidir. Sunny markası Atmaca Elektronik A.Ş. Firmasına ait bir markadır.

En iyi televizyon markası hangisi?

En İyi Televizyon Markası Hangisi?

Sıra NO Marka Ülke
1 LG Güney Kore
2 Samsung Güney Kore
3 Sony Japonya
4 Vizio ABD

•3 Mar 2021

AWOX kimin malı?

Awox kimin diye merak edenler için belirtelim Awox, Can Holding Şirketler Grubu’nun elektronik ve küçük ev aletleri alanındaki markasıdır.

AXEN hangi ülkeye ait?

Türkiye’nin üçüncü büyük “yerli” üreticisi olan Atmaca Elektronik A.Ş; istihdama verdiği önem, ülke insanına olan inancı, 38 yıllık üretim-pazarlama deneyimi, binlerce çalışanı, milyonlarca mutlu müşterisi, sosyal sorumluluk ve etik değerlere olan saygısıyla Türkiye’nin sayılı üreticilerinden biridir.

Hangi TV almalıyım 2021?

  • Toshiba 43LL2A63DT Full HD (FHD) TV (En Ucuz Televizyon)
  • Philips 43PFS6805 Full HD (FHD) TV.
  • Samsung HG43EJ690UB Ultra HD (4K) TV.
  • Xiaomi Mi LED TV 4S 55″ 5ARU Ultra HD (4K)
  • Vestel 49UA9800 Ultra HD (4K) TV.
  • LG 49UN71006LB Ultra HD (4K) TV.

6 Ağu 2021

En iyi görüntü kalitesi hangi TV’de?

OLED TV: Üst seviyede renk doğruluğu, kontrast yüksekliği, geniş izleme açısı ve bulanıklığa yer verilmeyen bir görüntü sunmasıyla OLED TV‘ler, bugün en iyi teknik özelliklere sahip ürünler olma özelliği taşıyor.

AWOX TV servisine kim bakıyor?

Awox Yetkili Servisi: 0850 227 0 121 Yetkili Servisleri listesi ve Yetkili Servis adresleri için sayfamızı ziyaret edin.

Saba hangi markanın yan ürünü?

1971 yılında Türkiye’ye televizyonun gelmesi ile nevtron marka siyah-beyaz televizyon imalatına başlandı. Alman Saba firmasıyla anlaşılarak Saba televizyonlarının üretimini gerçekleştirmişlerdir. 1983 yılında da Siemens firması ile ortaklaşa renkli televizyon üretimine başlanmıştır.

En iyi televizyonlar hangisi?

Bu yeni markalardan bazıları, en iyi televizyon markalarının çok daha pahalı modelleriyle eşleşen ve hatta daha yüksek performans gösteren modelleri piyasaya sürmeye başladı….En İyi Televizyon Markası Hangisi?

Sıra NO Marka Ülke
1 LG Güney Kore
2 Samsung Güney Kore
3 Sony Japonya
4 Vizio ABD

•3 Mar 2021

En iyi HD TV hangisi?

Samsung UE55F9000 Özellikle pasif 3D TV‘lere oranla görüntü daha detaylı görünüyor. Bunun yanında UHD görüntüler inanılmaz derecede iyi görünürken, genişletilen HD görüntüler de temiz ve keskin görünüyor. En ince Ultra HDTV‘lerden olan UE55F9000, aynı zamanda en iyi akıllı TV‘lerden.

AWOX TV hangi markaya ait?

Awox kimin diye merak edenler için belirtelim Awox, Can Holding Şirketler Grubu’nun elektronik ve küçük ev aletleri alanındaki markasıdır.

AWOX hangi garanti?

Awox TV ler, Kullanıcılarına, 24 Ay Garanti süresi sunmaktadır. Fakat Kullanıcı hatası ile Garanti kapsamı dışında kalan TV’ler ile Garanti süresi geçmiş TV’lerin, hem yüksek maliyetli servis ücretleri çıkmakta hem de Garanti Servisi yasal süresi uzun olmaktadır.