Yeni sim kart kaç TL?

Vodafone sim kartı ne kadar?

Tarife ve Hizmetler Sistemlerimizde adınıza kayıtlı cihaz bilgisine bağlı olarak ücret ödemeniz gerekebilir. Aksi takdirde mevcut SIM kart ücretlendirmesi(34 TL) uygulanacaktır.

SIM kart kaç lira Turkcell?

SIM kart değişikliği talebi için yetkilimiz, Kurumsal online işlem kanalımız ile internet üzerinden, Kurumsal çözüm merkezlerimizden, Turkcell Mağazalarından veya çağrı merkezimizden başvuruda bulunabilir. Turkcell Mağazaları kurumsal yetkilimiz veya vekili. Tavsiye edilen SIM kart değişikliği fiyatı 37,80 TL’dir.

Turkcell faturasız hat kaç TL?

TURKCELL FATURASIZ HAT FİYATLARI Turkcell faturasız hat fiyatları en az 100 TL en fazla 150 TL olarak üzere bayilere göre değişebiliyor. Yani her bayi bu fiyat aralığında kendi satış fiyatını belirleyebilmektedir.

SIM kartımı kaybettim yenisi ne kadar?

Sim kartımı kaybettim, nasıl yeni bir sim kart alabilirim? Yedek sim kart hizmeti, faturalı ve Hazır Kart’lılar için KDV dahil 37,80 TL’dir. Kurye hizmeti ücretsiz olup 81 ilde verilmektedir.

Vodafone yeni hat ücreti ne kadar?

Hayır. Vodafone‘un dijital kanallarından yapılan başvurular tamamen ücretsizdir. Ayrıca hattınız adresinize ücretsiz teslim edilir. Vergiler hakkında detaylı bilgiyi ise buradan alabilirsiniz.

Turkcell yeni hat kaç lira?

Turkcell hat almak isteyen kişiler en az 100 en fazla 150 TL‘yi gözden çıkarmalılardır.

Turkcell 532 li hat ücretsiz mi?

Kullanımlarına uygun avantajlar ile buluşmak isteyen bireysel ve kurumsal tüm Turkcell müşterileri yararlanabilir. 532 7572222 Ücretsiz Hizmet Hattı, diğer operatörlerden, sabit hatlardan ve yurt dışından aranamamaktadır.

Turkcell yeni hat kaç para?

Turkcell hat almak isteyen kişiler en az 100 en fazla 150 TL’yi gözden çıkarmalılardır.

Turkcell faturasız hat nasıl alınır?

Nasıl Hazır Kart alırım? Nüfus Cüzdanınızla beraber (Kimlik alternatifleri için tıklayın) Turkcell İetişim Merkezleri’ne gitmeniz yeterlidir.

Yedek sim kart ne kadar Türk Telekom?

Türk Telekom Yedek Sim Kart Fahiş Ücreti 100 TL Türk Telekom İstanbul Hilltown AVM içerisindeki bayiden Yedek sim kart için istenen fahiş ücret 100 TL müşteri hizmetleri ile konuştuğum zaman yedek sim kart ücretinin 25 TL olduğunu söylüyorlar.

Sim kart çıkartma ne kadar?

Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL. Türk Telekom: En az 95 TL | En fazla 100 TL.

Vodafone yeni hat almak ücretli mi?

Hayır. Vodafone‘un dijital kanallarından yapılan başvurular tamamen ücretsizdir. Ayrıca hattınız adresinize ücretsiz teslim edilir. Vergiler hakkında detaylı bilgiyi ise buradan alabilirsiniz.

Vodafone en az kaç TL yüklenir 2021?

TL yüklemenizi bir defada en az 50 TL, en fazla 100 TL yükleyebilirsiniz. Vodafone faturasız hattınızın aktif kullanım süresini uzatmak için, bir defada en az 50 TL yüklemelisiniz. Yüklenebilecek en düşük TL miktarı 15.12.2021 tarihi itibariyle 50 TL olarak güncellenmiştir. Kredi kartınızla güvenli TL yükleyin!

Turkcell yeni faturalı hat ne kadar?

Turkcell‘den faturalı yeni hat alırken ücret ödeniyor mu? Turkcell‘den faturalı yeni hat satın alırken herhangi bir ücret ödenmemektedir.

Turkcell numara değiştirme kaç TL?

Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa; Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekalet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell Mağazasına başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz. 14.10.2021 tarihi itibarıyla numara değişikliği ücreti bireysel aboneler için KDV ve ÖİV dahil 37,80 TL‘dir.