Vodafone Red tarifesi Yurtdışı hangi ülkelerde geçerli?

Vodafone Red 20 23 ülke hangileri?

Her Şey Dâhil Pasaport hizmetinin geçerli olduğu 23 ülke şöyle sıralanıyor: ABD, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Gana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yeni …

Vodafone kaç ülkede hizmet veriyor?

Vodafone, dünyanın 23 ülkesinde GSM operatörlüğü yapmaktadır. Türkiye’deki 0 oranındaki iştiraki Vodafone Türkiye, Avustralya’daki %.05 oranındaki iştiraki TPG Telecom ve Hindistan’daki E.1 oranındaki iştiraki Vodafone Idea hariç tutulursa, yalnızca Avrupa ve Afrika kıtalarında hizmet vermektedir.

Vodafone 7008 ücretli mi?

Vodafone Red üyeliğinizle bütün mobil iletişim ihtiyaçlarınız için 7 gün 24 saat dilediğiniz zaman Vodafone Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz. Hizmet numaramız bireysel aboneleri için 60kr ücretlendirilerek 7008 (sabit hatlardan aramak için 0542 7008 000*), kurumsal aboneler için 7050’dir.

Vodafone Her Şey Dahil Pasaport nedir?

Her Şey Dahil Pasaport, tarifenizdeki hakları yurt dışında da kullanabilmenizi sağlayan bir yurt dışı paketidir. Bu pakete sahipseniz, Yurt dışında Türkiye saati ile 24:00’a kadar olan kullanımlarınız günlük olarak ”Her Şey Dahil Pasaport” ücreti olarak yansıtılır.

Vodafone Yurtdışı hangi ülkeler?

Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Danimarka, Estonya, İzlanda, Japonya, Karadağ, Lüksemburg, Moldova, Suudi Arabistan, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Güney Afrika, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, KKTC, Letonya, …

Vodafone hangi ülkeleri arayabilir?

Vodafone Red Tarifelerindeki her yöne dakikalar kapsamında tüm cep, ev ve iş numaralarını arayabileceğiniz Vodafone ülkeleri:

  • Almanya.
  • Amerika Birleşik Devletleri.
  • Arnavutluk.
  • Avusturalya.
  • Çek Cumhuriyeti.
  • Fransa.
  • Gana.
  • Güney Afrika.

Vodafone hattım yurt dışına açık mı?

Hattımı yurt dışı numaralarını aramaya nasıl açarım? Hattınızla yurt dışını arayabilmek için Yanımda İnternet Arama Ayarlarım sayfasından yurt dışını arama servisini aktif hale getirmeniz yeterlidir. Arama Ayarlarım sayfasına ulaşmak için tıklayınız. Bunun dışında, ULUS AC yazıp 7000’e kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Telsim ne kadar satıldı?

Açık artırmada en yüksek teklifi 4 milyar 550 milyon dolarla İngiltere’den Vodafone verdi. Telsim, Fon Kurulu’nun onayına sunulmak üzere Vodafone Telekomünikasyon A.Ş’ye ihale edildi. Vodafone’nin teklifi 2 milyar 804 milyon dolarlık muhammen bedelin, 1 milyar 746 milyon dolar ve yüzde 62.27 üzerinde bulunuyor.

Vodafone müşteri hizmetlerini aramak ücretli mi?

Vodafone Faturalı ve Faturasız hatlardan 542’yi ve 0 (542) 542 00 00’ı aramak; varsa tarifede bulunan dakika hakkından düşülmektedir. Dakika kullanım hakkı yok ise, sahip olunan tarifenin yurtiçi görüşme ücreti üzerinden dakika başına ücretlendirme yapılır.

Vodafone Müşteri Hizmetleri kaç tl gidiyor?

Diğer operatörlerden ve sabit hatlardan 0 (542) 542 00 00 aramalarında kendi operatörlerinin uyguladığı ücret tarifesi geçerlidir. – ** 546 323 0 323 servis numarası Vodafone abonelerine arama başına 0,40 TL üzerinden ücretlendirilecektir.

Vodafone Herşey Dahil Pasaport nasıl kullanılır?

Her Şey Dahil Pasaport Seçeneği’nden faydalanmak için Online Self Servis’e giriş yapılması, “HERSEYDAHIL” yazıp 7048’e veya yurt dışında +905427048000’e kısa mesaj gönderilmesi, 542’yi aranması ya da en yakın Vodafone Mağazası’na uğranması yeterlidir.

Vodafone her yöne yurtdışı dahil mi?

Tarifenizdeki her yöne SMS’lerinizi bulunduğunuz ülke yönüne ve Türkiye yönüne SMS göndermek için yurt dışındayken de kullanabilirsiniz. Tarifenizdeki internetin tamamını yurt dışında da kullanabilirsiniz.

Kıbrıs yurt dışı sayılır mı?

Peki KKTC size göre yurtiçi mi sayılıyor, yurtdışı mı? – Yurtdışı ki dış hatlar terminalinden uçuyorsunuz. Peki yurtdışına nüfus cüzdanı ile çıkılır ? – Kesinlikle hayır.

Vodafone Red 15 Hangi ülkeleri arayabilir?

Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Danimarka, Estonya, İzlanda, Japonya, Karadağ, Lüksemburg, Moldova, Suudi Arabistan, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Güney Afrika, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, KKTC, Letonya, …

Almanyayı aramak kaç TL?

Standart Uluslararası Arama ve SMS Fiyatları

Sabit Hat (TL/dk.) Mobil Hat (TL/dk.)
Avrupa 1,84 4,08
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika* 2,41 4,59
Orta Doğu 5,86 5,86
Diğer 6,23 6,23