Redmi Note 8 kaç gram?

Redmi Note 8 kac gram?

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB Özellikleri

Çekirdek Sayısı : 8
USB Türü : USB Type-C
Boyutlar : 158.3×75.3×8.4 mm
Ağırlık : 190 gr
Kulaklık Bağlantısı : 3.5 mm

Note 8 kac gram?

Note 8‘in 6.3″lik 2960×1440 çözünürlükteki QHD ekranı 521 ppi’e sahip. Telefonun boyutu 162.5 cm ve ağırlığı da 195 gr. Bu ölçülerle 18.5:9 ekran oranı korunmuş. 8.6 mm’ye artan kalınlık ile 74.8 mm’ye ulaşan genişlik sayesinde telefon artık elinizden kolay kolay kaymıyor.

Redmi Note 8 Pro kaç gram?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro, 8.8mm kalınlığa ve 200 gram ağırlığa sahip bir akıllı telefon. Ön ve arkada Corning Gorilla Glass 5 cam ile beraber gelen telefon, ekran tarafında bizi 6.53 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde IPS ekran ile karşılıyor.

Redmi Note 8 iyi bir telefon mu?

Bu ürün ile ilgili 7921 değerlendirme var. Xiaomi redmi note 8 şu saniye piyasada fiyat/performans olarak en iyi telefonlardan birisi bence.Eski Samsung Teknik servis ve Eski Samsung mağaza çalışanı olarak şunu söylemeliyim ki ürün fiyatının hakkını fazlası ile veriyor.

Redmi Note 8 özellikleri su geçiriyor mu?

Su geçirmez özelliği yok, sadece sıçramalara dayanıklılık sunuyor.

Xiaomi Redmi Note 8 suya dayanıklı mi?

Her iki taraf da kazara düşmelere, genel kullanımdaki aşınmalara, suya ve tere karşı dayanıklı. Artırılmış dayanıklılık için, cihaz IP52 sıçramaya karşı korumalı teknolojisini de kullanarak, yağmura ve tere karşı etkili koruma sağlıyor.

Redmi Not 8 ram kac?

Xiaomi Redmi Note 8 64GB 4GB Ram 6.3 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu Mavi.

Galaxy Note 8 ram kaç?

LPDDR4X formundaki 6 GB’lık belleği ve 64 GB kapasiteli dahili depolama alanıyla modern kullanım senaryolarında değerlendirilebilen akıllı cep telefonu, hafıza kartı desteğiyle yüz güldürüyor.

Redmi Note 8 Pro 64 GB kaç ram?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8 çekirdekli işlemciyle ön plana çıkıyor. 64 GB bellek kapasitesine ek olarak oyun deneyiminin kalitesini baz alarak geliştirilen 8 çekirdekli işlemci, 6 GB LPDDR4x RAM ile bir araya gelince çok daha yüksek bir performans ortaya koyuyor.

Redmi Note 9 Pro kaç gram?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64 GB Özellikleri

Çekirdek Sayısı : 8
USB Türü : USB Type-C
Boyutlar : 165.75×76.68×8.8 mm
Hoparlör : Mono
Ağırlık : 209 gr

Xiaomi Redmi 8 nasıl bir telefon?

Hesaplı ve güzel Amiral Gemisi Telefon Parmak okuyucusu çok hızlı çalışıyor. –Xiaomi mi band 2 ile eşleştirdim ve akıllı saatim kolumda iken ekran kilidini otomatik açıyor. -Amoled ekran mükemmel ötesi renk kontrastına sahip. Çentikli dizayn da gayet güzel.

Note 8 nasıl bir telefon?

Bu telefon tartışmasız piyasanın lideri diyebilirim. Bir note sempatizanı olarak note 8 ile birlikte Samsung’un sınırları zorladığını söyleyebilirim. Tarafsız olarak artı ve eksilerine gelince artıları; 8 çekirdekli güçlü işlemci oldukça hızlı ve ısınma konusunda hiç sıkıntı yok.

Redmi Note 8 suya düştü ne yapmalıyım?

Akıllı Telefonunuz Suya Düşerse Yapmanız Gerekenler!

  1. Telefonunuza kablo (kulaklık, USB Kablosu vb.) takılıysa hemen çıkarın.
  2. Telefonunuzu kuru bir bez ile silin. Kurutma makinesi ile kesinlikle kurutmaya çalışmayın. …
  3. Telefonunuzu baş aşağı tutun ve sallayın. …
  4. Telefonunuz kapalı değilse kapalı konuma getirin.

Redmi Not 8 Pro su geçiriyor mu?

Redmi Note 8 Pro IP52 sertifikasına da sahip yani cihaz suya karşı dayanıklı olmasa bile sıçramalara ve kısa süreli yağmurlu havalarda cihazınızı güvenle kullanabilirsiniz.

Xiaomi Telefonlar Suya dayanıklı mi?

Öyle 2 metre suda 1 saate kadar değil fakat su dökülmelerine, yağmura, ani düşüp çıkarmalara ve benzeri durumlara karşı dayanıklı. İşin ilginç yanı Xiaomi‘nin bile bu durumdan kutu içeriğinde, teknik özelliklerde veya sunumlarında bahsetmiyor olması. Bunun sebebi sertifika ve şirkete maliyeti olabilir.