Limitsiz Redli tarifesi ne kadar?

Vodafone Red Sınırsız ne demek?

‘Herkes yapar ama Red‘li sınırsız yapar. ‘ diyoruz. Bu yeniliğimiz, sektörde bir ilk olacak. Yeni Red portföyümüzde müşterilerimiz WhatsApp, Facebook, Instagram ve YouTube gibi en popüler uygulamaları sınırsız olarak ve hiçbir ek işlem yapmaya gerek kalmadan kullanacak.

Vodafone sınırsız tarife nedir?

Red Sınırsız İletişim 20GB+5GB Bu paket ile Tiktok uygulaması yönüne internet kullanımınız GB kotanızdan düşmez. 23 ülkeyi ayda 120 dakika ücretsiz arayabilirsiniz. Ücretsiz araç dezenfeksiyonundan Trendyol’da kargo indirimine kadar bir çok ayrıcalık Vodafone Yanımda’da!

Limitsiz Red li Silver tarifesi nedir?

o Limitsiz Redli Silver Özel – Elite Özel – Ekstra Özel tarifelerindeki aboneler başka cihazlarla 15GB’a kadar internet paylaşımı(tethering) yapabilirler. o Tarife dahilinde internet haklarından, cep telefonunuz 4,5G ve 3G destekliyorsa 4,5G ve 3G hızında, desteklemiyorsa 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz.

Vodafone Red tarifesi nedir?

Vodafone Red, Vodafone bireysel faturalı tarifeleri içerisinde 4 GB veya daha fazla internet içeriği olan, bol internetin yanısıra Netflix, Spotify gibi 4.5 G servislerini ücretsiz sunan, 51 ülkede yurtiçindeymiş gibi tarifeniz ile aynen konuşturan, 23 ülkeyi Türkiye’den ücretsiz arama imkanı sunan ve havaalanı …

Vodafone Red geçiş nasıl oluyor?

Online Self Servis’te bulunan Tarife ve Paketlerim altında bulunan Tarife Değişikliği sekmesine ya da Vodafone Yanımda uygulamasında bulunan ‘Tarifem’ sekmesi altından değiştirebilirsiniz. Vodafone Red Müşteri Hizmetleri numarası olan 7008’i arayarak da işleminizi gerçekleştirebilir ve detayları öğrenebilirsiniz.

Vodafone Red Plus nedir?

Redli 15 Plus Paketi kampanyamız 15 GB internet, 2000 DK konuşma süresi ve 250 SMS hakkını içermektedir. İletişim Pass, Sosyal Pass ve Müzik Pass hizmetlerimizle kapsamlı hale getirilmiş hizmetimiz, isteklerinizi karşılamak için oldukça yeterli olacaktır.

Her yöne sınırsız internet ne demek?

Sınırsız internet, kullanımında herhangi bir üst limit olmayan ancak adil kullanım kotasının (AKK’nin) aşılması durumunda verilen internet hızında belirli bir oranda yavaşlama olan internet paketleri veya kampanyalarıdır.

Vodafone paket süresi ne zaman bitecek?

Bunun dışında kullandığınız tüm paket ürünlerde kalan bakiyenizi ücretsiz bir SMS ile kolayca sorgulayabilirsiniz. Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Red Pass sosyal de neler var?

Vodafone Pass Sosyal Paketi Facebook, Twitter ve Instagram uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki sosyal medya içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Red li nasıl olunur?

Vodafone Red Müşteri Hizmetleri numarası olan 7008’i arayarak da işleminizi gerçekleştirebilir ve detayları öğrenebilirsiniz. İşlemlerinizi Online Self Servis veya Vodafone Yanımda üzerinden yapmak için tıklayınız.

Vodafone Red olduğumu nasıl öğrenebilirim?

Vodafone Red Müşteri Hizmetleri numarası olan 7008’i arayarak da işleminizi gerçekleştirebilir ve detayları öğrenebilirsiniz. İşlemlerinizi Online Self Servis veya Vodafone Yanımda üzerinden yapmak için tıklayınız.

Vodafone Red hangi ülkelerde geçerli?

Vodafone Red Tarifelerindeki her yöne dakikalar kapsamında tüm cep, ev ve iş numaralarını arayabileceğiniz Vodafone ülkeleri:

  • Almanya.
  • Amerika Birleşik Devletleri.
  • Arnavutluk.
  • Avusturalya.
  • Çek Cumhuriyeti.
  • Fransa.
  • Gana.
  • Güney Afrika.

Vodafone Red 23 ülke hangileri 2021?

Red Tarifeleriyle 23 Vodafone Ülkesine geçerli 120 DK Konuşma Ücretsiz!

  • Almanya.
  • Amerika.
  • Arnavutluk.
  • Avustralya.
  • Çek Cumhuriyeti.
  • Fransa.
  • Gana.
  • Güney Afrika.

Vodafone tv ücretsiz mi?

Full paket ücreti 18,90 TL, Super paket ücreti 11.90 TL olarak faturanıza “Vodafone TV” kaleminde yansıtılır. Faturasız hatlarda ise servisin aylık yenilenme tarihlerinde paketin ücreti bakiyenizden düşer.

Vodafone her yöne sınırsız internet ne demek?

Vodafone FreeZone’a gelen 26 yaş altı faturalı ve faturasız müşteriler, yeni İnternet Sınırsızlaştırıcı özelliği sayesinde her ay seçtikleri bir gün 24 saat boyunca interneti sınırsız kullanabilecek. Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone ile genç müşterilerine ayrıcalıklı teklifler sunmaya devam ediyor.