Muazzez Ersoy programı hangi kanalda?

Sevgiyle Muazzez Ersoy ne zaman?

Sevgiyle Muazzez Ersoy”, bu akşam 21.45’te; tekrarı ise bu gece 02.30’da!

Laterna müzik programı nerede çekiliyor?

Umutlarımızın tükenmekte olduğu bir noktada Kalamış’ta bulduğumuz yer tamda bizim istediğimiz gibi bir yerdi, hatta istediğimizden bile fazlaydı. Bu yerin bir de bodrum katı vardı ki orası ayrı bir Laterna adeta tamamen bize özgü bir Laterna idi.

TRT Müzik programına nasıl katılırım?

Canlı yayınlarımıza katılmak isteyen izleyicilerimiz trtmuzikiletisim@trt.net.tr adresine mail atabilirler.

Dilhan TRT Müzik hangi gün?

21.45’te TRT Müzik‘te!

TRT Müzik hangi şehirde?

TRT Müzik, TRT bünyesindeki müzik kanalıdır. Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, pop müzik ve diğer bazı müzik türlerinde, İstanbul’dan yayın yapmaktadır.

Mustafa Keser TRT Müzik Programı ne zaman?

Mustafa Keser “Ustadan İstekler” adı ile ekranlara gelecek programda sevilen şarkılara ve türkülere yeniden hayat verecek, izleyicilerinin istek şarkılarını seslendirecek. “Ustadan İstekler”, bu akşam saat 22.45’te canlı yayınla TRT Müzik‘te.

Muazzez Ersoy aslen nereli?

Muazzez Ersoy 9 Haziran 1958 yılında İstanbul’un Kasımpaşa semtinde yoksul bir ailede dünyaya geldi. Gerçek adı Hatice Yıldız Levent’ti. Sahne adını Türkiye’de çok tanınmış iki ses sanatçısı olan Muazzez Abacı’nın adı ve Bülent Ersoy‘un soyadlarını kullanarak oluşturdu. Babası Yaşar Levent bir taksi şoförüydü.

Laterna hangi gün?

Hakan Güngör ve Meral Azizoğlu’nun sunumuyla aktör ve aktrisleri müzik sahnesinde izleyeceğimiz “Laterna”, Burak Sevinç’in konuk olduğu yeni bölümüyle bu akşam 21.00’de!

Muazzez Abacı şu an nerede?

Muazzez Abacı, Amerika’da New York’ta doktor olan kızı Saba ve torunu Sera Anderson ile sık sık birlikte oluyor. 22 Ekim 2019 tarihinde Muazzez Abacı evinde geçirdiği kaza sonucu ayağını 3 yerinden kırıldı. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde ayağı ameliyat edilerek alçıya alındı.

TRT Müzik hangi frekansta?

TRT MÜZİK Frekansı ayarı 11957, Sinyal oranı 27500, Polarizasyon yönü V (Vertikal) – Dikey Batı şeklinde ayarlamanız gerekiyor.

Laterna programı nedir?

TRT Müzik ekranında müzikseverlerle buluşan “Laterna” Türkiye’nin sevilen oyuncularını müzik sahnesine davet ediyor. Dünya müziğine ait seçkilerin Türk enstrümanları ile icra edildiği “Laternaprogramını usta sanatçı Meral Azizoğlu ve müzisyen Hakan Güngör birlikte sunuyor.

Laterna hangi ülkenin?

1881 Yılı Amerika Üretimi Melodia Marka Laterna | İzlesene.com.

TRT Müzik hangi kanalda?

TRT Müzik kanalına 104 numaradan ulaşmanız mümkündür. TRT müzik sayesinde en sevilen, en hit şarkıları dinleyebilirsiniz. TRT Müzik kanalında nostaljik video-kliplere ortalama otuz-kırk dakika ayrılırken, çocuk ve genç koroları, müzik belgeselleri ve müzik-eğlence-şov programlarına da yer verilmektedir.

Zamane TRT Müzik ne zaman?

Burdurlu TRT Sanatçısı Uğur Önür, TRT Radyolarının başarılı saz sanatçılarından Umut Sülünoğlu’yla birlikte TRT Müzik‘te programa başlıyor. Önür ve Sülünoğlu “ Zamane” isimli programla, bu hafta Cumartesi günü saat 17.45’te TRT Müzik‘te olacak.

TRT Akşam Sefası Programı ne zaman?

Akşam Sefası“, bu akşam 21.00’de TRT Müzik’te.