Uzak şehir masalı final mi?

Uzak Şehrin Masalı neden erken final yaptı?

Uzak Şehrin Masalı final mi yaptı? Uzak Şehrin Masalı neden yok? FOX TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan dizi için erken final kararı alındı. 25 film yapımcılığında ekrana gelen uzak şehrin Masalı dizisi reytinglerin hızla düşmesi nedeniyle Fox TV ile anlaşmalı olarak dizinin final yapması kararı alındı.

Uzak Şehrin Masalı Final mi?

Umay, Kürşat ve Sonay’ın hikâyesinin anlatıldığı Uzak Şehrin Masalı dizisi, 14 Ekim 2021 Perşembe akşamı yayınlanan 5. bölümünün ardından ekran macerasını sonlandırdı.

Uzak Şehrin Masalı kaç bölüm?

Başrollerinde Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören yer almıştır. Dizi, 14 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan 5. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Uzak Şehrin Masalı neden Oynamiyor?

Her Perşembe FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Uzak Şehrin Masalı dizisi, 30 Eylül Perşembe günü ekranlarda olmayacak. Onun yerine ekranlar Kanunsuz Topraklar dizisinin tekrarı verilecek. Kanal tarafından henüz bir açıklama yapılmasa da dizinin final bölümü çekimleri sebebiyle ertelendiği tahmin ediliyor.

Yalancılar ve mumları neden bitti?

Dizinin reytingler nedeniyle erken final kararı aldığı öne sürülüyor. Oyuncu kadrosunda; Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Melike Güner, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz yer alıyor. Elif (Ceren Moray), kocasını bir tekne kazasında kaybetmiş ve bu kaybı halen kabullenememiştir.

Uzak Şehrin Masalı ne zaman final yapıyor?

Uzak Şehrin Masalı dizisi 14 Ekim Perşembe günü yayınlanan bölümüyle final yaptı.

Uzak Şehrin Masalı ne zaman final yapacak?

Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı yayın hayatına 12 Eylül 2021 tarihinde başlamıştı. Uzak Şehrin Masalı dizisi 5. bölümü ile final yapacak.

Uzak Şehrin Masalı Final kaçıncı bölüm?

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar’ın başrolde oynadığı Uzak şehrin Masalı ilk yayınlandığı hafta büyük gündem olmuştu. Ancak dizi 5. bölümünde ekranlara veda ediyor.

Uzak Şehrin Masalı kaçıncı bölüm?

Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı yayın hayatına 12 Eylül 2021 tarihinde başlamıştı. Uzak Şehrin Masalı dizisi 5. bölümü ile final yapacak.

Uzak Şehrin Masalı bugün var mı?

Uzak Şehrin Masalı dizisi 5. ve son bölümü ile bu akşam saat 23:00’da ekrana gelecek.

Şehrin masalı hangi gün çıkıyor?

“Uzak Şehrin Masalı” dizisi 12 Eylül Pazar saat 20.00’de FOX TV izleyicisiyle buluştu. Dizi artık pazar günleri yerine perşembe günleri yayınlanacak.

Yalancilar ve mumlar bitiyor mu?

YALANCILAR VE MUMLARI NEDEN BİTİYOR? Ekim ayı başında FOX TV’de yayımlanmaya başlayan Yalancılar ve Mumları dizisi final yapıyor.

Yalancılar ve Mumları ne zaman bitiyor?

Henüz üç bölümle ekrana gelen Yalancılar ve Mumları dizisinin final tarihi de belli oldu. Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Elçin Sangu ve Ceren Moray gibi başarılı bir kadroya sahip olan ‘yalancılar ve Mumları dizisi 31 Ekim pazar günü yayınlanacak olan beşinci bölümüyle ekranlara veda edecek.

Ada masalı bitti mi?

Star Tv, 8 Aralık’ta final yapması planlanan “Ada Masalı” dizisinin final tarihinde değişiklik yaptı. “Ada Masalı“nın final bölümü, 11 Aralık Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Uzak Şehrin Masalı 4 bölüm ne zaman?

Uzak Şehrin Masalı” 12 Eylül’de FOX’ta!