Uzak Şehrin Masalı ne zaman final yapıyor?

Uzak Şehrin Masalı ne zaman final yapacak?

Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı yayın hayatına 12 Eylül 2021 tarihinde başlamıştı. Uzak Şehrin Masalı dizisi 5. bölümü ile final yapacak.

Ada masalı bitti mi?

Star Tv, 8 Aralık’ta final yapması planlanan “Ada Masalı” dizisinin final tarihinde değişiklik yaptı. “Ada Masalı“nın final bölümü, 11 Aralık Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Uzak Şehrin Masalı kaç bölüm sürdü?

Uzak Şehrin Masalı
Ülke Türkiye
Dili Türkçe
Sezon sayısı 1
Bölüm sayısı 5

Uzak şehrin insanları neden final yaptı?

DUVAR – 25 Film’in Kefaret’in ardından FOX için çektiği yeni dizisi olan Uzak Şehrin Masalı dün Teşkilat’ın sezonu açmasıyla beraber reytinglerde geriye düştü. Bunuun üzerine FOX ile yapım şirketi ekrana veda etme kararı aldı.

Uzak Şehrin Masalı neden yayınlanmıyor?

Uzak Şehrin Masalı final mi yaptı? Uzak Şehrin Masalı neden yok? FOX TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan dizi için erken final kararı alındı. 25 film yapımcılığında ekrana gelen uzak şehrin Masalı dizisi reytinglerin hızla düşmesi nedeniyle Fox TV ile anlaşmalı olarak dizinin final yapması kararı alındı.

Uzak Şehrin Masalı 4 bölüm ne zaman?

Uzak Şehrin Masalı” 12 Eylül’de FOX’ta!

Ada Masalı nasıl bitti?

ADA MASALI FİNALİNDE NELER YAŞANACAK? Ada Masalı‘nın final bölümünde Poyraz ile Haziran’ın evlenme kararı artık hayata geçer. Karşılarına çıkan tüm engellere karşın birbirlerinden vazgeçmeyen ikilinin evlenmeden önce aşmaları gereken son bir problem vardır.

Ada Masalı niye bugün yok?

ADA MASALI BU AKŞAM NEDEN YOK? Sevilen dizi Ada Masalı, salı akşamları Star TV’de yayımlanıyordu. Ancak yeni sizi Sana Söz’ün salı gününe alınması nedeniyle Ada Masalı‘nın yayın günü çarşambaya alındı. Ada Masalı dizisi 3 Kasım Çarşamba günü yeni bölümüyle saat 20:00’de ekrandaki yerini alacak.

Uzak şehrin masalı neden oynamıyor?

FOX TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan dizi için erken final kararı alındı. 25 film yapımcılığında ekrana gelen uzak şehrin Masalı dizisi reytinglerin hızla düşmesi nedeniyle Fox TV ile anlaşmalı olarak dizinin final yapması kararı alındı.

Uzak Şehrin Masalı neden bugün yok?

Her Perşembe FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Uzak Şehrin Masalı dizisi, 30 Eylül Perşembe günü ekranlarda olmayacak. Onun yerine ekranlar Kanunsuz Topraklar dizisinin tekrarı verilecek. Kanal tarafından henüz bir açıklama yapılmasa da dizinin final bölümü çekimleri sebebiyle ertelendiği tahmin ediliyor.

Yalancılar ve mumları neden bitti?

Dizinin reytingler nedeniyle erken final kararı aldığı öne sürülüyor. Oyuncu kadrosunda; Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Melike Güner, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz yer alıyor. Elif (Ceren Moray), kocasını bir tekne kazasında kaybetmiş ve bu kaybı halen kabullenememiştir.

Uzak Şehrin Masalı bugün var mı?

Uzak Şehrin Masalı dizisi 5. ve son bölümü ile bu akşam saat 23:00’da ekrana gelecek.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin konusu nedir?

Uzak Şehrin Masalı”nda Umay (Aslıhan Güner); kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar.

Uzak Şehrin Masalı bu akşam mı?

Uzak Şehrin Masalı bu akşam final bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin yayın saatinde değişikliğe gidildi. Uzak Şehrin Masalı akşam saat 23:00’de seyirci karşısına çıkacak.

Ada Masalı son bölümde neler oldu?

ADA MASALI FİNALİNDE NELER OLACAK? Ada Masalı‘nın final bölümünde Haziran ile Poyraz’ın evlenme kararı artık hayata geçmek üzeredir. Karşılarına çıkan tüm engellere rağmen birbirlerinden vazgeçmeyen ikilinin evlenmeden önce aşmaları gereken son bir sorun kalmıştır.